canım benim çok sevindim allah bizde nasip etsin çok mutlu oldum çok dikkat et kendine allaha emanet ol inşallah hayırlısıyla kucagına alırsın canım
nergis bu gerçekmi inanamıyorum çok sevindim çooooooooooooookkk hihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafaduldencanımmmmm hayırlı olsun bak gördünmü Rabbim ol deyince oluyo dün ne kadar ümitsizdin ama bugün dünyanın en mutlu insanısın canım benim mutluluğun daim olsun inşallah.kız halaaa inanamıyorum nasıl mutlu oldum anlatamam:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Kızlar inanaın bende o kadar çok sevindimki ve o an sizi aklımdan geçirdim.Allahım dedim inşallah onlarda kalıcak dedim.Çok yürekten istedim.bakın görün olacak.
Kızlar inanaın bende o kadar çok sevindimki ve o an sizi aklımdan geçirdim.Allahım dedim inşallah onlarda kalıcak dedim.Çok yürekten istedim.bakın görün olacak.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm zemuszemuszemuszemuszemuszemus
alllahım hala inanamıyorum.bu gece stresten sabah 5 e kadar uyuyamamıştım.sabah 8de eşim kanımı aldı.ben tekrar uyudum sanki depresyonda olursunuzda hep uyumak isterseniz ya işte öyle.
Ve ev telefonunun acı sesiyle uyandım.o zaman aklıma geldi işte eşimin aradığı.allahım telefonu hiç bu kadar korkuyla açmamıştım.ve eşimin sevinç bağrışlarını duydum.allahım inşallah burdaki tüm dostlarım bu sevinci yaşasınlar.hepiniz için o an dua ettim.tüm bebek bekleyenler için
beyzanur nerdesin kız gelde halay çekelim nergis hamileeeeeeeee:CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyyt
inşallah canım benim sende hiç belirti olmadı dimi ay allahım ççok sevindim inşallah bizde yaşarız
canım cok tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ay bu cok güzeeeeeeeeeeeell haber ya allahım tamamını getirsin gülümya teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:tebrikkkkkkkkkleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canımmmm benimmm çokk sevindim allahım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı nasip eder bu çok güzel bir haber inan çok sevindim inşallah allahım bizede nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?