Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canim hemde esimde hareket problemi var sandimiz artar gibi geliyor bugun 9.gunum doktordan geldim 15,13,12 ve 12,5 dort tane yumurtam var doktor bize iki tane yeter dedi hepsi buyurse iptal eder mi acaba tedaviyi
2 sini baz alir erken olgunlasanlara gore yapiyorlar. Ins oyle bisi olmaz canim

Selam canim film cekilir gibi ayni. Alet biraz acitito anlik olarak okadr digeri gissedlmiyo 2 dklik bi islem zatn. Sorasnda biraz agri oluyo

Aşılama için anesteziye hiç gerek yok. Bende hsg yi anestezili çektirmiştim. Aşılamayı normal yaptı. Hiç acımıyor rahat ol. Allah gönlündekini nasip etsin inşallah.

gebelık yok kızlar sonuc 0,5 cıktı
Önemli olan sağlığımız canım Allah bi gün nasip edecek inşallah. İlaçların etkisi devam eder bi süre daha. Bekle bakalım hasta olcak mısın. Bi kaç ay ovuluasyon testlerini dene istersen bi bakarsın kendiliğinden kalırsın. Ben öyle yapcam bahara kadar..

Ben anestezili oldum doktor sıkıntı olmaz daha da iyi olur sakin kalırsın dedi canım

5 gün cyclo-progynova ve klomenden sonra dün dr A gittim. 3. Gün 3 yumurta vardı. 16 mm tek yumurta gördü gelişimi iyi dedi ve 2 gün mensuptur iğne vuruldum yarın kontrolüm var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…