Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
c

canım bizim sperm sayısı normalde hareket sayısı kötı bizde 4 yıla yakın evliyiz ilk gunden berıde istiyoum nasip işte bende yazın tüpyapmayı düşüorum

hıı canın zaten önemli olan hareket canım bence yaptır tbebek canım inşallah allah yardımcımız olsun rabbim yükümüzü hafifletsin aman canım biraz düşünmemeye calışalım önce sağlığımız sağlık olcakki bebişimiz gelsin kız bu arada göğüslerime bi kaşıntı girdi bugün aa bune ya:uhm:

canım hayırlı ugurlu olsun ALLAH saglıcakla kucagına almayı nasip etsin İNŞALLAH ALLAH isteyen herkese icindede bizlere nasip eder İNŞALLAH

nergiscimm hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inş. çok dikkat et kendine tatlım öpüyorum seni...

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum.Ben hala inanamıyorum hamile olduğuma.Ne olur umudunuzu kaybetmeyin, listemiz inşallah hamilelerle dolup taşacak.Tüm dualarım sizlerel

Beyzanurum ne olur kendini çok yıpratma, pes etmek yok ona göre.Yumurtladığımız sürece her ay anne olma ihtimalimiz var.

bende iiyim canım bugun rahat dün çok yoğundu bide sancım vardıkı sorma

benı geç artık hasta oldum sıra sana gelelim çalışmalar devammı

çalışmalara devam tam hız devamda bu bahar beni fena çarptı akşma oldumu gözümü açamıyorum.bugün 19.günüm dün akşam çalışma vardı bakalım nolacak Allahtan hayırlısı olsunda ama olsun artık çok istiyorum çooooooooook.adete 1 hafta kalana kadar çalışma yapmayı düşünüyorum.

bu havalar insanı mahvedıyo eve gıdınce insanın eli kolu kalkmıyo bu ay guzel geçmişti bizim ilk gunler heycan yaptık ama sonra düxene girmişti ama ne fayda olmadı gene. bebeğim hemen gelmek istemiyo naz yapıyo bana

canım bizim öyle zamanlarımız olduki hiç heyecan yapmadan düzenli bir şekilde ilişkiye girdiğimiz günler çok oldu amma bebek olmadı vardır Rabbimin bir bildiği inş. bizde anne olacağız canım yakın zamanda inşallaaaaaaaaahh.bencede nazlı bizim bebişler napalım sabreden derviş muradına ermiş derler bizde muradımıza ereriz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…