Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm dök içini dök aman kız sana daha ne duruyosunuz derse bizim acelemiz yok biz böle iyiz bizimde elbet düşüneceğimiz vakit gelcek de kız....daha biz çocuğuz eşimle de...evliliğimizin tadını çıkarıyoruz de...

cnm bizdeki sorun eşimin sperminin hareketliliği çok zayıf...

aynı dertten muzdaripim canım bizdede sperm azlığı var işimiz cok zor allah büyük ama ben alıştım artık üzülmüyom ağlamıyom alıştım sabretmeye ama umudum allah allahtan umud hiç kesilmez canım kaç yıllık evlisiniz cok mu sorusordum :uhm: :uhm:

vallaha ben o salağa laf yetiştiremiyorum yaramaz olan ben sizin dediğiniz zeynep

ben bile laf yetiştiremiyorum :roflol:
uyuzsempatiksalakcinni

ne çok sorusu cnm benim tabiki sorcazki biribirimizi tanıycaz bize temmuzda 2 sene olcak....siz bitkisel kürler yapıyomusunuz cnm?

canım giyin süslen püslen şıkır şıkır ol neşeli ol o catlasın canım aman takma bu ne morel orayada gidip suartını asma moreli bozuk olma dik ol canım :lepi:

vallaha ben o salağa laf yetiştiremiyorum yaramaz olan ben sizin dediğiniz zeynep

ben bile laf yetiştiremiyorum :roflol:
uyuzsempatiksalakcinni

nese o zaman cnm bende kimsenin altında kalmam bir bir lafları sayarım ama bazen de laf yetiştiremiycemizi insanlar oluyo en iyisimi rabbim ıslah etsin öle insanları...

ayy yerim ben onu çok masum duruyo Allahım sanada böyle bebek nasip etsin inşaallah

ne çok sorusu cnm benim tabiki sorcazki biribirimizi tanıycaz bize temmuzda 2 sene olcak....siz bitkisel kürler yapıyomusunuz cnm?

canım neler yapmadık ki eşim 1,5 sene önce eşim varikosel ameliyatı oldu sorun bitti düzel ama sperm sayısı hala düşük eşim keçi boynuzu kürü mü desen aktarcılara yaptırdığımız macunlarmı desen ne duyduysam aldığım ilaçlarmı desen eşim 1 senede ilaç tedavisi uyguladı doktor ama banamısın demedi hepsi boş bende bir aşılama oldum negatif sonuç anlıcan böle canım bizde 2 senemizi yeni bitirdik

cnm bizde şimdi bi karışım yaptırdık 2-3 günden gelcek tokattan 300 tl düşün rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ne diyim cnm...mafoldumbenbakalım bide onu deniycez rabbimden umut kesilmez...

canlarım ben kaçtım eşim gelir gidiyimde yemeğimi koyum öptüm canlaropuyorumnanaktan

cnm bizde şimdi bi karışım yaptırdık 2-3 günden gelcek tokattan 300 tl düşün rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ne diyim cnm...mafoldumbenbakalım bide onu deniycez rabbimden umut kesilmez...

canım bizde hemen hemen o fiyata yaptırdık adam kesin dedi ama boş canım isterseniz fazla kaptırmayın o karışıma ama herkesin bünyesi farklı belki sizde yarar işe inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…