evet canım hemde ne zor milletin dırdırını kahrını çekmek kolay değil en iyisi çalışmamak ama oda olmuyo para lazım sürekli doktora gidiyorum bu arada kredi çektik ev aldık baya borca girdik anlayacağın bana kurtuluş yok.
Allahın izniyle yazacaksın canım hepimiz yazacağız bekleyip göreceğiz Rabbim çok bekletmeden gösterir inşallaaaaaaaaah.o mutlu günü hepimiz en yakın zamanda yaşıcaz canım sabır sabır sabır.Allah büyük diğer arkadaşlara bu mutluluğu yaşatan Rabbim bizede yaşatır inş.ah keşke eminem az kaldı listenin bitmesine... yakında bende HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM dermiyim bilmiyorum ama bazen umutsuzkuga kapılıyorum
biz cesaret edemiyoruz eve önce şu işimiz halolsun diye birikim yapıyoruz şidi az az......ne kadar çektiniz kredi canım
kızlar ben geldim banada kahve varmı
hoşgeldin canım.olmazmı canım var tabiki gel beraber içelim.nasılsın tatlım.kızlar ben geldim banada kahve varmı
lmaz: hayır eminem küllük felan vermem sana gel çay içelim hatta en yeni ikram tariflerimi hazırlıyım ama sigaraya karşıyım hem sen gelecegin annesisin bebişi zehirlemek istemezsin bence madem bütçede zorlanıyorsun o zehire ayda kaç para ayırıyorsunuz hiç düşündünmü kusura bakma tepki çekmek istemem ama bu yönde düşünüyorum
sagol canim benim darisi senin,eminenin,aleynanin,beyzanurun,esintenin,nazenin,ozlemayin,bugullun basina insallah
ekim ayinda sizlerle birlikte baslamistim ama yumurtalarim fazla gelistigi icin asilamam iptal edildi 1.asilamam kasim ayinda oldu 1.yumurta 24.milyon sperm malesef NAGATIF
2.asilamam ocak ayinda oldu 2.yumurta 36.milyon sperm cok umutluydum ama oda olmadi malesef 3. ve son asilamamda bu ay 1.yumurta ve 14 milyon sperm doktor asilamami 2 dakikada yapip beni hic yatirmadan kaldirmisti inanilmaz sinir olmustum alsanaalsanasmile bu asilamadan hic ama hic umudum yoktu hatta kendimi tatil donusu tup bebege hazirlamistim ne belirti nede bir isaret Rabbim ol dedi ve cok sukur oldu insallah Rabbim sagsaglim kucagimiza almayi da nasip eder :Saruboceq:
darisi sizlerin tum isteyenlerin basina insallahhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aslında pek iyi değilim ya ilişkide cok ağrı oluyo sonrasındada ilk gün ağrıyo off ya napcam neden oluyo acaba ilk aşılama yaptıktan 2 gün sonra kaşıntı oldu aşılama sonra doktorum krem verdi kullandım kaşıntı gecti adet oldum daha rahatladım sonrada ilişkide ağrı oluyo kuruluk oluyo canım o gün hep ağrıyo napcam eminem
gel esinte türk kahvesimi yoksa ecnebi(nescafe) kahvesimi istersin ona göre fincan çıkarayım
sen aşılama mı yaptırdın canım
canım türk olsun bol köpüklü detarjanını iy koy köpürsün
yok yok karbonat atıyım daha iyi olur hem senin için temizdir tekrar hijyene gerek yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?