kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm zemuszemuszemuszemuszemuszemus
günaydın kızlar ben adet oldum bana doğal yolda hamile kalmak haram sanırım çok canım sıkkın çok
benım eşimde sprmlerde hareket sorunu var bizim sadece tüp bebekle olcak sanırım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm zemuszemuszemuszemuszemuszemus
emine naşkım nasılsın :1hug:
canım benım saol 3700 oldu 3 gun de bitirim onuda
iyiyim naşkıııııııııımmmmm sen nasılsın napıyosun.bugün doğru düzgün giremedim bilgisayarımda sorun var.
bende iyim gülüm ne olsun canım o sorun forumdaymış yenileniomuş o yüzden arara gidio naşkım nergisi hamileliğine cok sevindim ya darısı başımıza be gülüm hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ccanım aynı sorundan muzdaripiz bizdede aynı sorun eşimin sperm sayısı 12 milyon gülüm hareket iyi doktorlar doğpal yollanda olur diolar bekleyin 2 sene oldu hala yok be gülüm allah izin verirse bu yaz tüpbebek düşünüyoz canım kac senedir cocukiçin uğraşıyon biz neler denedik neler yaptık banamısın demedin işimiz zor be gülümkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?