Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kız bahar geldi kuşlar ötüyo cik cik cik çiçekler açmış otlar çıkmış mart kedileri dama çıkar yakında bu ay doğal yoldan hamile kalan çok olur bak görürsün.aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile2hihoyyyt

inşallah canım cümlemize naip etsin yaradan mart ayı azma ayı derler

merhaba kızlar bugün giremedim yarın konuşuruz opuyorumnanaktan

cok sagol canim darisi senin diger arkadaslarin basina insallahh :Saruboceq::Saruboceq:
2.asilamaya sicak bakmana sevindim bence denemeye deger biz vesileleri yerine getirelimde gerisi Allaha kalmis insallah Rabbim ol der ve 2.asilaman tutar
bu arada pazar gunu kontrolumuz var insallah keseyi goruruz lutfen bizlerden dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri :kedi: insan biraz zor bulunca ister istemez tedirgin oluyo insallah hersey yolundadir :Saruboceq::Saruboceq:

canımmmmm benim çok sevindim Allah kucağına almayıda nasip eder darısı bizim başımıza

sagol beyzanur tesekkur ederim darisi basina insallahhh :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar karar verdim mart ayında birkez daha aşılama yaptırcam

opuyorumnanaktan

dalia sen beni heyecanlardırdın inş 2, aşılamamda hamış kalırım ve hepimiz kalırız

canim cok sevindim insallah 2.asilamanda hamile kalirsin :Saruboceq::Saruboceq:

sagol eminecim darisi basina insallahhhh
yeni evinde hayirli olsun ici bol bebisli olsunn insallahhh :Saruboceqamin)

canım cok tebrik ediyorum aynı benim durumum ya cok umtlandım rabbim kucağına almayı nasip etsin :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

sagol canim darisi basina insallahh
dualarim sizlerle

opuyorumnanaktan hayirli haberlini aliriz insallah opuyorumnanaktan

kizlar insallah bu ay hepiniz mart kedilerine yetisirsiniz :jeyyar:

canım ev almişsınız hayırlı olsun bitanem bebeklerinizle sağlıcakla oturun canım
çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan
Hayirli olsun emine, gule gule oturun evinizde.
sağol haticem Allah razı olsun.bebiş nasıl canım üzmüyo dimi annesini.

sagol eminecim darisi basina insallahhhh
yeni evinde hayirli olsun ici bol bebisli olsunn insallahhh :Saruboceqamin)

kizlar insallah bu ay hepiniz mart kedilerine yetisirsiniz :jeyyar:[/QUOTE]
inşallah canım inşallaahhhhh.miyavlamaya başladım bilekaydirigubbakcemile3

Emıne naber canım sabah dr daydım yumurtalarım 18 mm olmuŞ ıyı mı sence pregly ıĞne verdı yarın ÖĞlen 12 de vuruncam bakalım artık

kızlar ben son gelişmelerden habersizim eminem sen ev almışsın inşallah güle güle oturursun ağız tadıyla, beyzanurum sende galiba aşılama deniyorsun inşallah Allah bu sefer yüzünü güldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…