canlarım ben çıkıyorum zeynom üzme kendini bu kadar ona veren Rabbim birgün bizede verecek inş. hepinize iyi akşamlar.
oturmaya üffff akrabalardan herkese dişimi geçirdimde bi bu kıza dişimi geçiremedim çok havalı allahtan kapalı açık olsaydı halim niceydi
geri zekalı oohhhh yüzüne karşı diyemiyom size diyimde içimi rahatlatıyım baariii
cnm bizdeki sorun eşimin sperminin hareketliliği çok zayıf...
cnm dök içini dök aman kız sana daha ne duruyosunuz derse bizim acelemiz yok biz böle iyiz bizimde elbet düşüneceğimiz vakit gelcek de kız....daha biz çocuğuz eşimle de...evliliğimizin tadını çıkarıyoruz de...
aynı dertten muzdaripim canım bizdede sperm azlığı var işimiz cok zor allah büyük ama ben alıştım artık üzülmüyom ağlamıyom alıştım sabretmeye ama umudum allah allahtan umud hiç kesilmez canım kaç yıllık evlisiniz cok mu sorusordum :uhm: :uhm:
oturmaya üffff akrabalardan herkese dişimi geçirdimde bi bu kıza dişimi geçiremedim çok havalı allahtan kapalı açık olsaydı halim niceydi
geri zekalı oohhhh yüzüne karşı diyemiyom size diyimde içimi rahatlatıyım baariii
vallaha ben o salağa laf yetiştiremiyorum yaramaz olan ben sizin dediğiniz zeynep
ben bile laf yetiştiremiyorum :roflol:
uyuzsempatiksalakcinni
canım giyin süslen püslen şıkır şıkır ol neşeli ol o catlasın canım aman takma bu ne morel orayada gidip suartını asma moreli bozuk olma dik ol canım :lepi:
demet önceki avatarın çok tatalıydı onu koysana
nese o zaman cnm bende kimsenin altında kalmam bir bir lafları sayarım ama bazen de laf yetiştiremiycemizi insanlar oluyo en iyisimi rabbim ıslah etsin öle insanları...
ne biliyim cnm çok masum duruyodu ya ondan aldım durda koyuyum...
ne çok sorusu cnm benim tabiki sorcazki biribirimizi tanıycaz bize temmuzda 2 sene olcak....siz bitkisel kürler yapıyomusunuz cnm?
ayy yerim ben onu çok masum duruyo Allahım sanada böyle bebek nasip etsin inşaallah
cnm ağzından bal damlıyo rabbim hepimize inşallah böle masum melekler göndersin...:Saruboceq:
demi dik oluyumda neyimi dikiyim :roflol: :roflol:
canım neler yapmadık ki eşim 1,5 sene önce eşim varikosel ameliyatı oldu sorun bitti düzel ama sperm sayısı hala düşük eşim keçi boynuzu kürü mü desen aktarcılara yaptırdığımız macunlarmı desen ne duyduysam aldığım ilaçlarmı desen eşim 1 senede ilaç tedavisi uyguladı doktor ama banamısın demedi hepsi boş bende bir aşılama oldum negatif sonuç anlıcan böle canım bizde 2 senemizi yeni bitirdik
cnm bizde şimdi bi karışım yaptırdık 2-3 günden gelcek tokattan 300 tl düşün rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ne diyim cnm...mafoldumbenbakalım bide onu deniycez rabbimden umut kesilmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?