Aşılama Ekim Ayında Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canm öncelikle aşılaman hayrlı olsn
bende kanama tarzında değildi de lekelenme şeklinde kahverengi akıntı
ilk bi iki gün oluyo üzülüp kendini olumsuzluğa meyletme canm

ağrın sızın yok sanırım?
bir de bilgin var mı sağlık ocagında gebelık ıcın kan tahlili yapıyoarlar mı? hastaneye gıtmek zor gelıyor ya,tıklık tıklım:18:

idrar testini yaptıklarını biliyorum da kan testi yapıyorlar mı bilemiyorum ki
ağrım sızım olmadığı çok belli heraldde canm
sende nasıl durumlar bu arada hasretim nasıl ac:18:aba

Aşılama spekulum haricinde acısız gecti. Sonra sancım cok oldu. Kahverengi akıntım var suan moralimi bozuyor (
benimde aşılama yapılırken canım yandı sonrasında hafif ağrım oldu ama evde yani 2-3 saat sonra falan kremsi bı akıntım oldu bu neden oldu bılmıyorum bu 2.aşılamam birincisinde hiç birşey olmadı ğrımda olmadı akıntımda

canm öncelikle aşılaman hayrlı olsn
bende kanama tarzında değildi de lekelenme şeklinde kahverengi akıntı
ilk bi iki gün oluyo üzülüp kendini olumsuzluğa meyletme canm

Benimde lekelenme tarzında ama yine de huzursuz oluyorum İnşallah iyi olur herşey. Sizin de iyi haberlerinizi alırız inşallah:)

Hayırlısı olsun. Hangisi normal bilmiyorum ama huzursuzluğum geçmiyor bi türlü . Zaman nasıl geçecek bilmiyorum

Aşılama spekulum haricinde acısız gecti. Sonra sancım cok oldu. Kahverengi akıntım var suan moralimi bozuyor (
kahverengı akıntı ise o hıc bırsey; korkma, ben ped koydum.o kadar cok kanamam oldu.doktorum da normal korkma dedı.tüplerim darmış.Bu 2.aşılamam ilkinde de kanamam oldu ama bu sefer daha fazlaydı.ıkı gun sürdü benım. moralın bozulmasın,sonucta tahribat oluyor kolay degıl.
idrar testini yaptıklarını biliyorum da kan testi yapıyorlar mı bilemiyorum ki
ağrım sızım olmadığı çok belli heraldde canm
sende nasıl durumlar bu arada hasretim nasıl ac:18:aba
hasretım yok bu ara :44:
ben dun dayanılmaz bı batma acı hıssettm bugun daha iyiyim.Ama pembemsı bı renk geldı bugun tualette.peçeteye geldı.Sankı renklenmış gıbıydı pembe rengınde.Korktum.:18:
Sonra birşey olmadı
sağlık ocağında kanda gebelik testine bakıyorlar...

sağol canım, hastaneyle ugrasmayacagım o zaman.dırekt saglık ocagına

İçime su serptin teşekkür ederim cnm

Şimdi baktım,akıntım acık kahverengıye dönmuş.Tamam bu da tutmadı

Neden o zaman tutmuyor mu? Ümidini kesme hemen kaçında belli olacaktı senin ?

regl olmamın ısaretı canım kahverengılık bende. ayın 17-18i gibi bellı olacaktı. Yarın kanamam başlarsa kesın tutmamıştır.sımdılık renklenme var
eşime söylemeyeceğim, tam regl olayım öyle haberı olsun

offf gerçekten üzülüyorum kötü haberler duydukca Ama umutsuz olma canım belki sen yanlıs düsünüyorsundur, belki bu defa tuttugunun belirtisidir bu. Heemen ümitsizliğe kapılma ve bize haber ver olur mu :18:

offf gerçekten üzülüyorum kötü haberler duydukca Ama umutsuz olma canım belki sen yanlıs düsünüyorsundur, belki bu defa tuttugunun belirtisidir bu. Heemen ümitsizliğe kapılma ve bize haber ver olur mu :18:

Ağlamamak ıcın zor tutuyorum kendımı ama olmuyor,eşim anlamasın ıstıyorum.
bugun aradı aklımda bı 12 kalmış dedı bugun ayın 12si bellı olacak dı mı dıyor nasıl heyecanlı.yok dedım asılamanın 12.günü ögrenebılırız.yanlış hatırlamış.Bi kaç gun daha ümidini kırmayayım.
Tutsa guzel olurdu bayramda ne guzel haber olurdu ailelerımıze.
Ne yapayım,olmuyor işte
Çıkıyorum ben.gözyaşlarımı dindireyım eşim gelmeden.
Hoşçakalın...

Şimdi baktım,akıntım acık kahverengıye dönmuş.Tamam bu da tutmadı

canm eğer bu lekelenmen kanamaya dönmezse yerleşme kanaması diye düşünebiliriz üzülme
zira 1.aşılaması tutan bi arkadaşım aşılamanın 9.günü yerleşme kanaması olduğunu 11.gününde de adet sancısı gibi sancısı olduğunu söyledi bana
bence sen inşlhhh iyi yoldasın
:18:ben de iki gündür böyle bi lekelenme bekliyorum ama yok işte hiçbişi yok
azönce ne yaptım biliy musun tüpbebek öncesi kaan aydostan randevu aldım

sadece şu belirtilerim var
1-eşimin iş arkadaşı rüyasında 8 aylık bi bebeğimiz olduğunu görmüş
2-bi tanıdık oğlum olduğunu görmüş sünnet oluyomuş üstelik
3-görümcem de bebek emzirdiğimi görmüş,tüpbebeğe gerek kalmadan oldu diyomuşum
işte belirtilerim bunlar

böyle güldüğüme bakma ağlamakkkk istiyormmmmm

sadece şu belirtilerim var
1-eşimin iş arkadaşı rüyasında 8 aylık bi bebeğimiz olduğunu görmüş
2-bi tanıdık oğlum olduğunu görmüş sünnet oluyomuş üstelik
3-görümcem de bebek emzirdiğimi görmüş,tüpbebeğe gerek kalmadan oldu diyomuşum
işte belirtilerim bunlar

böyle güldüğüme bakma ağlamakkkk istiyormmmmm

Canım benim inan çok üzüldüm üzülmene. Rabbim gözyaşlarını sevinç gözyaşlarına çevirsin inşallah.

Canım erkek çocuğu iyi haberdir derler inşallah iyi haberlerini alırız. Senin kaç gün geçti asılamadan sonra?

iyi dileğin için çok teşekkürler canm
geçen perşembe oldu aşılamam bugün 8.gün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…