Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hmm anladım cnm benim rabbim kolaylıklar versin inş..bugün mesai erken bnitiyo herhal dimi kim geliyo kıııııızzzzsengözlerimebaksanab
bugün mesaim 1 de bitiyo toplantımız var 15 günde bir arkadaşlar arasında onlar gelecek kız misafir bişey değilde çocuk çok çok yoruyolar bizi kafamçokkarıştı
evet cnm benim üzerimde bi işi vardıda:kedi: bırakmadanda gitmedikötükedihüso

hıııımmmm anladım ben onu afiyet olsun koçişine:roflol::roflol:

cnm bizde bugün kayınvalidemlere gidiyoz perşembeye kadar yokuz....

afiyet bayaaaa oldu cnm merak etme :roflol::roflol::roflol:

asicim gece nasıl gecti kıss biz gece bide sabah mesaisi yaptık bu sıcakta bide ya baya yorgunum

cnm bizde bugün kayınvalidemlere gidiyoz perşembeye kadar yokuz....

afiyet bayaaaa oldu cnm merak etme :roflol::roflol::roflol:
ayh çok güldüm yine :roflol:bu afiyetin sonu bebek olur inş. kayınvalidenlere gideceksiniz diye mi afiyetlendiniz bugün:jeyyar:ne var kaynanalarda perşembeye kadar yoksunuz
günaydın kızlar

günaydın canım yeni kalktınız efendimboshayallersmile

asicim gece nasıl gecti kıss biz gece bide sabah mesaisi yaptık bu sıcakta bide ya baya yorgunum

nooooluyosunuz yahuuuuuu bilmediğim bişey mi var yoksa bu ay hamile kalma ayımı ne bu çalışmalar yoğun bir şekilde sanada afiyet şeker olsun topak topak bebek olsun:ecrin_bebek:

cnm biz kayınvalidemlere haftada 1kere gideriz ozaman da hafta kalır geliriz cnm benim yani bişe yok kayınvalidemler bize uzakta ondan bu kadar kalıyoruz..

cnm biz kayınvalidemlere haftada 1kere gideriz ozaman da hafta kalır geliriz cnm benim yani bişe yok kayınvalidemler bize uzakta ondan bu kadar kalıyoruz..

farklı bir şehirdemi oturuyolar ki bu kadar kalıyosunuz her ay bir haftanız boş geçiyo yanibilmiyorumkismile

cnm bizde sabah mesaideydik :kedi:

aynen canım yok diyince bana dioki yoksa beni istemionmu sevmionmu bide masum masum dio zaten o zman ipler kopuyo

nooooluyosunuz yahuuuuuu bilmediğim bişey mi var yoksa bu ay hamile kalma ayımı ne bu çalışmalar yoğun bir şekilde sanada afiyet şeker olsun topak topak bebek olsun:ecrin_bebek:

canım yok ya bu ay aşk ayı meşk ayı dimi asicim biz başlattık senlen zeyno gerisini getirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…