Aşılama Ekim Ayında Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hala devam edıyor ara ara akıntım,adete dönecek bılıyorum.batma gectı, ne zaman kı batmam gecıyor adet oluyorum demektır.Olmadı bu sefer de
Zamanım olunca kan tahlılı yaptırırım...

Canım benim inan çok üzüldüm üzülmene. Rabbim gözyaşlarını sevinç gözyaşlarına çevirsin inşallah.

sağol ıyı dıleklerın ıcın canım..Siz iyi hberler verın ınş..

sağol ıyı dıleklerın ıcın canım..Siz iyi hberler verın ınş..[/QUOTE]

Canım benim üzülme ne olur Belki yerleşme kanamasıdır. Ben Aşılama yapan herkesten tutmadığı zamanla tuttuğu aman belirtiler aynıydı diye duyuyrum. İnşallah güzel haberlerini ver bize. Hem daha çok yeni evlisin. Rabbim kısa sürede evladına kavuştursun seni ve isteyen herkesi

slm arkadaşlar bende 5 ekim cuma günü 2. aşılamamı oldum bugün 9.günüm sabah toz pembe akıntımla karışık bir leke gördüm bukadar erken adet olmuyorumdur değil mi?? ayrıca eşimin zoruyla sabah idrar testi yaptım ilk başta birşey yoktu ama sonra bakınca sanki hayal bir çizgi var gibiydi yarn tekrar yapacam bakalım Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versinnn

arkadaşlar akıntınız var mı benim şu kullandığım jelin geri gelmesi dışında doğru düzgün hiç akıntım yok :44:

Canım inşallah bebeğine kavuşursun. Kan testi yaptır kesin sonuç bence... idrar testi için çok erken diye düşünüyorum çıkmayabilir:)

crimson keşke elimizden dua etmekten başka bişi gelse canm
ben hala senin için acaba? diyorum
umarım gönlüne gönlümüze göre olur

aşılaman hayrlı olsn bende 4 nde oldum aşılamamı
pembe akıntı ve 9.gün bence olumlu yönde ilerliyorsun canm
ben test yapmaya korkuyorum zaten lekelenme kağrı gibi hiç bi belirtim yok
ümidimi yitirmek istemesem de:

naz merhaba bende 5 ekimde oldum şiddetli bel ağrısı çekiyorum ara arada kasıklarıma batar giriyor göğüslerimde son derece şiş anlatılmaz acı var ama ben pazartesi gideceğim kan tahliline sen ne zaman gisiyorsun aile hekimimle konuştum perşembe günü bugün bile baksak çıkar dedi ama net sonuç için pazartesi gel kanda bakalım dedi haberleşiriz burdan allhım dualarımızı kabul etsin tüm arkadaşlarımın dilekleri istekleri kabul olur inşallah benimde beraberinde allahım

hoşgeldin canım topiğimizee
inşş bu rası hepimnize uğurlu gelir canım ekim ayı ekin ayııdr bereketli olıur bizler için
Bende dün(11 ekim) aşılama yaptırdım 24 -25 ekimde öğrenecegim nasipse. Eşimde hipospadias var haricinde bir sorunumuz yok. Dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden Nasıl geçecek bu zaman bilmiyorum :18:
sende hoşgeldin canım
aşılaman hayurlı uğurlu olsun bitanem inşş sonun da pozitifi görürsün kavuşurusun meleğine
idrar testini yaptıklarını biliyorum da kan testi yapıyorlar mı bilemiyorum ki
ağrım sızım olmadığı çok belli heraldde canm
sende nasıl durumlar bu arada hasretim nasıl ac:18:aba
buralardayım canım dün akşam arkadaşlarda yemekteydik çok keyifli bi akşamdı saat 1 kadar da okey falan oyandık çok geçti yani eve geldiğim de girmedin o saaten sonra
ama canım bi yandan iyi oluyo hiç olmazas düşünmemey çalışıyorum bazı şeyleri
Şimdi baktım,akıntım acık kahverengıye dönmuş.Tamam bu da tutmadı
inan açınca şoook oldum :26::26::26:
bebeğim ya daha çok erkendir belkii ya offfffff

ahh canım benim kıyamam sana ya ne olur kendine üzme diyecem ama boş biliyorum belki de düşündüğün gibi değildir bebişin yerleşiiyodur bitanem hemen kötüye yorumlama çok şey yazasım var ama bişey yazmak istemiyorum çok üzüldüm arkadaşım
bebeğim ya valla hepimiz kafayı sıyırdık işte umut dünyası
geçen ay da beni arkadaşım rüyasında ikiz hamilesi görmüştü ikiz kızlarım olmuş sözde ama tabi gel bana sorr tık yok bugün yarın gelir kırmızlar olması gerken yerde sivilcem de çıktı herşey hazır yani bekliyorum paşa paşa hafiften karım ağrım da başladı ohh deymeyin keyfime
zaten eşinle anlaştık köpek almaya karar verdik

inşş hayırlı olur canım aşılaman belki de meleğin gelmiş seninledir

Canım benim daha çok yeni 2 gün oldu kanamam var az az zaten ümidimi kestim kesin olmayacak

canım kanaman aşılama işlemiyle ilgili birşey. tutması için aşılamanın daha çok zaman var ayrıca ilk kanaması olupta tutanı ben çok duydum umudunu yitirme moral çok önemli

Canım benim daha çok yeni 2 gün oldu kanamam var az az zaten ümidimi kestim kesin olmayacak
2 .aşılamı oldum.benim bugun 4. gunum aşılamada hiç bir belirti yok.ilkkinde batma gaz oluyordu ve şişkinlik,gögüslerde hasasiyet,arada kasıklarımda batma vardı bunda hiç birşey yok neden acaba bilen var mı

canım benim günlerdir buralara bakıyorum bakıyorum şu olduysa hamileyim diyebileceğim birşey bulamadım herkesin çok farklı olabiliyor sonuç önemli aslında biz fazla kafa yoruyoruz ama gelde beklee bence umudunu taze tut

sende hoşgeldin canım
aşılaman hayurlı uğurlu olsun bitanem inşş sonun da pozitifi görürsün kavuşurusun meleğine

Canım inşallah Çok ümitsizim ama gerçekten çok istiyorum . Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin Rabbim seninde yardımcın olsun inşallah.
canım kanaman aşılama işlemiyle ilgili birşey. tutması için aşılamanın daha çok zaman var ayrıca ilk kanaması olupta tutanı ben çok duydum umudunu yitirme moral çok önemli

Valla moral falan yok cnm artık. Perşembe aşılama oldu benim sonra kahverengi akıntı Dün gece kalktım bu seferde kanama şekline dönmüş akıntım. Aşırı değil ama huzursuzum işte

Canım sende benden 1 gün önce yaptırdın. Daha erken inşallah bebeğin geliyordur sana. Belki bu tutmuştur bu nedenle değişik tepki vermiştir vücut .

aaa ne güzel aynı gün sonuç alıcaz benimde ilk günler en çok belim ağrıdı şimdilerde sadece çok ayakta kalırsam ağrıyor kasıklarımda dolgunluk var göğüslerim de çok fark yok evet kan testi yaptırsak çıkar belkide ama şüpheli olur iyice kafamız karışır bence erken. pazartesiden sonra belki olabilir inşallah ikimizde olumlu sonuçlar alırız

hasretim canm hg
valla çok iyi yapmışsın ben de arkadaşlarlayken iyiyim düşünmüyorm
ama evde yalnızken şöyle miydi böyle miydi demeden duramıyorum
hayırlısı artık ama dün eşime kızdım
kayınpeder aramış bişi var mı diye sormuş o da bekliyorz demiş
oysa aşılamadan kimseye bahsetmemiştik akşamda kayınvalide sesi bi neşeli
ayy çok sinirlendim ya
durduk yerde gaibten haber alıyorlar herhal bende de daha çok strese neden oluyorlar bilmeden
puffffffff

inş tutunmuştur 7 yıllık evlıyız artık çok ıstıyoruz rabbım isteyen herkese bu bayram 2 bayram yaşatır.

sağol canm desteğin için
umut var da acabalar da çok hani?
sadece yıpranmamak adına kendimi her sonuca hazırlamaya çalışıyorm
umarımmmm hepimizzzz güzelll sonuçlarlaaa çifte bayrammm yaşarızz

inşş bitanem rabbim hepimizn gönlüne göre versin inşş tek dileğimiz buu

sonun da gezmekten fırsat bulup gelebildim nihayet
aynen öyle canım ya hiç düşünmek bile istemiyorum artık ağlamak üzülmek kendimi yıpratmak istemiyorum bende yoruldum yıprandım hiç kolay şeyler değil rabbim yardım etsin bizlere anne olmayı nasip etsin :26:
ne eşim ne de ben kimseye söylemedik canım işte böyle sormasınlar daraltmasınlar diye allah nasip eder olduktan sonra söyleriz tabi sacede bebiş olduğu nasıl olduğunu değil sinirlenmekte çok haklısn zaten senin stresin sana yetiyo bi de onlara laf anlat dur

CRİMSONN ne yaptın acaba canım ne durumdasın :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…