Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allaaaaaaaaaaahhh tutmayın beni:dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:haydi hep beraber halaya:teytey::teytey::teytey::teytey:canım nergisaim hamileeeeeee:CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

canım benim çok sevindim allah bizde nasip etsin çok mutlu oldum çok dikkat et kendine allaha emanet ol inşallah hayırlısıyla kucagına alırsın canım

Kızlar inanaın bende o kadar çok sevindimki ve o an sizi aklımdan geçirdim.Allahım dedim inşallah onlarda kalıcak dedim.Çok yürekten istedim.bakın görün olacak.

Kızlar inanaın bende o kadar çok sevindimki ve o an sizi aklımdan geçirdim.Allahım dedim inşallah onlarda kalıcak dedim.Çok yürekten istedim.bakın görün olacak.

inşallah canım benim sende hiç belirti olmadı dimi ay allahım ççok sevindim inşallah bizde yaşarız

sağol canım Allah razı olsun inşallah bizlerde hamile kalacağız ve liste tamamen hamişlerle dolacak.inanırmısın gözlerim dolu dolu okudum çok sevindim çünkü çok sıkıntı çektin çok istedin yılmadın Rabbimde emeklerinin karşılığını verdi çok şükür.

bugulll Allahın izniyle sıra bize geliyo canım sıkı dur kendini hazırla halaya:teytey::teytey::teytey:

beyzanur nerdesin kız gelde halay çekelim nergis hamileeeeeeeee:CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyyt

nergis listeyi güncelle hemen seni orda hamiş olarak görelim hadi çabuk 1 de çıkıcam mesaim bitiyo gitmeden göreyim.

Canım biz şimdi eşimle dışarı çıkacağız.8 gündür evde kapalı kaldım çok bunaldım.Gelince güncellesem.Çok öpüyorum yine haberleşiriz.

tamam canım bakın keyfinize bu anın tadını çıkar kendine iyi bak öpüldün.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm zemuszemuszemuszemuszemuszemus

canım cok tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ay bu cok güzeeeeeeeeeeeell haber ya allahım tamamını getirsin gülümya teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:tebrikkkkkkkkkleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canımmmm benimmm çokk sevindim allahım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı nasip eder bu çok güzel bir haber inan çok sevindim inşallah allahım bizede nasip eder

beyzanur nerdesin kız gelde halay çekelim nergis hamileeeeeeeee:CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyyt

EVET CANIM ÇOK SEVİNDİM NERGİS MART SEZONUNU AÇTI İNŞALLAH SIRA BİZE GELİYO ALLAHIN İZNİYLE BİZDE HAMİŞ KALCAZ VE LİSTEDE BOŞ YER KALMIYACAK

AY ÇOK MUTLU OLDUM YAAAAAAAAAAA NE GUZEL BİR HABER:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

inşallah canım benim sende hiç belirti olmadı dimi ay allahım ççok sevindim inşallah bizde yaşarız

yok canım inan hiç bir belirti olmadı ne göğüs ağrısı ne akıntı. ne yerleşme kanaması hiçbirşey.yanlız 2gün öncesinde şiddetli bir bel ağrısı olmuştu adetteki gibi o kadar.Belirtilere hiç takılmayın.Bende diyordum olsa kesin anlarım ama inanın hiç bir belirti olmadı şuan.

canımmmm benimmm çokk sevindim allahım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı nasip eder bu çok güzel bir haber inan çok sevindim inşallah allahım bizede nasip eder

kızlar çok teşekkür ediyorum.Bakın görün arkamdan geliceksiniz.Buna yürekten inanıyorum

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...........................15ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:
enerjik.......................2.aşılama......................................?????.........................16ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü.........................26 aralık hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

Hatice27..................2.aşılama.................................?????..............................26 ocak hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

pulsargulsen.............1.tüp bebek..................................................................10 şubat hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

sancux....................1.tüp Bebek...............................................................23 şubat hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

Tropheus.........................1.aşılama.......................??????..............................24şubat hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

dalia..........................3.aşılama..............................????.............................26 şubat hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

nergis55....................1.tüp bebek..........................gonal f..................................21 mart hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

jbase..........................1.tüp bebek............................?????.............................????

beyzanur55...............yumurtlama takibi........................?????...........................?????

esinte.......................1.tüp bebek............................??????................................????

smnr......................DOĞAL YOLDAN..................................................................????

emineu......................DOĞAL YOLDAN...............................................................?????

zeynep4....................DOĞAL YOLDAN........................................................?????

ozlemay......................DOĞAL YOLDAN.........................................................?????

bugulll......................DOĞAL YOLDAN..................................................................???

nazenin28...................1.tüp bebek................................?????................................????

kumsal.....................1.aşılama...............................????.......................................????

selda0003....................2.aşılama..............................????......................................????

merhaba kızlar nasılsınız ben ceza almışım onuda dün gördüm kurum karalamışım bence saçma herkes sevmediği kurumu eleştirmede özgür bence neyse boşverin sizler nasılsınız ,nergiscim senide ayrıca tebrik ederim çok sevindim çok Allah tamamına erdirsin inşallah , şimdi evinizde bayram havası yaşanıyordur Allah bizede tattırsın o duyguyu şimdilik bu kadar ben yine girmeye çalışıcam eşim hafta sonları getiriyor bilgisayarı ancak o zaman yazabiliyorum ama siz olmuyorsunuz ayyy yine çok konuştum herhalde bide bundan ceza vermesinler sempatiksalakcinni hoşçakalınmirmirmirmir ayyyhhh çok uykum geldi baş baş mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…