Aşılama Ekim Ayında Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu arada ilgilendiğim için çok saol bn dun bı arkadaşın yazısı üzerine kendımı kontrol ettım rahımın içi gözukmuyo kapalı etler var gibi acaba buı nedır bılıyormusun

Senın yarın 12.günün bellı olur, tahlıl yaptırmayı düşünüyor musun?
ilgilendiğim için çok saol bn dun bı arkadaşın yazısı üzerine kendımı kontrol ettım rahımın içi gözukmuyo kapalı etler var gibi acaba buı nedır bılıyormusun. yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum negatif sonuç alırım dıye ...

crismon cevap yok mu
görmemısım tuana
bu arada ilgilendiğim için çok saol bn dun bı arkadaşın yazısı üzerine kendımı kontrol ettım rahımın içi gözukmuyo kapalı etler var gibi acaba buı nedır bılıyormusun

o rahımın dogal yapısı,tabı kı et olacak.kesın bıldıgım bırsey var orada rahım duvarı olmaz. Doktor ultrasonla ancak ölcuyor kalınlıgını

Günaydın arkadaşlarım
Bugun tatıle cıkıyoruz, pazartesiye kadar... Giderken doktoruma uğrayacagız, bakalım neye karar verecek. Çarşamba gunu de İzmir'de son kez başka bir doktora daha gidiyoruz.Tüp bebekten once benım doktorumla hem fikir mi olacak o açıdan.
Herkese hayırlı bayramlar, görüşmek üzere.Hoşçakalın...
Bayramdan dönüşte umarım güzel haberler duyarım, güzel haberler verebılırım inş.

kaçıncı günde yaptırdın?

13 gunde yaptırdım bugun hasta olmam gerekıyor 24 gunde bur oluyor.inş böyle devam eder dıye umut edıyorum değerım ayramdan sonra tekrar yaptırcm yukselır şnş.acaba umutlanmalıyım tecrubelı olnlar yardımcı olursa çok sevınırım.daha önce ıkı defa test yaptırdım hep sıfır çıkardı.

canım benim hep 1.20 çıkardı negatif sonuçlarda, senin değerinde gününe göre çok düşük,boşuna umutlanma derim ben ( aşılamalardan sonra regl gününde aksamalar olabilir, inş. tez ve hayırlı zamanda gelir bebişin, allah gönlüne göre versin inşallah

bu benım 2.aşılamam1.aşılammda aşılamam10cu gunumde lekelenmelerım oldu. 11cı gunumde regl olmuştum.

inşallah hamilesindir,inşallah bayramdan sonra değerin çok artar 3 haftalık hamile olduğunu öğrenirsin:)) bende 19 ekimde yaptırdım ilk aşılamamı,nedense hiç umudum yok ama beklemedeyim dua edin lütfen..

Allah hepimizin yardımcısı olsun,inşallah en kıza zamanda nasip eder iyi haber almayı amin amin...

Kızlar bugün kan testi yaptırdım tekrar 299,53 çıktı. Yani büyük ihtimalle hamileyim dua edin benim için kızlar :) Rabbim size de nasip etsin inşallah .

aşılama.olmamıştı.zaten.doğal.yoldan.denedik.malesef.olmadı.kısmet.değilmis.

Yani regl oldun mu ? üzüldüm . Benim hayli karışık oldu cnm ya gecen cuma günü 1 di degerim dün 299 cıktı... Hiç umudum yoktu hatta yerleşme kanaması oldu regl oldu zannettim. :S Rabbim inşallah en kısa zamanda sevindirsin seni canım

Kızlar bugün kan testi yaptırdım tekrar 299,53 çıktı. Yani büyük ihtimalle hamileyim dua edin benim için kızlar :) Rabbim size de nasip etsin inşallah .

tbrik ederim inş.sağlıklı bır hamılelık geçirirsin.bebeşinde sağlıklı doğar.senın adına çok sevındım.senınle 1 gun vardı aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…