Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beyzanur sabah ölçtüm ateşim düşmüş ama şimdi elimi yüzüme vuruyorum baya sıcak of ya kafam çok karışık.

neyse ben tevekkülü elden bırakmıyım Allahım sana sığındım yarabbim sen yardım et:Saruboceq:

ben pek anlamam bu ateş ölçümünden ama canım inşallah hamilesindir rabbım hayırlısnı versin

canım nette sorun var galiba çıktım geri geldım ben bu hiç bişeye dikkay etmiyorum ne yumurtlama günlerime nede eğilmeye kalmaya önvceden ağır kaldırmazdım sankı düşcek diye bu ay hiç bişey yapmıycam hep çizelge tutuyodum yumurtalama gunlerime hepsini bıraktım aman bakalım böyle ne olcak

en iyisini yapmışın canım boşver herşey olacağına varıyo Allah büyük.

kız benim sancılarım artıyo belim ağrımaya başladı ne zor bi durum.

deli olucam bu nasıl bişey böyle oldu olacak gibi karnım belim bir ağrıyo bir geçiyo sanki benimle dalga geçiyo.

sancux hoşgeldin canım nasılsın kız sen hamilesin bilirsin adet olacağın gün nasıl hissettin kendini.

ben yemeğe çıkıyorum kızlar hoş yemek yiycek halimde yok ama neyse öğleden sonra görüşürüz.

deli olucam bu nasıl bişey böyle oldu olacak gibi karnım belim bir ağrıyo bir geçiyo sanki benimle dalga geçiyo.

eminem aynen gülüm benimde günüm dün sadece belim ağrıdı akşama dğru ayaklarım ağrıdı sanki adet oldum ama tık yok olacaksam bari olayımda böle beklemek resmen işkence hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…