Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anket

Tüp Bebek Genelgesi ile ilgili www.cocukistiyorum.com internet sitemizde bir anket hazırladık. Genelgeye itiraz etmek ve ilk ve ikinci tüp bebek tedavilerinde bir embiryo ikincide 2 embiryo verilmesi konusunu Danıştay'a verelimmi diye üyelerimize sorduk.
Lütfen bu anketimize katılın,eğer verilmesini istiyorsanız isminizi yazın, sorunlarımıza sahip çıkalım.
Bu anketi en az 10.000 üyenin katılımı ile sonuçlanmalı.Sonuçları siteden takip edebilirsiniz.Tek başına bu çalışmayı başlatmayacağız.
Birlikte birşeyleri değiştirmek istiyorsak bunu şimdi yapabiliriz.

canım işim bitti akşama kadar konuşabiliriz e napiyon tatlım yaz sendromuna girdim ben baharı görünce hiç çalışasım gelmiyo bırakıp evde oturup gezesın geliyo

aynen bende senin gibiyim ama yapacak bişey yok çalışmak zorundayım.neyse en azından akşamları gezmeye çıkabiliriz dimi.

bazen diyorum öğretmen olmak ne guzel zorlukları vardır tabıkı ama 3 ay yaz tatıli varya o yeter

aynen canım bende hep diyorum öğretmen olmak vardı diye yarım gün çalışıyolar şubat tatili yaz tatili ooohhhh ne rahat bizde çalış babam çalışkafamçokkarıştı

ok canım

öğretmen dedimde nergıs geldı aklıa naptı dr gitti tekrar acaba şimdi ne kadar mutludur Allah mutlulupunu daim etsin

selam bugullll hoşgeldin canım spora başlamışsın ilk zamanlar yer yerin çürük gibi ağrır ama bir haftaya kalmaz alışırsın canım.

5 kiloda ben verebilsem ama artık karar verdım ebek düşünmek yok sadece zayıflamayı düşüncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…