Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hoşgeldınız kızlar nasılsınız bakim.zeynep aşılama dil canım yumurta takibi yaptı bugun sabah baktı çokyumurtan var en büyüğü 16- 18 mm arasında yumurtalar yarına 20 olur dedi yarın öğlen iğpneyı vuruncam işte sonra 3 gün üst üste ilişki dedi. Allahım inş bu ay olur
eskiler mart ayınn üreme ayı olduğu söyler inş hepimizin yüzünü mevlam güldürür

ruh saglıgımız bozuldu valla aşılama tüp derken bilinçaltımız doldu rüyalar görüyoz fazla takılma rüyaya zeynepcim ben çıkıcam kızlar öptüm hepinizi

hadi beyzam hayırlı haberler bekliyoruz senden klomen kullandınmı kendiligindenmi büyüdü yumoşlar

inşallah canım Allah gönlüne göre versin çok güzel büyümüş maaşallah kaçlık vurunuyorsun çatlatma iğnesini

ruh saglıgımız bozuldu valla aşılama tüp derken bilinçaltımız doldu rüyalar görüyoz fazla takılma rüyaya zeynepcim ben çıkıcam kızlar öptüm hepinizi

güle güle canım kızzzz pastaları benim içinde götürkaydirigubbakcemile3

canlarım pregnyl 5000 lik

kolemn dil de selephone die bi ilaç yumurta olgunlaştırıcı kullandım

dr bide bebek aspirini al dedi napsam alimmi

görüşürüz özlemay

huhu zeynep hanım npiyosun kahvaltımı yapıyon yoksa

yok kız yeni kalktım şu hazır yapılan sütle karıştırılan müsli varya ondan yaptım yumuşamasını bekliyorum zeytin peynirden sıkıldım artık bide onları deniyim bari dedimcokacimcoook

zeynep nasılsın kız napıyosun hayırdır inşallah ne gördün rüyanda

herkes beni teker teker terkediyor eminede soğudu ama ben ne yaptımmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…