Aşılama Ekim Ayında Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
belirtisi olmayanlardan biri de benim
o kadarki belirtisiz hamile olma ihtimali var mı diye forumu didik didik taradım

merhaba bayanlar..

öncelikle rabbim hepimizin kucağını doldursun inş..

bende dün akşam merional a başladım çarşamba günü hsg çekileceğim anestezi ile

çarşamba sabahda kontrolüm var topiki görünce baktım ki burdaki bir çok kişiye benzttim kendimi

eşim çift taraflı varikolsal oldu iyileşti çok şükür bende pco var hemde bayağı ileri derece

4 yıllık evliyim 2 yılı aşkın zamandır çocuk sahibi olmak için çabalıyıoum klomen yada serophene yumurtamı doktorumun istediği kadar büyütmedi bir türlü

hsg çekilemedim kocaman bi rahim yara vardı yaktırlar neyse böyle uzun tedavi fayda etmeyinde tüp yapalım dedik ama önce aşılama denemek istedi doktorum

bu akşam 2. iğnemi olacam adetim hala bitmedi inş. bayram öncesi aşılamam yapılır yoksa bayrama denk gelirse işler tesr gider çok üzülürüm

bu arada yaşım 28.

benide aranıza alırsanız sizin tecrübelerinizden faydalanırım bende

bu arada aşılama yapılırken çok acıyor mu yoksa sadece spekulum takılırkendi acıdan mı ibaret korkuyorum valla ne yalan diyim daha önce hsg çekilirken kötü şeyler yaşattılar bana ondan beri resmen fobi oldu bende...

eloserce hg canm
umarım tedavin hayırlı sonuçlar verir
yalnız aşılamamı yaPtıracaksın anlamadım hem de hsg mi çekineceksin

bnde sadece halsızlık var onuda evdeyım kaçgundur ona bağlıyorum .rapor aldım işe gıtmedım evdende dışarı çıkmadım ondn diye düşünüyorum inş bebişlerimiz bızımle olur:)))
inşş canım ya allahım bizlerede nasip eder yarabbim :26:
belirtisi olmayanlardan biri de benim
o kadarki belirtisiz hamile olma ihtimali var mı diye forumu didik didik taradım
aynen canım valla tık yok yani bi bel ağrım var o kadar :44:
ya benim ki normal bi gecikme yada inşşşş allahım sen çok büyüksün kurban olduğum mevlam
peki canım araştırma sonucun da ne bizden başka tuhaf olna yok mu yani

hoşgeldin canım aramıza
sende neler yaşamışsın neler atlatmışsın allah yardımcın olsun inşş bundan sonra güzel şeyler olur canım ilk aşılama da tutturursun

eloserce hg canm
umarım tedavin hayırlı sonuçlar verir
yalnız aşılamamı yaPtıracaksın anlamadım hem de hsg mi çekineceksin

hem aşılama hem hsg aynı ayda çekecek doktorum

iğneye yeni başladım dün adetimin 4. günüydü.

çarşamba sabahı gidip kontrol olacağım ona göre iğneyi kaç gün daha olmama gerektiğine karar gereceler

akşam üzerine özel bi merkeze gidip doktorumda gelecek orda hsg çekecekler..

bi sakıncası yokmuş hamilelik olduktan sonra sakıncalı ama olmadan önce sorun yok hatta faydalı bile dedi doktorum bende başka bi doktora daha sordum kensinlikle sorun olmaz dedi

bende güvendim kendimi bıraktım ne derlerse onu yapacağım...

hoşbulduk cnm tşk ederim..

allah razı olsun evet bayağı kötü geçti tedavi sürecim ama bırakmadım bıkmadım sonuna kadar şimdide aynını yapacağım kısmetse, umudumu asla yitirmedim sabrımı asla taşmasına izin vermedim rabbim inş meyvesinş vrecek hepimize...

canım bende aşılam ve hsg aynı anda olacağını ilk kez duydum :44::44:
tabi dr didiyse bi bildiği vardır mutlaka

hakılısın canım bende hiç pes etmedim hep diyorum bu aşılamam tutmadıysa hemen 2. devam diye rabbim nasip edene kadar peşini bırakmak yok

sadece spekulumu takarken çok ağrı oluyo çok iğrenç bişey

spermi rahime enjekte ederken hiç bişey hissetmiyosun zaten gerisi o saaten sonra allaha kalmış

sadece spekulumu takarken çok ağrı oluyo çok iğrenç bişey

spermi rahime enjekte ederken hiç bişey hissetmiyosun zaten gerisi o saaten sonra allaha kalmış

içimi rahattın cnm çok tşk ederim spekulümü takarken kendimi sıkınca ağrı hissediyotum ama kendimi gevşek bırakınca hiç ağrı hissetmedim ben doktorun davranışınada bakıyor o vala..

ben aşılamada çok ağrı hissediliyor sanmıştım ama ohhhh kokrkularım son buldu şu dakka..

rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkarıp kucaklarımızı boş bırakmasın inş....

hepimizin yüzü gülsün inş...

ne demek canım burda birbirmize destek olmak için varız hepimiz aynı yolardan geçiyoruz
yalnız 3 günde bi vajinal ultrasondan muayne oluyosun yumurtalar olgun hale gelene kadar ve her seferinde o çok kötü bi durum ya valla ben bıktım artık ama işte herşey bebiş için yeter ki olsun bu çektiklerimiz yaşadıklarımız hepsi unutulcak biliyorum

haklısın cnm aynı yollardan geçiyoruz maalesefki..

doğal yolla hamile kalanalara bakıyorum resmen allahın mucizesini yaşıyorlar içlerinde..

cnm o duruma muayenenin sık sık olmasına maalesef ki alıştım artık son 2 yılım yumurta takibi ile geçti.. yüzden aşağıdan ultrasonla muayeneye alışığım

bebeğim hayırlısı ile gelsinde 2 günde birde olsa razıyım... ama benim iğnelere başladıktan sonraki ilk muayenemi 5. iğnemim olacağı güne verdiler.

doğru söze ne denir ki canım onlar gerçekten seçilmiş şanslı insanlar istedikleri ay rahatlıkla hamile kalabiliyolar ne güzel ya imreniyorum öylelerine

valla canım ben ilk iğnemi olduktan hemen 3 gün sonra beni e2 testine gönderdi ve o günde yumurtanın durumuna

[ı]
selam canım oncelıkle aramıza hos geldın bende 5 ekımde 1. Asılamamı allahım ınsallah cıfte bayram yasatmayı nasıp etsın ıns guzel bır belırtıdır hakkımızda hayırlısı olur.[/ı]

canım benim daha çok yeni 2 gün oldu kanamam var az az zaten ümidimi kestim kesin olmayacak

[ı][/ı]sıkma canını ınsalah guzel haber alıcaz hemen umutsuzluga kapılma allah buyuk bol dua edelım ıns

hayırlısı olsun kardesım gercekten cok zor bı sınavdan gecıyoruz ama ıns umudumuza ulasıcaz

onceklı hayırlı olsun cnm asılaman aynı gun olmusuz meraktan olucem
bende hıc bır belırtı yok gaz harıc bırazda asabıyım su aralar catacak yer arıyorum

saol hasretım allah razı olsun kardesım ınsallah beklıyen tum kardesımız cocuklarına kavusur

boyle seylerle sıkma canını bebegını dusun strese gırme haberlerı olyursa daha ıyı deılmı dua ederler kımın duası kabul olacagını bılemeyız ben herkezden hayır duası beklıyorum ve soyledım herkez bılıyor asılama yaptırdıgımı

crımsoncum uzulme hersey varacagı yere varıyor uzuldugunle kalıyorsun hemen kesın olarak konusma gun dogmadan neler dogar bol dua

kızlar az önce iç çamaşırıma 2 tane doku parçası düştü 1,5-2 cm gibi. Koyu kahve renkli çok katı ezilmeyen dokulardı:'( ne oluyor bana çok üzgünüm şuan yardımmmm :'43:

ılk defa boyle bırsey duydum pekı asılamadan sonra cok dınlenemedın mı kı acaba ne olabılecegıde fıkrım yok allahım ıns melegın senınledır

iyi değilim canım. Doktora sordum gebelik şansın çok düştü dedi. Yani olmadı demedi de direk böyle söyledi. Kaç saattir ağladığım için göremedim cnm . Rabbim sizlere nasip etsin inşallah bu ay

aglama desemde aglıyacaksın en ıyı ben bılırım ama elımızden duadan baska bırsey gelmıyor

arkadaşlar belirtilerinizi yazarmısınız bende hiç bir belirti yok....

benım belırtılerım gaz sorunum var bırde cok asabıyım su aralar herkezın dedıklerı sankı benım ınadına yaparlasmıs gıbıme gelıyor bırde ablam bılezık gormus ruyasında annemde ceyrek altın gormus bıde ben yagmurlu hava gordum kayınvalıdemde 3 5 gun once bettın benzın soluktu aysegul bılerek soylemdım ama bende boyle hamıle olacagımda boyle olurum dedı ruyalara kaldık gercekten cok zor bır donem

hosgeldın bıtanem aramıza ıns ugurlu gelırsın allahım hıc kımseyı ugrastırmadan nasıp etsın ınsallah

ben kendı adıma soylıyım ben sadece spekulumu takılınca hıssettım harıcen hıc bır agrı yok sadece 5 dk surdu yarım saate dınlendım orda

ayşegül canm valla haklısın kimin duası kabul olacağı belli olmaz
zaten çocuk istediğimizi ama henüz olmadığını herkes biliyo ve ben de çok rahat dua istiyorum da böyle özel bi tedavide
istemeden de olsa üzülebilirim diye kimseye söylemek istemedim
i,nlh hepimzin gönlüne göre olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…