- 5 Ağustos 2016
- 1.559
- 2.504
- 133
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
Sabah aksam kullanmstim yine canimVajinadan alınan 2si birden mi alınıyor canım yoksa biri sabah biri akşam mı
Aynen bu 2 aşılamada toplam 4 kilo aldım bende acayip şişiriyo iğneler. Kolay kolay da gitmiyoKızlar bu ilaçlar vücudumu şişirdi sizde de oldu mu . Göbeğim çok şiş . Tartıda da kilom inanılmaz arttı . Ödem mi oluyor acaba.
Vallahı bilmiyorum ben hgs yı de aneztezili oldum bundada tabi dayanılmayaçak bi aci değildir ama kendimi çok kasarsam bi zararı olur doktor rahat hareket eedemez diye korkuyorum o yüzdenCanim burda asilama hsgen kolay diyolar haftaya bende asilama olucam ama bence anesteziye degicek kadar bi islem degildir cok az suruyomus ben hsg cekindim sadece anlik bi aci oldu ve canim cok tatlidir yumurta buyutmek icin kullandigimiz igneler bile canimi cok acitiyor
Vallahı bilmiyorum ben hgs yı de aneztezili oldum bundada tabi dayanılmayaçak bi aci değildir ama kendimi çok kasarsam bi zararı olur doktor rahat hareket eedemez diye korkuyorum o yüzden vajinal muayene bile kabusum oldu yani kendimi sıkmaktan. Hepimizin gönlündeki tez vakitte olur insallahAşılama için anesteziye hiç gerek yok. Bende hsg yi anestezili çektirmiştim. Aşılamayı normal yaptı. Hiç acımıyor rahat ol. Allah gönlündekini nasip etsin inşallah.
Benimde doktor bugün ki vajina muayeneden sonra sana aneztezili yapalım dedi çünkü ben bugün bile kendimi çok kastim ki by ilk muayenem de değil acayip bi yanma oluyor.doktor rahat hareket edemez bi negatif etki olur diye korkuyorum. Aneztezi alınca nerde oluyor asilama doktorun odasında mi yoksa hgs gibi ayrı bi yerde miBen anestezili oldum doktor sıkıntı olmaz daha da iyi olur sakin kalırsın dedi canım
Benimde doktor bugün ki vajina muayeneden sonra sana aneztezili yapalım dedi çünkü ben bugün bile kendimi çok kastim ki by ilk muayenem de değil acayip bi yanma oluyor.doktor rahat hareket edemez bi negatif etki olur diye korkuyorum. Aneztezi alınca nerde oluyor asilama doktorun odasında mi yoksa hgs gibi ayrı bi yerde mi
Kan verdiğim gün daha sonuç çıkmadan adet oldum malesef 2. aşılamada negatifCanım bugün kan vercektin sonuç nedir?
Zaten bekle bekle olmazsın sonra kanı verince adet olursun zalımsın hayat . Bana da hep öyle oluyor inan .Kan verdiğim gün daha sonuç çıkmadan adet oldum malesef 2. aşılamada negatif
Kısmet canım bende 2 defa kan verdim adetim geçti diye o gün hasta olmuştum sonuca gerek kalmamıştı. Hep aynı durumlar:/ Çok büyük problemleriniz yoksa bi süre ovuluasyon testiyle takip edebilirsin. Benim bugün 10.günüm akşama bişey var mı yok mu belli olcak beklemedeyim ve her sonuca hazırlıklıyım. İlk aşılamamda 12.gün adet olmuştumKan verdiğim gün daha sonuç çıkmadan adet oldum malesef 2. aşılamada negatif
Amin insallaahhh. Hepimizin olsun hergun herkese dua ediyorummm. Benimde saglikli olsunnnnnHarika bole devam etsin:)
Asilamanin 20.gunuKaçıncı gün kan verdin canım bide ilk aşılamamıydı?
Gayet güzel artmış değerin Canım gözün aydın gayet sağlıklı artışlar . Allah gönlüne göre versinAşılama bilgilerim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.gün 228 . 21.gün dayanamdım baktırdım 998 cikti. NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ???? Haftaya kese ve kalp için gel dedi doktor. Hıç açıklamada yapmadı, kendim pimpirikliğimden hep kan vermeye gidiyorum. Yorum yapandan Allah razı olsun.
Değerlerin katlanarak devam etmiş gayet güzel gidiyosun canım. Keseyi görürsünüz büyük ihtimalle ama kalp atışı için biraz erken gibi. İnşallah o günleri de görürsünAşılama bilgilerim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.gün 228 . 21.gün dayanamdım baktırdım 998 cikti. NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ???? Haftaya kese ve kalp için gel dedi doktor. Hıç açıklamada yapmadı, kendim pimpirikliğimden hep kan vermeye gidiyorum. Yorum yapandan Allah razı olsun.
Kalp atışı 6.hafta duyulurmuş. Hiç midem bulanmiyor hic bir belirti yok gibi korkuyom. Bi kan verileri varDeğerlerin katlanarak devam etmiş gayet güzel gidiyosun canım. Keseyi görürsünüz büyük ihtimalle ama kalp atışı için biraz erken gibi. İnşallah o günleri de görürsünkalbi oluştuğunda mide bulantıların oluyo. Arkadaşım yeni hamile ondan tecrübelerim
Amin allah razi olsun canim. Hic belirtim yok ama korkuyommmmmGayet güzel artmış değerin Canım gözün aydın gayet sağlıklı artışlar . Allah gönlüne göre versin
Kimisi hiçbir belirti yaşamıyo sen içini rahat tut canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallahKalp atışı 6.hafta duyulurmuş. Hiç midem bulanmiyor hic bir belirti yok gibi korkuyom. Bi kan verileri var
Aminnn insallah hep beraber hamile kalirizzzKimisi hiçbir belirti yaşamıyo sen içini rahat tut canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?