ilgilendiğim için çok saol bn dun bı arkadaşın yazısı üzerine kendımı kontrol ettım rahımın içi gözukmuyo kapalı etler var gibi acaba buı nedır bılıyormusun. yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum negatif sonuç alırım dıye ...Senın yarın 12.günün bellı olur, tahlıl yaptırmayı düşünüyor musun?
görmemısım tuanacrismon cevap yok mu
bu arada ilgilendiğim için çok saol bn dun bı arkadaşın yazısı üzerine kendımı kontrol ettım rahımın içi gözukmuyo kapalı etler var gibi acaba buı nedır bılıyormusun
ilgilendiğim için çok saol bn dun bı arkadaşın yazısı üzerine kendımı kontrol ettım rahımın içi gözukmuyo kapalı etler var gibi acaba buı nedır bılıyormusun. yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum negatif sonuç alırım dıye ...
bugun test yaptım kan testı değerim1.57 durum hakkında yorumlarınızı beklıyorum
evet sonucu sordum saplık olacında yaptırdım doktor aşılama olduğu için yok var dıyemedı
kaçıncı günde yaptırdın?
13 gunde yaptırdım bugun hasta olmam gerekıyor 24 gunde bur oluyor.inş böyle devam eder dıye umut edıyorum değerım ayramdan sonra tekrar yaptırcm yukselır şnş.acaba umutlanmalıyım tecrubelı olnlar yardımcı olursa çok sevınırım.daha önce ıkı defa test yaptırdım hep sıfır çıkardı.
canım benim hep 1.20 çıkardı negatif sonuçlarda, senin değerinde gününe göre çok düşük,boşuna umutlanma derim ben( aşılamalardan sonra regl gününde aksamalar olabilir, inş. tez ve hayırlı zamanda gelir bebişin, allah gönlüne göre versin inşallah
hayırlı olsun cok sevındım ....allahım kucagına almayı nasıp etsın
aşılama.olmamıştı.zaten.doğal.yoldan.denedik.malesef.olmadı.kısmet.değilmis.
Kızlar bugün kan testi yaptırdım tekrar 299,53 çıktı. Yani büyük ihtimalle hamileyim dua edin benim için kızlar :) Rabbim size de nasip etsin inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?