Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım anladım konu açılmışken sölim dedim

aynen canım

kıss bu akşam protesto edelim hafta sonuya canım eşin yarın calışıyomu

evet cnm çalışıyo ama sabah biraz geç gidiyo onun için yarın çalışma olabilir:kedi: çünkü yarın kayınvalidemlere gidiyoz...

kızlar ben kacar uykum var abdestim varken namaz kılayım yoksa şimdi uyuyacam ay allahım cok yorgunum uykum var

yine bizbize kaldık reklama girdi kıss

evet cnm kaldık başbaşa ama bende çıkıyom cnm benimde abdestim varken gidiyim de yatsıyı kılıyım da yatıyım by by cnm iyi gecelerboshayallersmile
kaldır herifinide gidin yatağınızaaaaaaa hadiiikaydirigubbakcemile

ooo onu kaldırana kadaaarrrrr yarım saatim gider dur tamam kalıcam, tamam yaaa, 5 dakika daha ,tamam aşkım kalkıyorum şimdi
tamam canım hadi iyi geceler

hepiniz uyuyosunuz herhalde kalkın kız akşam kaynatmışınız hepinizin çok uykusu gelmiş yatmışınız kiminizinde nesaisi varmış aklinialirimsmileama yeter uyuduğunuz bende gece 1:30 da yattım sabah kalktım işe geldim tembeller sizi :mymeka:

öğtretmenim kociş bırakmadı beni:kedi: onun için geç kaldımmmm sen napıyon bakem...

bidaha olmasınlmaz:ben napıym iş yerindeyim işte çalışıyorum öğleden sonra misafirlerim gelecek gece geç yattım çok yorğunum hazırlık yaptımmirmirmirmir

bidaha olmasınlmaz:ben napıym iş yerindeyim işte çalışıyorum öğleden sonra misafirlerim gelecek gece geç yattım çok yorğunum hazırlık yaptımmirmirmirmir

hmm anladım cnm benim rabbim kolaylıklar versin inş..bugün mesai erken bnitiyo herhal dimi kim geliyo kıııııızzzzsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…