Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Vallahı bilmiyorum ben hgs yı de aneztezili oldum bundada tabi dayanılmayaçak bi aci değildir ama kendimi çok kasarsam bi zararı olur doktor rahat hareket eedemez diye korkuyorum o yüzden

Aşılama için anesteziye hiç gerek yok. Bende hsg yi anestezili çektirmiştim. Aşılamayı normal yaptı. Hiç acımıyor rahat ol. Allah gönlündekini nasip etsin inşallah.
Vallahı bilmiyorum ben hgs yı de aneztezili oldum bundada tabi dayanılmayaçak bi aci değildir ama kendimi çok kasarsam bi zararı olur doktor rahat hareket eedemez diye korkuyorum o yüzden vajinal muayene bile kabusum oldu yani kendimi sıkmaktan. Hepimizin gönlündeki tez vakitte olur insallah

Ben anestezili oldum doktor sıkıntı olmaz daha da iyi olur sakin kalırsın dedi canım
Benimde doktor bugün ki vajina muayeneden sonra sana aneztezili yapalım dedi çünkü ben bugün bile kendimi çok kastim ki by ilk muayenem de değil acayip bi yanma oluyor.doktor rahat hareket edemez bi negatif etki olur diye korkuyorum. Aneztezi alınca nerde oluyor asilama doktorun odasında mi yoksa hgs gibi ayrı bi yerde mi

Ayrı bi yerde oluyor anestezi uzmanları falan geliyor. Tabi aç susuz giriyorsun. Sen uyurken olan oluyor bitiyor ben uyandığımda odadaydım,

Kan verdiğim gün daha sonuç çıkmadan adet oldum malesef 2. aşılamada negatif
Kısmet canım bende 2 defa kan verdim adetim geçti diye o gün hasta olmuştum sonuca gerek kalmamıştı. Hep aynı durumlar:/ Çok büyük problemleriniz yoksa bi süre ovuluasyon testiyle takip edebilirsin. Benim bugün 10.günüm akşama bişey var mı yok mu belli olcak beklemedeyim ve her sonuca hazırlıklıyım. İlk aşılamamda 12.gün adet olmuştum

Aşılama bilgilerim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.gün 228 . 21.gün dayanamdım baktırdım 998 cikti. NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ???? Haftaya kese ve kalp için gel dedi doktor. Hıç açıklamada yapmadı, kendim pimpirikliğimden hep kan vermeye gidiyorum. Yorum yapandan Allah razı olsun.

Gayet güzel artmış değerin Canım gözün aydın gayet sağlıklı artışlar . Allah gönlüne göre versin

Değerlerin katlanarak devam etmiş gayet güzel gidiyosun canım. Keseyi görürsünüz büyük ihtimalle ama kalp atışı için biraz erken gibi. İnşallah o günleri de görürsün kalbi oluştuğunda mide bulantıların oluyo. Arkadaşım yeni hamile ondan tecrübelerim

Kalp atışı 6.hafta duyulurmuş. Hiç midem bulanmiyor hic bir belirti yok gibi korkuyom. Bi kan verileri var

Kızlar onumzudeki ay inşallah ertelenmsezse bende aşılama için tedaviye baslicam ama süreç nasıl acaba yardımcı olurmusnuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…