Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol canım ya sabah bi geldim işler üstüme çöktü sanki beynim sulandı resmen.sen neler yapıyosun.

bu arada dalia arkadaşımız hamileymişdelikafaduldençok sevindim hayırlı olsun bebişin sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleride görürsün inş. daliacım bizim içinde dua etmişsin sağol canım.

iyiyim eminem ne olsun işte ev işi falan koşturuyorum seninde baya sorumlulugun var herhalde yogun oluyorsun p.tesileri

bugün kimse yok nedense.bir zeynep arkadaş var aramıza yeni katıldı bugün oda yok

evet canım yaa baya sorumluluk var üzerimde hele pazartesileri daha kötü.pazartesi sendromunu tam anlamıyla yaşıyorum.

haaaa evet ya kızlar yogun bugün zeynep bizim sıcakkanlı oluşumuzu görse bırakmaz bizi ama yeni yeni alışıyor ortama fazla üstüne gitmemek gerek kaçar bizden accık üşütügüz ya nede olsa

evet canım hemde ne zor milletin dırdırını kahrını çekmek kolay değil en iyisi çalışmamak ama oda olmuyo para lazım sürekli doktora gidiyorum bu arada kredi çektik ev aldık baya borca girdik anlayacağın bana kurtuluş yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…