kız bahar geldi kuşlar ötüyo cik cik cik çiçekler açmış otlar çıkmış mart kedileri dama çıkar yakında bu ay doğal yoldan hamile kalan çok olur bak görürsün.aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile2hihoyyyt
canım evi 95.000 TL ye aldık, 75.000 TL kredi çektik 10 yıllığına, arabayı sattık 21.000 TL ye aylık 1.050 TL taksit ödüyoruz.
a.s.a.s.a.s.canım öncelikle çok tebrik ederim hayırlı ugurlr olur inş. bebegin........Gerçekten çok sevindim Rabbim verecek olunca ne olursa olsun nasip oluyor degilmi....Bizlerede umut oldun 2. aşılamaya sıcak bakıyorum sayende....Ayrıca duanda bana da yer verdigin için Allah razı olsun senden canım sag salim melegini kucagına alman dilegiyle kendine iyi bak ve bizi unutma teyzeleri olarak yegenimizden haber almak hakkımız degilmi ama :1hug::1hug::1hug:
canımmmmm benim çok sevindim Allah kucağına almayıda nasip eder darısı bizim başımıza
kızlar karar verdim mart ayında birkez daha aşılama yaptırcam
opuyorumnanaktan
dalia sen beni heyecanlardırdın inş 2, aşılamamda hamış kalırım ve hepimiz kalırız
bu arada dalia arkadaşımız hamileymişdelikafaduldençok sevindim hayırlı olsun bebişin sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleride görürsün inş. daliacım bizim içinde dua etmişsin sağol canım.
canım cok tebrik ediyorumaynı benim durumum ya cok umtlandım rabbim kucağına almayı nasip etsin :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım dalia dan ettkilendım 3 aşılamasıyla hamiş kalmış hemde sprem sayısı az imiş hemde tek yumurtayla.... bu ay zaten yumurta takıbım var zaten mart ayında hasta olursam eğer hemen başlıyorum fakulte de yaptırcam
kız bahar geldi kuşlar ötüyo cik cik cik çiçekler açmış otlar çıkmış mart kedileri dama çıkar yakında bu ay doğal yoldan hamile kalan çok olur bak görürsün.aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile2hihoyyyt
çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktancanım ev almişsınız hayırlı olsun bitanem bebeklerinizle sağlıcakla oturun canım
sağol haticem Allah razı olsun.bebiş nasıl canım üzmüyo dimi annesini.Hayirli olsun emine, gule gule oturun evinizde.
Emine güle güle oturun canım.Hayırlı olsun yeni eviniz.
teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına.nergisim seninde tüp bebeğin hayırlı olsun canım yakında güzel haberlerini duyacağız Allahın izniyle inşallaaaaaaaahh.
merhaba kızlar bugün giremedim yarın konuşuruz opuyorumnanaktan
Emİne naber canım sabah dr daydım yumurtalarım 18 mm olmuŞ İyİ mİ sence pregly İĞne verdİ yarın ÖĞlen 12 de vuruncam bakalım artık
günaydın kızlar aaaaaaaaaaa zeynep gelmiş hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?