c
canım bizim sperm sayısı normalde hareket sayısı kötı bizde 4 yıla yakın evliyiz ilk gunden berıde istiyoum nasip işte bende yazın tüpyapmayı düşüorum
merhaba kızlar nasılsınız ben ceza almışım onuda dün gördüm kurum karalamışım bence saçma herkes sevmediği kurumu eleştirmede özgür bence neyse boşverin sizler nasılsınız ,nergiscim senide ayrıca tebrik ederim çok sevindim çok Allah tamamına erdirsin inşallah , şimdi evinizde bayram havası yaşanıyordur Allah bizede tattırsın o duyguyu şimdilik bu kadar ben yine girmeye çalışıcam eşim hafta sonları getiriyor bilgisayarı ancak o zaman yazabiliyorum ama siz olmuyorsunuz ayyy yine çok konuştum herhalde bide bundan ceza vermesinler sempatiksalakcinni hoşçakalınmirmirmirmir ayyyhhh çok uykum geldi baş baş mirmirmirmir
canım hayırlı ugurlu olsun ALLAH saglıcakla kucagına almayı nasip etsin İNŞALLAHALLAH isteyen herkese icindede bizlere nasip eder İNŞALLAH
nergiscimm hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inş. çok dikkat et kendine tatlım öpüyorum seni...
Nergiscim çok tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin, sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende daha dün senin gibi sevinmiştim, bugün 20. haftamın içindeyim. Zaman çok çabuk geçiyor. Allah diğer bütün arkadaşlarımıza bu mutluluğu tattırsın, en kısa zamanda inşallah.
canım ya geçmişi okuyordum erken test yapmışsın diye çok kızmıştım sana birde korktum ya olmadıysa diye ama sayfalar ilerleyince hamileyim yazını gördüm inan gözlerim dolu dolu cevap yazıyorum çok sevindim bunu çoktan haketmiştin arkadaşım tebrik ederim inşallah sorunsuz bi gebelik geçirirsin saglıklı hayırlı bir evladın olur.......Bu arada darısı cümlemizin başına
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
bu havalar insanı mahvedıyo eve gıdınce insanın eli kolu kalkmıyo bu ay guzel geçmişti bizim ilk gunler heycan yaptık ama sonra düxene girmişti ama ne fayda olmadı gene. bebeğim hemen gelmek istemiyo naz yapıyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?