Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
4444 duası için görümcemi aradım hafız kendısi arakadaş çevresı de çok kalabalık hep hafızlar onlarda ama ben aradığımda okutrum dedi ama gönülsüzdü canım çok sıkıldı

sen ciddimisin hem görümcen hemde hafız hiç yakıştıramadım bu haraketi o insana.üzülme kız gerekirse uyumam okurum tefriciyeyi akşam okuduğum sayıyı yarın söylerim sana canım boşver onları biz bitiririz evellah.

beyzam sen ara onu okuma gerek yok de canım tövbe Yarabbim elinden gelen şey esirgenirmi böyle Allah razı gelmez böyle kişiden

hem sanada okuruz eminem yalnız biraz nezle gibiyim bi iyileşiyimde başlarız başkasının duası dahada geçermiş

canım o kadar iyisinki tertemiz bir kalbin var Rabbim sana yüreğin gibi temiz bir evlat versin.ben okudum canım tefriciyeyi 41 yasinde bitti desteklerinizle Allah hepinizden razı olsun bu arada geçmiş olsun canım bendede bugün kırıklık var hava çarpıyo dikkat etmek lazım.

ay bilmiyorum eminem sabah bi kalktım hapşşuu diye diye şimdide silinip duruyorum

bencede beyzam ara görümceni sayı tamamlandı okumana gerek kalmadı de.

beyza gelir birazdan o bi çıkar bi gelir alıştım artık.misafiride bekleriz aramıza öyle uzaktan olmaz gelde tanışalım arkadaşım.

kızlar biraz işim vardıda o yuzden cevap yazamadım Allah hepimize evlat verır inşlllah da kimsenın eline düşmeyiz. kızlar cumaya kadar bekleyın de hem dinlenin cuma gunu netleşcek ben zaten okuyorum akşamları yada fırsat bulursam burda.. sonuçta günü yok bu duanın nezaman biterse Allah hepinizden tekrarrazı olsun ağzınıza sağlık

bugulll hoşgeldin canım.açılmış olan konuların en alt kısmında yeni konu diye bir buton var oradan yapılyo galiba ben hiç yapmadım ama merak edip bakmıştım.

beyzanurum bak bu dua içten gelerek istekle okunmadığı sürece bir anlamı yok bence hiç kimsenin isteksiz okumasına izin verme öyle bişey sezdiğin anda okumasını isteme canım bu kim olursa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…