Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
esinte agrım var diyince ben yeni sandım ama varya ilaçların etkisi gidesiye zaman geçiyor ben ekimde yaptırdım ta ocakta kendime geldim ama hala igne yerlerim acıyor

esinte enfeksiyon olmasın canım ağrının sebebi o olabilir kuruluk bendede oluyodu oda cinsel istekle alakalı bence isteksiz olduğumda hiç ıslaklık olmuyo bende kuru oluyo oda acı veriyo sen en iyisi iyi bir doktora görün bence.

esinte agrım var diyince ben yeni sandım ama varya ilaçların etkisi gidesiye zaman geçiyor ben ekimde yaptırdım ta ocakta kendime geldim ama hala igne yerlerim acıyor

canım ben sadece klomen kullandım bide yumurta catlatıcı hafif bi iğne vurdum bitane tek ya öle bi aşılma olmadı yani diom ya kadın normal bi kadın doğumcu tüpbebekle alakası yok ya daha öncede yumurta takibine gittin hiç böle olmadı

canım bende kuruluk cok olmuyo yokya denedim onla isteksizle alakası yok sadce ağrım cok oluyo akıntım felan normal koku yok bende hafta içi gideyim dedim ama oktor nasıl muayene eder ben korunmuyom adetimede 14 gün var ilç verse kullananmam acaba adet oluncamı gitsem:çok üzgünüm:

eminenin dedigi gibi enfeksiyon olabilir kimi yerler dikkat etmiyor temizlige bende o jel kaşıntı yapıyor muayenneden sonra ıslak mendille temizleniyorum bi dealerji kremi kullanıyorum öyle yapmazsam bikaç gün çekiyorum seninde alerjin olabilir

off ya nekadar zor kadın olmak

canlarım benn geldım nasılsınız bakimm. inşallah liste doluyo hamiş sayısı git gide artıyo inş bizde en yakın zamanda hamiş kalırızda liste tamamen dolar.

bu arada emınem hayırlı olsun ev almışsın Allah güle güle oturmak nasip etsin bizimde niyetimiz var ev almaya bakalım inş olur

bu arada emınem hayırlı olsun ev almışsın Allah güle güle oturmak nasip etsin bizimde niyetimiz var ev almaya bakalım inş olur

sağol canım benim Allah bütün isteyenlere versin.5 ay falan oldu alalı.seninde aşılaman hayırlı olsun şimdiden nasıl karar verdin kız cidden çok sevindimdelikafadulden

emine kız ev için hayırlı olsun demeyi unutmuşum canım benim güle güle oturun bebişle beraber inş....

canım dalia dan ettkilendım 3 aşılamasıyla hamiş kalmış hemde sprem sayısı az imiş hemde tek yumurtayla.... bu ay zaten yumurta takıbım var zaten mart ayında hasta olursam eğer hemen başlıyorum fakulte de yaptırcam

kızlar yemek yapacam ben çıkıyorum kendinize iyi bakın öptüm yarın görüşürüz

emine özel bişey sorcam canım..
evi kaça aldınız ne kadar peşinat verdınız ide kredıyı kaç yıllığına çektiniz.

emıne senınde yumurtlama günlerin iyi çalış benımde yarın muayenem var

yumurtlama günümü kaldı kız ayın 1 i bugün adetime 3 gün kaldı hem bu ay çalışmadık biz ameliyat oldum kanamam oldu eşim antibiyotik kullanıyo spermlerinde enfeksiyon çıktı o yüzdende korunduk bakalım bu ay ne diyecek doktor heyecanla adet olmayı bekliyorum.bizimki kudurdu zati başına vurdu:roflol::roflol:

kız doğruya bizim gunler birdiya benım kafa ona gitti benım geçen bi 10 gunlük gecikme olduğu için bu ay geç olcam. unutmuşum canım olsun bu ay beklemediğin anda olur inş

emine özel bişey sorcam canım..
evi kaça aldınız ne kadar peşinat verdınız ide kredıyı kaç yıllığına çektiniz.

canım evi 95.000 TL ye aldık, 75.000 TL kredi çektik 10 yıllığına, arabayı sattık 21.000 TL ye aylık 1.050 TL taksit ödüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…