canım anladım konu açılmışken sölim dedim
aynen canım
kıss bu akşam protesto edelim hafta sonuya canım eşin yarın calışıyomu
evet cnm çalışıyo ama sabah biraz geç gidiyo onun için yarın çalışma olabilir:kedi: çünkü yarın kayınvalidemlere gidiyoz...
sorun ne yapma döverim haaa bak bu hafta yapın :roflol: :jeyyar: tamammı kırın zincirleri
evet cnm çalışıyo ama sabah biraz geç gidiyo onun için yarın çalışma olabilir:kedi: çünkü yarın kayınvalidemlere gidiyoz...
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hadi kolay gelsin size iyi mesailer tabi banada öle görünüyo aklinialirimsmile aklinialirimsmile
kızlar ben kacar uykum var abdestim varken namaz kılayım yoksa şimdi uyuyacam ay allahım cok yorgunum uykum var
kızlar ben kacar uykum var abdestim varken namaz kılayım yoksa şimdi uyuyacam ay allahım cok yorgunum uykum var
iyi geceler cnm benimboshayallersmile
yine bizbize kaldık reklama girdi kıss
evet cnm kaldık başbaşa ama bende çıkıyom cnm benimde abdestim varken gidiyim de yatsıyı kılıyım da yatıyım by by cnm iyi gecelerboshayallersmile
kaldır herifinide gidin yatağınızaaaaaaa hadiiikaydirigubbakcemile
ben geldiiiiiiiiiiiim eminemmmmmopuyorumnanaktan
nerdeyin seeeennnnnnn niye geç geliyosun söyle banaaaaaaaaaaaaaaaklava:
öğtretmenim kociş bırakmadı beni:kedi: onun için geç kaldımmmm sen napıyon bakem...
bidaha olmasınlmaz:ben napıym iş yerindeyim işte çalışıyorum öğleden sonra misafirlerim gelecek gece geç yattım çok yorğunum hazırlık yaptımmirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?