Aşılama Ekim Ayında Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Durumumla ilgilenip, düşüncesini paylaşan arkadaslarım teşekkur ederım.
Hala renklı akıntı devam, olabildiğince ağladım.rahatladım.evdeyım.temızlık yapıyorum...
yerleşme kanamasıdır dıye umutlanmıyorum.ilk aşılamada umutlandık.Gerek yok fazladan hayal kırıklıklarına...
Bu sefer umutlanıp kendımı daha da yıpratmayacagım.olmadı işte...

Temizlik mi Çok kızdım çok. Dikkat et kendine. Ayrıca iyi haber alırsan şimdi bozduğun moralin için çok kızacağım çooook Tamam hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsun anlıyorum ama kesin sonuç alana kadar kendini yormasan iyi olmaz mı

Kızlar az önce iç çamaşırıma 2 tane doku parçası düştü 1,5-2 cm gibi. Koyu kahve renkli çok katı ezilmeyen dokulardı:'( ne oluyor bana çok üzgünüm şuan yardımmmm :'43:

Kızlar nasılsınız...sizde de halsizlik ve uyku hali var mı? Birde çok fazla akıntım var ..sizlerin durumunu merak ettim.

Listeye bilgiler nasıl ekleniyor bilmiyorum ama hakkımda bilgi vereyim.Biz en zor hastalrız çünkü sebep yok. Eşimin ve benim hiçbir problemimiz yok bulunamadı...Kullnadığım ilaçlar menagon iğne sekiz gün vuruldum.9. gün çatlatma iğnesi, Reglin ikinci günü iğnelere başladım...
Hakkımızda hayırlısı olur inşaallah...

Kızlar az önce iç çamaşırıma 2 tane doku parçası düştü 1,5-2 cm gibi. Koyu kahve renkli çok katı ezilmeyen dokulardı:'( ne oluyor bana çok üzgünüm şuan yardımmmm :'43:

canm üzgünüm ama hiçbi fikrim yok
bilmeden yorum yapıp da seni yanlış yönlrndirmek istemem
inşlh korkulacak bişi değildir

crimson sizin bugün 10.gündü değil mi adette olsan bana erken gibi gelmişti
o nedenle lekelenme mi diye umut bağladım ama
canm sen kendi durumunu kendin daha iyi bilirsin tabi

peripek iyimisin ne oldu merak ettim.

İyi değilim canım. Doktora sordum gebelik şansın çok düştü dedi. Yani olmadı demedi de direk böyle söyledi. Kaç saattir ağladığım için göremedim cnm . Rabbim sizlere nasip etsin inşallah bu ay

ben de ekim ayında aşılama oldum bugün 8. günüm. 7. gün kan testinde 9.95 çıktı ama pazartesi yine yaptırıcaminş dua edin

canım üzme kendını diycem ama ınsanın elınden gelmıyor.Rabbim herkese nasıp etsın sanada Ümidini kaybetme.Demek ki vaktı ve zamanı var...

peripek canm böyle durumlarda hayırlısı olsun denişr
ama gönüle bunu anlatmak çokk zordur
inşlhhh diğer tedavinde herşey gönlüne göre olur
ne yapalım elden bişi gelmiyor malesef

peripek canm böyle durumlarda hayırlısı olsun denişr
ama gönüle bunu anlatmak çokk zordur
inşlhhh diğer tedavinde herşey gönlüne göre olur
ne yapalım elden bişi gelmiyor malesef

canım üzme kendını diycem ama ınsanın elınden gelmıyor.Rabbim herkese nasıp etsın sanada Ümidini kaybetme.Demek ki vaktı ve zamanı var...

Teşekkürler kızlar umutsuz olduğum halde bu kadar üzüldüm yıprattım kendimi umutlu olsam ne olurdu acaba. İnşallah sizin iyi haberlerinizi alırız.

bizim sorunumuz eşimde sayı bozukluğu ve şekil bozukluğu var çift taraflı varıkosel oldu ama düzelmedi.bndede sol kanal tıkalı .gonalf 450 kullandım bide ovitrelle

çok üzüldüm bitanem elden bişey gelmiyo malesef herşey rabbimden işte...

bnde sadece halsızlık var onuda evdeyım kaçgundur ona bağlıyorum .rapor aldım işe gıtmedım evdende dışarı çıkmadım ondn diye düşünüyorum inş bebişlerimiz bızımle olur:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…