Aşılama Ekim Ayında Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar...

sabah kalktım kasıklarımda ağrı var sanki şişmiş gibi acaba iğbnelerden mi oluyor bu sizdede olmuşmuydu..

kullandığım iğnenin adı merional 75 acaiğ sancım oldu patlayacak gibi kontrolüm yarın sabah inş kanama falan başlamaz tekrardan...

yarın film çekilcem dizlerimin bağı çözülmüş durumda resmen acaip tırsıyorum anestezi doktorum aradı saat 11 den sonra bişi yeme içme dedi

6 saat yememem lazımmış.. çektirenler var mı anestzi ile bittikten sonra ağrı oluyormuydu...

hayirlisi olsun kardesim herseyde vardir bir hayir kendini uzme cunku elimizde olan birsey deil allaha tevekkul olalim bol dua edelim bende heyecandan duramiyorum bugun aslinda 12 ci gun ama yinede cumayi bekliyim ben varsada o gun belli olur erkenden sevinmek istemiyorum

dünden beri adet sancısı gibi sancım ara ara devam ediyor ama
henüz gelen giden yok buna dayanarak az önce test yaptım
her zamanki tablo karşımdaydı negatif
12.günüm bugün sizce hala umudum olmalı mı

canim zaten anestezi ile olcakmis neden korkuyorsun rahat ol sana tavsiyem ne kadar rahat olursan o kadar guzel sonuc alirsin yani kasma kendini allahim ins tuplerin aciktir

canim zaten anestezi ile olcakmis neden korkuyorsun rahat ol sana tavsiyem ne kadar rahat olursan o kadar guzel sonuc alirsin yani kasma kendini allahim ins tuplerin aciktir

inşallh açıktır cnm sağolasın...aslında haklısın da ben bi kez film sevüreni yaşadımda ondan korku var içimde yarım saat beni orda öylece yatırdırlar ve anestezi altında değildim... ve 3-5 kez çekmece çalıştılar en sonunda rahmimde yara oldu mahvertiler beni neler çektim filmi çekemdikleride cabası yani nisan ayıydı bunları yaşadım ya bu yüzden korkularım geçmedi.. 1,5 ay yara tedavisi oldum ....

ama şimdi tüp bebek transferini yapanm hekini çekecekmiş o rahim yolunu daha iyi biliyormuş diye o yüzden rahatımda anestzi alınca ne olur onu bilmiyorum...

umudunu yitirme canim tabiki her zaman eczaneden alinan testler dogru cikacak diye birsey yok allahim ins melegin seninledir

anladim canim gecmis olsun bende nisan ayinda cekildim rahim filmini allahim kimseye yasatmasin rahim filmini neyse canim allahim herkesin kucagini bebiklerle doldursun

benim icimde sanki hamileymisim gibi geliyor yinede allah bilir cunku cok farkli sekilde belirtilerim var ama yinede umutlanmak istemem olmazsa cok uzulmem yoluma devam ederim olursada ilknurumu merakla bekliyecegim

benim icimde sanki hamileymisim gibi geliyor yinede allah bilir cunku cok farkli sekilde belirtilerim var ama yinede umutlanmak istemem olmazsa cok uzulmem yoluma devam ederim olursada ilknurumu merakla bekliyecegim

Allah gönlüne göre versin
o his önemli sanki hamile olanlar onu hep hissettiklerini söylüyor
belirtilerin neler bu arada

canım ya belki daha erkendir dur hemen daha ümitsizliğe kapılma vala ben hala direniyorum test yapmaya

inşş canım hislerin doğru çıkar yanılmazsın allahım hepimizn gönlüne göre versin mevlam

canlarrr ben hala beklemedyimmm gelen giden yokkk

ayy ne biliym bazen çok umutlanıyorum bazen de yok tutmamıştır boşuna beklemeyeyim diyorum çok karmaşık duygular içindeyim ama inşş tutmuştur rabbim nasip etmiştir
cuma günü kısmetse test yapmayı düşünüyorum allahın izniyle mübarek günde inşş pozitifi 2. çizgiyi görürüm

bugun yaptırsaydın bellı olacaktı, ben olsam beklemezdım.
Ben bıle bu halımle kan verdım bugun.Akıntım güzelce adete dondu öğleden sonra.
Hersey kesınleştı aslında, yarın zahmet edıp sağlık ocagına gıtmeme bıle gerek kalmadı

ahh canım kıyamam ben sana olsun bitanem herşeyin önce hayırlısı nasip kısmet işte olmayınca olmuyo
benim de belki tutmadı boşu boşuna bekliyorum bi umutla kesin olarak ta bakmıyorum zaten rabbim nasip ettiyse olmuştur yoksa allah kerim 2. aşılamay decam yine

Biz de eşimle ne yapacagımıza karar vermedık:44:
Ben çok ağlayınca ne yol varsa denenecek, elimizden gelen herseyı yapacğz demıştı.Parayı düşünme en ıyı yerlerde yaptırırz dıyor. Araştırdım Bursa acıbadem gıbı gorunuyor en ıyı tüp bebek merkezı. Eşim tamam dıyor.
Ama daha kendı doktorumuza gıdıp bır yol cızmek lazım. Gıdemedık de, haftasonu ınş gıdebılırsek ne yapacagımıza doktorumuzun yönlendırmesıyle karar verırız

Bende geçen hafta perşembe çektirdim anesteziyle canım hiçbir ağrı sızı olmadı bende. Anestezide de tek hissettiğin damar yolu açılırken olan az acı o kadar nasıl uyduğunu anlamıyorsun bile uyanınca hala işlem yapılmadı bekliyorsun sanıyorsun o kadar yanii beni 1.5 saat müşade altında tuttular tansiyn ölçtüler yarım saatte bir ameliyat önlüğü giyiyorsun zaten sonra lavaboya gittim zaten altından ilaç geri geliyor korkma gelsin aksın benim altımda boydan boya kağıt havlu vardı masada. Sedyeye alıyorlar sonra hiç işlem yapılmamış gibi oluyosun sadece birkaç gün koyu kakhevrengş akıntı oluyor korkma sorun değil o da ama anesteziden dolayı akşam sersemlik uyku isteği olur ertesi günde süren baş ağrısı ama normal hepsi inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin.

Kızlar bende aşlama iğnelerimi alıcam raporum çıktı ama kasım da oalbilir aralıkta bakıcaz. İğneler kendimiz vuracağımız kadar basit mi nasıl ayarlıyorsunuz dozu venasıl vuruyorsunuz baya içeri sokuyor musunuz çok merak ediyorum acaba hergün hastaneye mi gidip vurdursam diye bir de saat önemli mi belli bir saati var mı. Öğle tatilimde vurdayım geleyim diyorum mesela ben, her gün aynı saatte mi vurulması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…