haaa bu arada koçiş niye bırakmadı kız işimi vardı:jeyyar:sırnaşık şey
bugün mesaim 1 de bitiyo toplantımız var 15 günde bir arkadaşlar arasında onlar gelecek kız misafir bişey değilde çocuk çok çok yoruyolar bizi kafamçokkarıştıhmm anladım cnm benim rabbim kolaylıklar versin inş..bugün mesai erken bnitiyo herhal dimi kim geliyo kıııııızzzzsengözlerimebaksanab
evet cnm benim üzerimde bi işi vardıda:kedi: bırakmadanda gitmedikötükedihüso
bugün mesaim 1 de bitiyo toplantımız var 15 günde bir arkadaşlar arasında onlar gelecek kız misafir bişey değilde çocuk çok çok yoruyolar bizi kafamçokkarıştı
hıııımmmm anladım ben onu afiyet olsun koçişine:roflol::roflol:
günaydın kızlar
günaydın cnm hoşgeldin naptın kocişten kurtulabildin mi?sempatiksalakcinni
ayh çok güldüm yine :roflol:bu afiyetin sonu bebek olur inş. kayınvalidenlere gideceksiniz diye mi afiyetlendiniz bugün:jeyyar:ne var kaynanalarda perşembeye kadar yoksunuzcnm bizde bugün kayınvalidemlere gidiyoz perşembeye kadar yokuz....
afiyet bayaaaa oldu cnm merak etme :roflol::roflol::roflol:
günaydın kızlar
asicim gece nasıl gecti kıss biz gece bide sabah mesaisi yaptık bu sıcakta bide ya baya yorgunum
asicim gece nasıl gecti kıss biz gece bide sabah mesaisi yaptık bu sıcakta bide ya baya yorgunum
ayh çok güldüm yine :roflol:bu afiyetin sonu bebek olur inş. kayınvalidenlere gideceksiniz diye mi afiyetlendiniz bugün:jeyyar:ne var kaynanalarda perşembeye kadar yoksunuz
günaydın canım yeni kalktınız efendimboshayallersmile
cnm biz kayınvalidemlere haftada 1kere gideriz ozaman da hafta kalır geliriz cnm benim yani bişe yok kayınvalidemler bize uzakta ondan bu kadar kalıyoruz..
cnm bizde sabah mesaideydik :kedi:
nooooluyosunuz yahuuuuuu bilmediğim bişey mi var yoksa bu ay hamile kalma ayımı ne bu çalışmalar yoğun bir şekilde sanada afiyet şeker olsun topak topak bebek olsun:ecrin_bebek:
farklı bir şehirdemi oturuyolar ki bu kadar kalıyosunuz her ay bir haftanız boş geçiyo yanibilmiyorumkismile
günaydın mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
aha zeynep geldi kııııııııızzzzzzzzzz sendemi mesaideydin:jeyyar:
eminem gelince 1 haftanın acısının fazlasıylan cıkarıyorlardır kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?