Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugullll buldunmu kız bak altta toplam sayfayı gösteren kısmın hemen solunda.

beyzanur kız cumaya kadar okumayalımmı dedim ama görmedin herhalde niye konuşmuyon.

bugul ben bilmiyorum sayfa açmayı canım eminm cuma gunu haber gelcek canım verdığım kişilerden netleşcek ona göre okuruz canım çok saol

tamam canım sen nasıl dersen öyle yapalım eksik kalanı okuruz o zaman.

yok canım bugün yoğun değilim fazla perşemde günüden beri mahvoldum eğitim toplantı akşam eve geç gittim bugün bitti şükür.

ii aman bitmiş çalışmalara fırsat kalıyomu bali . senın yumurtalama günlerinde başlamıştır

benim yumurtlama günlerim başladıda fırsat olmuyo canım yorgunluktan akşam olunca dökülüyorum resmen amaaaa bugün yoğun değilim fazla yorulmam dolayısıyla akşama şenlik var evde:roflol:tabi kısmet olursa.

senin niye keyfin yok canım hayırdır bahardan mı acaba.yoksa adet dönemin yaklaştı diyemi.

bilmiyorumki canım bi ağırlık var üzerimde kendimi çok üzgün hissediyorum.

sen çalış iyi değerlendir inş Rabbım vericek

at üzerinden ağırlığı at hafiflemeye çalış herşey güzel olacak buna eminim Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek buna inan.kız beyzanur bu yumurtlama günlerinde insanın üzerine bir ağırlık çöküyo kasavet basıyo sendede oluyomu hiç yapası gelmiyo insanın gerçi ben çok yoruldum ondandır belkide.

ben okudum çok etkilendim sizlerinde okumasını istedim.(alıntıdır)

ınşallah umut olur okuyanlara..
2.5 sene hergün dua ettim ve her ay bekledim hamile olmayı..
maaleseff olmadı..tamam artık olmuyor dedim, unut dedim kendime..
hele adetimin geçikdiği her ay test aldım ..büyük bir heyecanla yapıyordum sonuç hüsran..
tamam artık bitti dedim.ve aklımdan çıkardım..2 ay sonrası yılbaşı idi.. biz yurtdışına gidecektik..
sadece seyahati düşünmeye başladım..
bu arada spora gidiyorum 80 derece suna ve mekik çekiyorum..
yılbaşında Berline gittik. orada adet olmam gerekiyordu..-15 derecede 6 saat dolaştık..
Türkiye'ye döndğümüzde halen adet olmamıştım..korktum menopozamı giriyorum (ee yaş 35 )
diye yada -15 derecede çok üşüttüm ondan adet olmadım diye düşündüm..
ertesi gün işyerime giderken hiç ama hiç aklımda yokken ayaklarım beni bir eczaneye götürdü ( halen şaşarım) test aldım..
işyerinde kahvaltımı yaptım . aheste aheste wc ye gittim ve testi yaptım (nasılsa negatif çıkacaktı) Aman Allahım anında çift çizgi çıktı..
dilim tutuldu inanamadım..Kadıköyde cadde de ben deli gibi bir aşşağı bir yukaru yürüyorum..ne yapacağımı şaşırdım..
gittim hemen kan tahlili yaptırdım 3 haftalık hamileymişim..onada inanmadım doktoruma gittim.hemen usg ile baktı üstten bişey gözükmüyor.
alttan bakınca bir kese gördü...Allahım deli olmuştum..
hala emin olmak için eve giderken en pahalı olan testi aldım tekrar yaptım..
Artık hamileydim MUCıZEM gelmişti..

işte arkadaşlar umudumu kesmiştim, artık hamile kalamam diyordum , yaşda ilerlemişti ya..
2 ay sonra hamileymişim...
ve hep ben yumurtlamamı iki adet ortası sanırdım..yanılmışım.. ben adet sonrası hamile kalanlardanım..
üstelik hamileyken 80 derece sauna , mekik çekmeler , koşubandın da tempolu yürümeler, -15 derecede donana kadar dışarda olmak vs..
Oğlum bir tutunmuş ki düşmedi..Ama erken doğdu prematüre 1.500 kilo..
Küvezde kaldı 10 gün..yine yılmadı oğlum hayata ve annesine sımsıkı tutundu..Annesini tekbaşına bırakmadı..
Canım arkadaşlarım inşallah size de verir Allahım..
dua edin..ama çok takıntı yapmayın..kendinize başka uğraşlar bulun lütfen...
sevgiler...

eminem nerden bulursun böyle yazıları bende çok etkilendım canım hiç unmadığı anda Allah nasip etmiş inş bizlerde böyle segınırız

dediğin gibi yumurtalama gunlerınde kendımızı şartlanlandırdığımız için olmuyo ama düşünme rahat ol canım benımde hepsi öyle oldu

biraz rahatladın değilmi bu yazıyı okuyunca işte Allahın büyüklüğünü bir kere daha görmüş olduk o her şeye kadir verende ooooo alanda.canım seni biraz rahatlatmak istedim umarım etkili olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…