iyi dileğin için çok teşekkürler canm
geçen perşembe oldu aşılamam bugün 8.gün yani
hala devam edıyor ara ara akıntım,adete dönecek bılıyorum.batma gectı, ne zaman kı batmam gecıyor adet oluyorum demektır.Olmadı bu sefer decanm eğer bu lekelenmen kanamaya dönmezse yerleşme kanaması diye düşünebilirizüzülme
zira 1.aşılaması tutan bi arkadaşım aşılamanın 9.günü yerleşme kanaması olduğunu 11.gününde de adet sancısı gibi sancısı olduğunu söyledi bana
bence sen inşlhhh iyi yoldasın
:18:ben de iki gündür böyle bi lekelenme bekliyorum ama yok işte hiçbişi yok
azönce ne yaptım biliy musun tüpbebek öncesi kaan aydostan randevu aldım
Canım benim inan çok üzüldüm üzülmene. Rabbim gözyaşlarını sevinç gözyaşlarına çevirsin inşallah.
slm arkadaşlar bende 5 ekim cuma günü 2. aşılamamı oldumbugün 9.günüm sabah toz pembe akıntımla karışık bir leke gördüm bukadar erken adet olmuyorumdur değil mi?? ayrıca eşimin zoruyla sabah idrar testi yaptım ilk başta birşey yoktu ama sonra bakınca sanki hayal bir çizgi var gibiydi yarn tekrar yapacam bakalım Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versinnn
arkadaşlar akıntınız var mı benim şu kullandığım jelin geri gelmesi dışında doğru düzgün hiç akıntım yok :44:
hala devam edıyor ara ara akıntım,adete dönecek bılıyorum.batma gectı, ne zaman kı batmam gecıyor adet oluyorum demektır.Olmadı bu sefer de
Zamanım olunca kan tahlılı yaptırırım...
sağol ıyı dıleklerın ıcın canım..Siz iyi hberler verın ınş..
slm arkadaşlar bende 5 ekim cuma günü 2. aşılamamı oldumbugün 9.günüm sabah toz pembe akıntımla karışık bir leke gördüm bukadar erken adet olmuyorumdur değil mi?? ayrıca eşimin zoruyla sabah idrar testi yaptım ilk başta birşey yoktu ama sonra bakınca sanki hayal bir çizgi var gibiydi yarn tekrar yapacam bakalım Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versinnn
hoşgeldin canım topiğimizeeonceklikle herkeze cok slmlar allahim insallah herkezin umuduna kavusmak nasip etsin bende 5 ekim asilama yaptirdim benim sorun pko esiminde sperm sorunu vardi 2 senedir tedavi goruyorum asilama neticesi 19 ekim belli olcak insallah herkez ben gibi cifte bayram yasar beklemek ne kadfar zormus en azindan benim icin cunku ben genelde kafama koydun mu olay bitmistir ama bu oyle deil allah verecek biz alicaz hakkimizda hayirlisi olsun unuttugum bi bilgi olursa hatirlat ha bu arada yas 25 canim :)
sende hoşgeldin canımBende dün(11 ekim) aşılama yaptırdım 24 -25 ekimde öğrenecegim nasipse. Eşimde hipospadias var haricinde bir sorunumuz yok. Dualarımızı esirgemeyelim birbirimizdenNasıl geçecek bu zaman bilmiyorum :18:
buralardayım canım dün akşam arkadaşlarda yemekteydikidrar testini yaptıklarını biliyorum da kan testi yapıyorlar mı bilemiyorum ki
ağrım sızım olmadığı çok belli heraldde canm
sende nasıl durumlar bu arada hasretim nasıl ac:18:aba
inan açınca şoook oldum :26::26::26:Şimdi baktım,akıntım acık kahverengıye dönmuş.Tamam bu da tutmadı
ahh canım benim kıyamam sana ya ne olur kendine üzme diyecem ama boş biliyorumAğlamamak ıcın zor tutuyorum kendımı ama olmuyor,eşim anlamasın ıstıyorum.
bugun aradı aklımda bı 12 kalmış dedı bugun ayın 12si bellı olacak dı mı dıyor nasıl heyecanlı.yok dedım asılamanın 12.günü ögrenebılırız.yanlış hatırlamış.Bi kaç gun daha ümidini kırmayayım.
Tutsa guzel olurdu bayramda ne guzel haber olurdu ailelerımıze.
Ne yapayım,olmuyor işte
Çıkıyorum ben.gözyaşlarımı dindireyım eşim gelmeden.
Hoşçakalın...
bebeğim ya valla hepimiz kafayı sıyırdık işte umut dünyasısadece şu belirtilerim var
1-eşimin iş arkadaşı rüyasında 8 aylık bi bebeğimiz olduğunu görmüş
2-bi tanıdık oğlum olduğunu görmüş sünnet oluyomuş üstelik
3-görümcem de bebek emzirdiğimi görmüş,tüpbebeğe gerek kalmadan oldu diyomuşum
işte belirtilerim bunlar
böyle güldüğüme bakma ağlamakkkk istiyormmmmm
Canım benim daha çok yeni 2 gün oldu kanamam var az azzaten ümidimi kestim kesin olmayacak
2 .aşılamı oldum.benim bugun 4. gunum aşılamada hiç bir belirti yok.ilkkinde batma gaz oluyordu ve şişkinlik,gögüslerde hasasiyet,arada kasıklarımda batma vardı bunda hiç birşey yok neden acaba bilen var mıCanım benim daha çok yeni 2 gün oldu kanamam var az azzaten ümidimi kestim kesin olmayacak
aşılaman hayrlı olsn bende 4 nde oldum aşılamamı
pembe akıntı ve 9.gün bence olumlu yönde ilerliyorsun canm
ben test yapmaya korkuyorum zaten lekelenme kağrı gibi hiç bi belirtim yok
ümidimi yitirmek istemesem de:
sende hoşgeldin canım
aşılaman hayurlı uğurlu olsun bitanem inşş sonun da pozitifi görürsün kavuşurusun meleğine
canım kanaman aşılama işlemiyle ilgili birşey. tutması için aşılamanın daha çok zaman var ayrıca ilk kanaması olupta tutanı ben çok duydum umudunu yitirme moral çok önemli
2 .aşılamı oldum.benim bugun 4. gunum aşılamada hiç bir belirti yok.ilkkinde batma gaz oluyordu ve şişkinlik,gögüslerde hasasiyet,arada kasıklarımda batma vardı bunda hiç birşey yok neden acaba bilen var mı
naz merhaba bende 5 ekimde oldum şiddetli bel ağrısı çekiyorum ara arada kasıklarıma batar giriyor göğüslerimde son derece şiş anlatılmaz acı var ama ben pazartesi gideceğim kan tahliline sen ne zaman gisiyorsun aile hekimimle konuştum perşembe günü bugün bile baksak çıkar dedi ama net sonuç için pazartesi gel kanda bakalım dedi haberleşiriz burdan allhım dualarımızı kabul etsin tüm arkadaşlarımın dilekleri istekleri kabul olur inşallah benimde beraberinde allahım
inş tutunmuştur 7 yıllık evlıyız artık çok ıstıyoruz rabbım isteyen herkese bu bayram 2 bayram yaşatır.Canım inşallahÇok ümitsizim ama gerçekten çok istiyorum . Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin Rabbim seninde yardımcın olsun inşallah.
Valla moral falan yok cnm artık. Perşembe aşılama oldu benim sonra kahverengi akıntıDün gece kalktım bu seferde kanama şekline dönmüş akıntım. Aşırı değil ama huzursuzum işte
Canım sende benden 1 gün önce yaptırdın. Daha erken inşallah bebeğin geliyordur sana. Belki bu tutmuştur bu nedenle değişik tepki vermiştir vücut .
canım benim günlerdir buralara bakıyorum bakıyorum şu olduysa hamileyim diyebileceğim birşey bulamadım herkesin çok farklı olabiliyor sonuç önemli aslında biz fazla kafa yoruyoruz ama gelde bekleebence umudunu taze tut
inşş bitanem rabbim hepimizn gönlüne göre versin inşş tek dileğimiz buuCanım inşallahÇok ümitsizim ama gerçekten çok istiyorum . Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin Rabbim seninde yardımcın olsun inşallah.
Valla moral falan yok cnm artık. Perşembe aşılama oldu benim sonra kahverengi akıntıDün gece kalktım bu seferde kanama şekline dönmüş akıntım. Aşırı değil ama huzursuzum işte
Canım sende benden 1 gün önce yaptırdın. Daha erken inşallah bebeğin geliyordur sana. Belki bu tutmuştur bu nedenle değişik tepki vermiştir vücut .
hasretim canm hg
valla çok iyi yapmışsın ben de arkadaşlarlayken iyiyim düşünmüyorm
ama evde yalnızken şöyle miydi böyle miydi demeden duramıyorum
hayırlısı artık ama dün eşime kızdım
kayınpeder aramış bişi var mı diye sormuş o da bekliyorz demiş
oysa aşılamadan kimseye bahsetmemiştik akşamda kayınvalide sesi bi neşeli
ayy çok sinirlendim ya
durduk yerde gaibten haber alıyorlar herhal bende de daha çok strese neden oluyorlar bilmeden
puffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?