Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar ben adet oldum bana doğal yolda hamile kalmak haram sanırım çok canım sıkkın çok

nergiscimm hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inş. çok dikkat et kendine tatlım öpüyorum seni...

Nergiscim çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin, sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende daha dün senin gibi sevinmiştim, bugün 20. haftamın içindeyim. Zaman çok çabuk geçiyor. Allah diğer bütün arkadaşlarımıza bu mutluluğu tattırsın, en kısa zamanda inşallah.

günaydın kızlar pc de sorun vardı giremedim sabah ancak girebildim.beyzanurum üzülme canım olacak inşallah sen hele tefriciyeni bi bitir rahatla Rabbim yardım edecek görürsün bak.kaç oldu sayı.

benım eşimde sprmlerde hareket sorunu var bizim sadece tüp bebekle olcak sanırım

canım aynı sorundan muzdaripiz bizdede aynı sorun eşimin sperm sayısı 12 milyon gülüm hareket iyi doktorlar doğpal yollanda olur diolar bekleyin 2 sene oldu hala yok be gülüm allah izin verirse bu yaz tüpbebek düşünüyoz canım kac senedir cocukiçin uğraşıyon biz neler denedik neler yaptık banamısın demedin işimiz zor be gülümkafamçokkarıştı

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm zemuszemuszemuszemuszemuszemus

canım ya geçmişi okuyordum erken test yapmışsın diye çok kızmıştım sana birde korktum ya olmadıysa diye ama sayfalar ilerleyince hamileyim yazını gördüm inan gözlerim dolu dolu cevap yazıyorum çok sevindim bunu çoktan haketmiştin arkadaşım tebrik ederim inşallah sorunsuz bi gebelik geçirirsin saglıklı hayırlı bir evladın olur.......Bu arada darısı cümlemizin başına
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

iyiyim naşkıııııııııımmmmm sen nasılsın napıyosun.bugün doğru düzgün giremedim bilgisayarımda sorun var.

bende iyim gülüm ne olsun canım o sorun forumdaymış yenileniomuş o yüzden arara gidio naşkım nergisi hamileliğine cok sevindim ya darısı başımıza be gülüm hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

bende çok sevindim nergisime Allah mutluluğunu daim etsin inş. darısıda bizim başımıza olsun hayırlısıyla.

beyzanur nerelerdesin canım moralin bozuk biliyorum ama gelde konuşalım tatlım rahatlarsın canım ya hadi gel bekliyorum.

c

canım bizim sperm sayısı normalde hareket sayısı kötı bizde 4 yıla yakın evliyiz ilk gunden berıde istiyoum nasip işte bende yazın tüpyapmayı düşüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…