arkadaşlar merhaba,
ben yeni üye oldum aranıza beni de alır mısınız?
geçen ay klomen ve çatlatma iğnesinden sonra aşılama yaptırdım, ama haftasonu hastalandım
dün dr. a gittik kistoluşmuş o yüzden bu ay aşılama yapamayacakmış, bu ay kendiniz çalışacaksınız dedi.... 3 adet yumurtlamışım tutsaymış hepside 3üz olurmuş ....benim aşılamada 4 yumurtam vardı eşimin de motilitesi %88 çıkmıştı nie olmadı offff....
ay eminem ne guzel bişey bu ya inan çok dugulandım gözlerım doldu huzunlendimç Allahım nşallah bizlerede beklemediğimiz bi anda bu duyguyu yaşatır .
arkadaşlar merhaba,
ben yeni üye oldum aranıza beni de alır mısınız?
geçen ay klomen ve çatlatma iğnesinden sonra aşılama yaptırdım, ama haftasonu hastalandım
dün dr. a gittik kistoluşmuş o yüzden bu ay aşılama yapamayacakmış, bu ay kendiniz çalışacaksınız dedi.... 3 adet yumurtlamışım tutsaymış hepside 3üz olurmuş ....benim aşılamada 4 yumurtam vardı eşimin de motilitesi %88 çıkmıştı nie olmadı offff....
arkadaşlar herkese merhaba...
ben martın 8in de 2. aşılamamı oldum. 2 tane yumurtam vardı. doktorum progestan verdi vajinadan kullanıyorum.
bugün aşılamadan sonra 15. gün. aslında tahlil günüm ama yaptırmaya korkuyorum.
acaba hala kullanmaya devam ettiğim progestan adet gecikmesine sebep olurmu?
arkadaşlar herkese merhaba...
ben martın 8in de 2. aşılamamı oldum. 2 tane yumurtam vardı. doktorum progestan verdi vajinadan kullanıyorum.
bugün aşılamadan sonra 15. gün. aslında tahlil günüm ama yaptırmaya korkuyorum.
acaba hala kullanmaya devam ettiğim progestan adet gecikmesine sebep olurmu?
3 gün önce evde idrar testi yapmıştım çıkmadı. Olsa çıkarmıydı sence?
32 yaşındayım, haziranda evliliğim 3senesi dolacak. 4 aydır kendimiz çalışıyoruz. Geçen ay dr. a gittik, benden FSH, TSH, PROLAKTIN testleri istedi hepside min. iile max. arası çıktı, eşim 2000 senesinde varikosel ameliyatı olmuş bunu dr. a söylediğimde eşimden spermiogram istedi. Sonucu pek beğenmedi hatta kendiniz bile çalışsanız bişi olmaz dedi ve beni yumurta takibine aldı 5 gün klomen verdi, sora çatlatma iğnemi yaptı, ertesi gün eşimin spermleri yıkama sonucunu görünce %50 şansınız var dedi, ama eski teste göre %20 şansınız var demişti, 4 yumurtam vardı, olmadı işte, haftasonu regl oldum ama aman allahım nası sancılı, sanki rahmime bıçak sokularmış gibi, dün de dr. a gittik o da kist oluşmuş o yüzdeen bu ay aşılama yapmayalım dedi, kendiniz çalışın dedi....
benim gibi olanlar var mı acaba?:a015:
kızlar o zaman yarın gidip kan testi yaptırıyorum.
olumlu yada olumsuz her neyse ortaya çıksın bakalım!
tabi o zamana kadar regl olmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?