Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah canım saol guzel dileklerin için Allahım inş herkeze nasip eder
nergis naptı acaba transferi gerçekleştimi

bende merak ediyorum nergisi ama transferi yapılmıştır canım inş. tutar da bize hamileyim diye haber verir.

ne bilim buralar çok durgunum neden bilmiyorum
hiçbirşey yapmak istemiyorum. elim ayam kalkmıyo evde temızlık bile yapmak istemiyorum

4444 duası için görümcemi aradım hafız kendısi arakadaş çevresı de çok kalabalık hep hafızlar onlarda ama ben aradığımda okutrum dedi ama gönülsüzdü canım çok sıkıldı

sagol canım duan ne kadar oldu ben tekrar 200 almıştım ya 140 okuyabildim malum nezle olunca tamamlayamadım sen bi bak da eger okunmamışsa onuda 200e tamamlıyım bugün

canım benım 1200 olduda arkadaşlarıma abalama falan verdım haber gelcek onlardan cumaya kadar bakalım sayı kaç olcak
canım saolsun okadar okudun ya yeter

beyzam görümcene canın sıkılmış kıyamam canım yaaaa Boşver gitsin canım okuruz yavaş yavaş benim nezle bi geçsin de alırım daha bitmezse hem adetliykende okunuyor o dua sorun olmaz.... canım kimse anlamıyor zaten bizi takma kafana

ozlemay hoşgeldin canım nasılsın.sen baya okumuşun tefriciye Allah kabul etsin.

amin eminem amin beyzaya ALLAHIM hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin bu vesileyle inşallah

hem sanada okuruz eminem yalnız biraz nezle gibiyim bi iyileşiyimde başlarız başkasının duası dahada geçermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…