inşallah arkadaşım, kanaman var mı suan?nasıl gectı aşılaman?
ağrın sızın yok sanırım?
bir de bilgin var mı sağlık ocagında gebelık ıcın kan tahlili yapıyoarlar mı? hastaneye gıtmek zor gelıyor ya,tıklık tıklım:18:
sağlık ocağında kanda gebelik testine bakıyorlar...idrar testini yaptıklarını biliyorum da kan testi yapıyorlar mı bilemiyorum ki
ağrım sızım olmadığı çok belli heraldde canm
sende nasıl durumlar bu arada hasretim nasıl ac:18:aba
benimde aşılama yapılırken canım yandı sonrasında hafif ağrım oldu ama evde yani 2-3 saat sonra falan kremsi bı akıntım oldu bu neden oldu bılmıyorum bu 2.aşılamam birincisinde hiç birşey olmadı ğrımda olmadı akıntımdaAşılama spekulum haricinde acısız gecti. Sonra sancım cok oldu. Kahverengi akıntım var suan moralimi bozuyor(
sağlık ocağında kanda gebelik testine bakıyorlar...
canm öncelikle aşılaman hayrlı olsn
bende kanama tarzında değildi de lekelenme şeklinde kahverengi akıntı
ilk bi iki gün oluyo üzülüp kendini olumsuzluğa meyletme canm
benimde aşılama yapılırken canım yandı sonrasında hafif ağrım oldu ama evde yani 2-3 saat sonra falan kremsi bı akıntım oldu bu neden oldu bılmıyorum bu 2.aşılamam birincisinde hiç birşey olmadı ğrımda olmadı akıntımda
kahverengı akıntı ise o hıc bırsey; korkma, ben ped koydum.o kadar cok kanamam oldu.doktorum da normal korkma dedı.tüplerim darmış.Bu 2.aşılamam ilkinde de kanamam oldu ama bu sefer daha fazlaydı.ıkı gun sürdü benım. moralın bozulmasın,sonucta tahribat oluyor kolay degıl.Aşılama spekulum haricinde acısız gecti. Sonra sancım cok oldu. Kahverengi akıntım var suan moralimi bozuyor(
hasretım yok bu ara :44:idrar testini yaptıklarını biliyorum da kan testi yapıyorlar mı bilemiyorum ki
ağrım sızım olmadığı çok belli heraldde canm
sende nasıl durumlar bu arada hasretim nasıl ac:18:aba
sağlık ocağında kanda gebelik testine bakıyorlar...
kahverengı akıntı ise o hıc bırsey; korkma, ben ped koydum.o kadar cok kanamam oldu.doktorum da normal korkma dedı.tüplerim darmış.Bu 2.aşılamam ilkinde de kanamam oldu ama bu sefer daha fazlaydı.ıkı gun sürdü benım. moralın bozulmasın,sonucta tahribat oluyor kolay degıl.
hasretım yok bu ara :44:
ben dun dayanılmaz bı batma acı hıssettm bugun daha iyiyim.Ama pembemsı bı renk geldı bugun tualette.peçeteye geldı.Sankı renklenmış gıbıydı pembe rengınde.Korktum.:18:
Sonra birşey olmadı
sağol canım, hastaneyle ugrasmayacagım o zaman.dırekt saglık ocagına
Şimdi baktım,akıntım acık kahverengıye dönmuş.Tamam bu da tutmadı
Neden o zaman tutmuyor mu?Ümidini kesme hemen kaçında belli olacaktı senin ?
offf gerçekten üzülüyorum kötü haberler duydukca
regl olmamın ısaretı canım kahverengılık bende. ayın 17-18i gibi bellı olacaktı. Yarın kanamam başlarsa kesın tutmamıştır.sımdılık renklenme var
eşime söylemeyeceğim, tam regl olayım öyle haberı olsun
offf gerçekten üzülüyorum kötü haberler duydukcaAma umutsuz olma canım belki sen yanlıs düsünüyorsundur, belki bu defa tuttugunun belirtisidir bu. Heemen ümitsizliğe kapılma ve bize haber ver olur mu :18:
Şimdi baktım,akıntım acık kahverengıye dönmuş.Tamam bu da tutmadı
Ağlamamak ıcın zor tutuyorum kendımı ama olmuyor,eşim anlamasın ıstıyorum.
bugun aradı aklımda bı 12 kalmış dedı bugun ayın 12si bellı olacak dı mı dıyor nasıl heyecanlı.yok dedım asılamanın 12.günü ögrenebılırız.yanlış hatırlamış.Bi kaç gun daha ümidini kırmayayım.
Tutsa guzel olurdu bayramda ne guzel haber olurdu ailelerımıze.
Ne yapayım,olmuyor işte
Çıkıyorum ben.gözyaşlarımı dindireyım eşim gelmeden.
Hoşçakalın...
sadece şu belirtilerim var
1-eşimin iş arkadaşı rüyasında 8 aylık bi bebeğimiz olduğunu görmüş
2-bi tanıdık oğlum olduğunu görmüş sünnet oluyomuş üstelik
3-görümcem de bebek emzirdiğimi görmüş,tüpbebeğe gerek kalmadan oldu diyomuşum
işte belirtilerim bunlar
böyle güldüğüme bakma ağlamakkkk istiyormmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?