Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemay liste giderek artıyo bu gidişle liste tamamen hamilelerle dolacak inşallah.

ah keşke eminem az kaldı listenin bitmesine... yakında bende HAMıLEYıMMMMMMMMMMMM dermiyim bilmiyorum ama bazen umutsuzluga kapılıyorum

Son düzenleme:

biz cesaret edemiyoruz eve önce şu işimiz halolsun diye ......ev içinde birikim yapıyoruz şimdi az az......ne kadar çektiniz kredi canım

Son düzenleme:
ah keşke eminem az kaldı listenin bitmesine... yakında bende HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM dermiyim bilmiyorum ama bazen umutsuzkuga kapılıyorum
Allahın izniyle yazacaksın canım hepimiz yazacağız bekleyip göreceğiz Rabbim çok bekletmeden gösterir inşallaaaaaaaaah.o mutlu günü hepimiz en yakın zamanda yaşıcaz canım sabır sabır sabır.Allah büyük diğer arkadaşlara bu mutluluğu yaşatan Rabbim bizede yaşatır inş.
biz cesaret edemiyoruz eve önce şu işimiz halolsun diye birikim yapıyoruz şidi az az......ne kadar çektiniz kredi canım

canım bende başka şeylerle uğraşmak istedim sürekli çocuk düşünmekten sıkılmıştım artık ev alalım dedik çocuğumuz geldiğinde odası hazır olsun güzel olsun istedik.75.000 TL çektik canım arabamız vardı sattık öyle aldık.ama şu anda öyle zorlanıyoruzki anlatamam doktora para yetişmiyo.yemden içmeden evden aylık 2.000 TL para çıkıyo.

kız varya sanki karşılıklı konuşuyoruz elimizde kahvemiz sohpet ediyoruz gibi geldi bi an:roflol:

kız özlemay bi küllük versene sigara içiyorum görmüyomusunkahvenin yanında iyi gider.

beyzanurumda 2.aşılamayı yaptırmaya karar vermiş çok sevindim canım arkadaşıma inşallah bu sefer olacak kız bak görürsün tamda zamanı bahar geldi nerdeysealkisalkisalkis

lmaz: hayır eminem küllük felan vermem sana gel çay içelim hatta en yeni ikram tariflerimi hazırlıyım ama sigaraya karşıyım hem sen gelecegin annesisin bebişi zehirlemek istemezsin bence madem bütçede zorlanıyorsun o zehire ayda kaç para ayırıyorsunuz hiç düşündünmü kusura bakma tepki çekmek istemem ama bu yönde düşünüyorum

kızlar ben geldim banada kahve varmı
hoşgeldin canım.olmazmı canım var tabiki gel beraber içelim.nasılsın tatlım.

:tomato:ben alışkınım böyle kızacağınıda biliyodum haklısın ama bırakamıyorum bu nasıl bir illet bilemezsin

canım cok tebrik ediyorum aynı benim durumum ya cok umtlandım rabbim kucağına almayı nasip etsin :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

aslında pek iyi değilim ya ilişkide cok ağrı oluyo sonrasındada ilk gün ağrıyo off ya napcam neden oluyo acaba ilk aşılama yaptıktan 2 gün sonra kaşıntı oldu aşılama sonra doktorum krem verdi kullandım kaşıntı gecti adet oldum daha rahatladım sonrada ilişkide ağrı oluyo kuruluk oluyo canım o gün hep ağrıyo napcam eminem

eminem yine çabala sen bırakmak için eşinde kullanıyorsa oda ugraşsın çünkü çok zararlı Allah korusun kanserin sebebi kayınpederimi onun yüzünden kaybettik aklı başına gelince bıraktı ama çok geç kalmıştı ciğerlerini mafetti ahirette nasıl verecek hesabını vucudunu hor kullandı

sen aşılama mı yaptırdın canım

sen aşılama mı yaptırdın canım

evet canım iki ay önce malesef tutmadı ama normal bi kadın doğumda yaptırdım bence oyüzden tutmadı kadın hiç ilgilenmedi bile cumartesi günüydü yok ben izinliyim cumartesi günü gelen doktor yaptı kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…