inşş canım ya allahım bizlerede nasip eder yarabbim :26:bnde sadece halsızlık var onuda evdeyım kaçgundur ona bağlıyorum .rapor aldım işe gıtmedım evdende dışarı çıkmadım ondn diye düşünüyorum inş bebişlerimiz bızımle olur:)))
aynen canım valla tık yok yanibelirtisi olmayanlardan biri de benim
o kadarki belirtisiz hamile olma ihtimali var mı diye forumu didik didik taradım
merhaba bayanlar..
öncelikle rabbim hepimizin kucağını doldursun inş..
bende dün akşam merional a başladım çarşamba günü hsg çekileceğim anestezi ile
çarşamba sabahda kontrolüm var topiki görünce baktım ki burdaki bir çok kişiye benzttim kendimi
eşim çift taraflı varikolsal oldu iyileşti çok şükür bende pco var hemde bayağı ileri derece
4 yıllık evliyim 2 yılı aşkın zamandır çocuk sahibi olmak için çabalıyıoum klomen yada serophene yumurtamı doktorumun istediği kadar büyütmedi bir türlü
hsg çekilemedim kocaman bi rahim yara vardı yaktırlar neyse böyle uzun tedavi fayda etmeyinde tüp yapalım dedik ama önce aşılama denemek istedi doktorum
bu akşam 2. iğnemi olacam adetim hala bitmedi inş. bayram öncesi aşılamam yapılır yoksa bayrama denk gelirse işler tesr gider çok üzülürüm
bu arada yaşım 28.
benide aranıza alırsanız sizin tecrübelerinizden faydalanırım bende
eloserce hg canm
umarım tedavin hayırlı sonuçlar verir
yalnız aşılamamı yaPtıracaksın anlamadım hem de hsg mi çekineceksin
inşş canım ya allahım bizlerede nasip eder yarabbim :26:
aynen canım valla tık yok yanibi bel ağrım var o kadar :44:
ya benim ki normal bi gecikme yadainşşşş allahım sen çok büyüksün kurban olduğum mevlam
peki canım araştırma sonucun da ne bizden başka tuhaf olna yok mu yani
hoşgeldin canım aramıza
sende neler yaşamışsın neler atlatmışsın allah yardımcın olsun inşş bundan sonra güzel şeyler olur canım ilk aşılama da tutturursun
canım bende aşılam ve hsg aynı anda olacağını ilk kez duydum :44::44:hem aşılama hem hsg aynı ayda çekecek doktorum
iğneye yeni başladım dün adetimin 4. günüydü.
çarşamba sabahı gidip kontrol olacağım ona göre iğneyi kaç gün daha olmama gerektiğine karar gereceler
akşam üzerine özel bi merkeze gidip doktorumda gelecek orda hsg çekecekler..
bi sakıncası yokmuş hamilelik olduktan sonra sakıncalı ama olmadan önce sorun yok hatta faydalı bile dedi doktorum bende başka bi doktora daha sordum kensinlikle sorun olmaz dedi
bende güvendim kendimi bıraktım ne derlerse onu yapacağım...
hoşbulduk cnm tşk ederim..
allah razı olsun evet bayağı kötü geçti tedavi sürecim ama bırakmadım bıkmadım sonuna kadar şimdide aynını yapacağım kısmetse, umudumu asla yitirmedim sabrımı asla taşmasına izin vermedim rabbim inş meyvesinş vrecek hepimize...
belirtisi olmayanlardan biri de benim
o kadarki belirtisiz hamile olma ihtimali var mı diye forumu didik didik taradım
bu arada aşılama yapılırken çok acıyor mu yoksa sadece spekulum takılırkendi acıdan mı ibaret korkuyorum valla ne yalan diyim daha önce hsg çekilirken kötü şeyler yaşattılar bana ondan beri resmen fobi oldu bende...
sadece spekulumu takarken çok ağrı oluyo çok iğrenç bişey
spermi rahime enjekte ederken hiç bişey hissetmiyosun zaten gerisi o saaten sonra allaha kalmış
içimi rahattın cnm çok tşk ederim spekulümü takarken kendimi sıkınca ağrı hissediyotum ama kendimi gevşek bırakınca hiç ağrı hissetmedim ben doktorun davranışınada bakıyor o vala..
ben aşılamada çok ağrı hissediliyor sanmıştım ama ohhhh kokrkularım son buldu şu dakka..
rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkarıp kucaklarımızı boş bırakmasın inş....
hepimizin yüzü gülsün inş...
ne demek canım burda birbirmize destek olmak için varız hepimiz aynı yolardan geçiyoruz
yalnız 3 günde bi vajinal ultrasondan muayne oluyosun yumurtalar olgun hale gelene kadar ve her seferinde o çok kötü bi durum ya valla ben bıktım artıkama işte herşey bebiş için yeter ki olsun bu çektiklerimiz yaşadıklarımız hepsi unutulcak biliyorum
haklısın cnm aynı yollardan geçiyoruz maalesefki..
doğal yolla hamile kalanalara bakıyorum resmen allahın mucizesini yaşıyorlar içlerinde..
cnm o duruma muayenenin sık sık olmasına maalesef ki alıştım artıkson 2 yılım yumurta takibi ile geçti.. yüzden aşağıdan ultrasonla muayeneye alışığım
bebeğim hayırlısı ile gelsinde 2 günde birde olsa razıyım... ama benim iğnelere başladıktan sonraki ilk muayenemi 5. iğnemim olacağı güne verdiler.
[ı]slm arkadaşlar bende 5 ekim cuma günü 2. Aşılamamı oldumBugün 9.günüm sabah toz pembe akıntımla karışık bir leke gördüm bukadar erken adet olmuyorumdur değil mi?? Ayrıca eşimin zoruyla sabah idrar testi yaptım ilk başta birşey yoktu ama sonra bakınca sanki hayal bir çizgi var gibiydi yarn tekrar yapacam bakalım rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versinnn
canım benim daha çok yeni 2 gün oldu kanamam var az azzaten ümidimi kestim kesin olmayacak
aşılaman hayrlı olsn bende 4 nde oldum aşılamamı
pembe akıntı ve 9.gün bence olumlu yönde ilerliyorsun canm
ben test yapmaya korkuyorum zaten lekelenme kağrı gibi hiç bi belirtim yok
ümidimi yitirmek istemesem de:
naz merhaba bende 5 ekimde oldum şiddetli bel ağrısı çekiyorum ara arada kasıklarıma batar giriyor göğüslerimde son derece şiş anlatılmaz acı var ama ben pazartesi gideceğim kan tahliline sen ne zaman gisiyorsun aile hekimimle konuştum perşembe günü bugün bile baksak çıkar dedi ama net sonuç için pazartesi gel kanda bakalım dedi haberleşiriz burdan allhım dualarımızı kabul etsin tüm arkadaşlarımın dilekleri istekleri kabul olur inşallah benimde beraberinde allahım
hoşgeldin canım topiğimizee
Inşş bu rası hepimnize uğurlu gelir canım ekim ayı ekin ayııdr bereketli olıur bizler için
Sende hoşgeldin canım
Aşılaman hayurlı uğurlu olsun bitanem inşş sonun da pozitifi görürsün kavuşurusun meleğine
Buralardayım canım dün akşam arkadaşlarda yemekteydikçok keyifli bi akşamdı saat 1 kadar da okey falan oyandık çok geçti yani eve geldiğim de girmedin o saaten sonra
Ama canım bi yandan iyi oluyo hiç olmazas düşünmemey çalışıyorum bazı şeyleri
Inan açınca şoook oldum :26::26::26:
Bebeğim ya daha çok erkendir belkii ya offfffff
Ahh canım benim kıyamam sana ya ne olur kendine üzme diyecem ama boş biliyorumBelki de düşündüğün gibi değildir bebişin yerleşiiyodur bitanem hemen kötüye yorumlama çok şey yazasım var ama bişey yazmak istemiyorum çok üzüldüm arkadaşım
Bebeğim ya valla hepimiz kafayı sıyırdık işte umut dünyası
Geçen ay da beni arkadaşım rüyasında ikiz hamilesi görmüştü ikiz kızlarım olmuş sözde ama tabi gel bana sorr tık yok bugün yarın gelir kırmızlarolması gerken yerde sivilcem de çıktı herşey hazır yani bekliyorum paşa paşa hafiften karım ağrım da başladı ohh deymeyin keyfime
Zaten eşinle anlaştık köpek almaya karar verdik
Inşş hayırlı olur canım aşılaman belki de meleğin gelmiş seninledir
hasretim canm hg
valla çok iyi yapmışsın ben de arkadaşlarlayken iyiyim düşünmüyorm
ama evde yalnızken şöyle miydi böyle miydi demeden duramıyorum
hayırlısı artık ama dün eşime kızdım
Kayınpeder aramış bişi var mı diye sormuş o da bekliyorz demiş
Oysa aşılamadan kimseye bahsetmemiştik akşamda kayınvalide sesi bi neşeli
ayy çok sinirlendim ya
durduk yerde gaibten haber alıyorlar herhal bende de daha çok strese neden oluyorlar bilmeden
puffffffff
durumumla ilgilenip, düşüncesini paylaşan arkadaslarım teşekkur ederım.
Hala renklı akıntı devam, olabildiğince ağladım.rahatladım.evdeyım.temızlık yapıyorum...
Yerleşme kanamasıdır dıye umutlanmıyorum.ilk aşılamada umutlandık.gerek yok fazladan hayal kırıklıklarına...
Bu sefer umutlanıp kendımı daha da yıpratmayacagım.olmadı işte...
kızlar az önce iç çamaşırıma 2 tane doku parçası düştü 1,5-2 cm gibi. Koyu kahve renkli çok katı ezilmeyen dokulardı:'( ne oluyor bana çok üzgünüm şuan yardımmmm :'43:
iyi değilim canım. Doktora sordum gebelik şansın çok düştü dedi. Yani olmadı demedi de direk böyle söyledi. Kaç saattir ağladığım için göremedim cnm . Rabbim sizlere nasip etsin inşallah bu ay
arkadaşlar belirtilerinizi yazarmısınız bende hiç bir belirti yok....
merhaba bayanlar..
öncelikle rabbim hepimizin kucağını doldursun inş..
Bende dün akşam merional a başladım çarşamba günü hsg çekileceğim anestezi ile
çarşamba sabahda kontrolüm var topiki görünce baktım ki burdaki bir çok kişiye benzttim kendimi
eşim çift taraflı varikolsal oldu iyileşti çok şükür bende pco var hemde bayağı ileri derece
4 yıllık evliyim 2 yılı aşkın zamandır çocuk sahibi olmak için çabalıyıoum klomen yada serophene yumurtamı doktorumun istediği kadar büyütmedi bir türlü
hsg çekilemedim kocaman bi rahim yara vardı yaktırlar neyse böyle uzun tedavi fayda etmeyinde tüp yapalım dedik ama önce aşılama denemek istedi doktorum
bu akşam 2. Iğnemi olacam adetim hala bitmedi inş. Bayram öncesi aşılamam yapılır yoksa bayrama denk gelirse işler tesr gider çok üzülürüm
bu arada yaşım 28.
Benide aranıza alırsanız sizin tecrübelerinizden faydalanırım bende
bu arada aşılama yapılırken çok acıyor mu yoksa sadece spekulum takılırkendi acıdan mı ibaret korkuyorum valla ne yalan diyim daha önce hsg çekilirken kötü şeyler yaşattılar bana ondan beri resmen fobi oldu bende...
ya benim ki normal bi gecikme yadainşşşş allahım sen çok büyüksün kurban olduğum mevlam
valla güzelim yaptığım araştırmanın bulguları şöyle:
Belirtisi olmadan hamile olanlar var ancakkk
1-bunlar ya belirti yaşıyyo farkında değil
2-ya da gerçekten belirtileri olmadan hamiş oluyorlar
her iki durumda da yüzde elli şansımız var
umarım iyisindir canım....:26:
valla güzelim yaptığım araştırmanın bulguları şöyle:
Belirtisi olmadan hamile olanlar var ancakkk
1-bunlar ya belirti yaşıyyo farkında değil
2-ya da gerçekten belirtileri olmadan hamiş oluyorlar
her iki durumda da yüzde elli şansımız var
offff ya bizdeki şansa bak demek ki kimse belirti yaşamadan hamile kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?