Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ben cıkayım akşam namazını kılacam apdest alayım öptüm kuşum akşam yine girerim

günaydın güzellerim günün aydın olsun herşey gönlünüzce olsun hadi bakalım kocaman bi amin diyin .kızlar bu gün yokum anama gitcem ama erken döncem akşama misafirim var

günaydın kızlar sizlere güzel haberler veremicem maalesef rahim duvarım tekrar incelmeye başlamış lekelenmenin sebebi buymuş aynı ilacı kullanıcam yine daha sık kontrole gidicem aşılama yapalım dedi doktor.

eminem günaydın canım bundada vardır bir hayır inş hayırlısı olur bencede ilaçların peşine yaptır bi aşılama

beyzanur ben sigarayı bırakmak istiyorum ama nasıl yapıcam onu bilmiyorum belkide bu yüzden gelmiyo bebeğim bana.

az önce bi yerde okudum sigara rahim duvarını inceltiyomuş benimde şuanki sorunum bu deli olucam ya napıcağımı şaşırmış haldeyim.

beyzanur ben sigarayı bırakmak istiyorum ama nasıl yapıcam onu bilmiyorum belkide bu yüzden gelmiyo bebeğim bana.

öyle düşünme canım daha zamanı var diyelim gerçi bu zaman gelene kadar biz çileden çıkcaz ama fadalı bişey diil tabı bırak canı sigara isteyince kuruyemiş falan ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…