Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar.beyzanurum günaydın canım nasılsın dün giremedim işim çoktu toplantı vardı.

beyzanur tefricciyye kaç tane oldu kız ben dün akşam okuyamadım bu akşam okurum inş.

HoŞgeldın canım
bende merak ettım sen gırmeyınce 1200 falan oldu ama verdıklerımden daha dÖnmedı cuma netleŞcek

canım ben 100 tane okumuştum biliyosun eklemişsindir bu akşamda 100 tane daha okurum inş.

yok hiç belirti aramıyorum hatta hiç olcak gözüylede bakmıyorum sonuçlara öyle alışmışızki

iyi yapıyosun canım oluruna bırakmak en iyisi biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allahın o bize yardım eder inş.

olcak gözüylede bakmıyorumda deme buda yanlış ümitsizliğe kapılmak gibi bişey buda.

sen bu tefricciyyeyi bitir nasıl rahatladığını göreceksin ben bitirdiğim anda öyle rahatladımki anlatamam ayrıca bu duayı okuyupta fayda görmeyen olmamıştır bu güne kadar.ben daha öncede okudum bu duayı başka bişey için oldu inş. bu dileğimde olacak tabi seninde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…