Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah güzel haberler verirsin, benim sebepsiz infertilite, normalde doktorum 3 ay aşılama tedavisi dedi ama hem moral olarak hem beden olarak o kadar çok yoruldum ki bu süreçlerden ilaç kullanmaktan sonra her ay aynı hüsranı yaşamaktan o yüzden 3. aşılamaya daha geçmiycem bir süre vücudumu dinlendirip kafamı toparlamak istiyorum belki doğal yolla hamile kalabilirim doktorum buna bir engel olmadığını söylüyor hatta bu süreçte stres atabilmek için akupunktur tedavisine başlamayı düşünüyorum bakalım hakkımızda hayırlısı neyae o olsun

Kizlar doktor yarin e2 hormonuna bakicak yarin 11.gunum 4 yumurtam vardi degerin yuksek mi cikmasi lazim
Sadece klomen kullandigim ay tek yumurta 290 cikmisti bu is nasil oluyo kafam karisiyor

Benim de 4 gün lekem vardı, bugün artık bi test yapayım diyordum tam. Adetim başladı. Aşılamanın 14. Günü Bi de adetimle parça geliyor hep niye böyle bir şey oldu anlamadım. Yani kısacası 2. Aşılama da olumsuz sonuçlandı. Ben de kaldıramıcam bi aşılama süreci daha. Ara veriyorum bi iki ay. Sonra büyük ihtimalle tüp. Ama tüpten önce histeroskopi gerekebilir Çokk korkuyorum çokk

Çok üzüldüm inşaallah sonra ki aya hamile kalirsin canini sıkma belki rahim içini temizliyordur o yuzden parça geliyordur

Bugün kan vermiştim ama yetişmemiş. Sonuç p.tesiye kaldı ama pazar adet günüm. İdrar testi zaten negatif çok erken çıkması için. Bu sefer de tutmadı gibi geliyo bana. Artık yumurta takibini denicem tüp bebeğe kadar. Aldığım kiloları da vermeye çalışcam

Kızlar doktor aşılama sonrası ilişki önerdi 1 hafta ama 2 gündür deniyoruz sonuçlandıramıyoruz. Çünkü kasıklarım felaket ağrıyor . İşkence gibi oluyor .

Üff bende pazartesi kan vercem sizin böyle olunca benimde bir modum düştü artık çok sıkıldım yaa olumsuzluklardan

Kızlar doktor aşılama sonrası ilişki önerdi 1 hafta ama 2 gündür deniyoruz sonuçlandıramıyoruz. Çünkü kasıklarım felaket ağrıyor . İşkence gibi oluyor .
Bizde yapamadık canım bende zarar verir diye korkuyorum yapmıyorum zaten olsa normal yolla çoktan olurdu. Aşılamaya da zarar vermesin diye bekliyorum

Üff bende pazartesi kan vercem sizin böyle olunca benimde bir modum düştü artık çok sıkıldım yaa olumsuzluklardan
İlk aşılamamda 12.gün yani adetimin de 28.günü hasta olmuştum. Bugün 10.gün pazara hasta olurum. Bari bugün sonucu öğrenseydim iyiydi. Kaçıncı günündesin şimdi?

İlk aşılamamda 12.gün yani adetimin de 28.günü hasta olmuştum. Bugün 10.gün pazara hasta olurum. Bari bugün sonucu öğrenseydim iyiydi. Kaçıncı günündesin şimdi?
12.günümdeydi ilkinde benimde 17.günümde gelmişti zaten testte negatifti şimdi bilmiyorum hep dua ediyorum ama allah kerim

Kızlar onumzudeki ay inşallah ertelenmsezse bende aşılama için tedaviye baslicam ama süreç nasıl acaba yardımcı olurmusnuz
Merhaba önümüzdeki ay benim de aşılama tedavim başlıcak bildiğim kadarıyla adet olunca ariyosun dr u o sana gidiceğin günü söylüyo iğne veriyo yumurtalar için ama ben bi kür ögrendim aşılama tedavisinde kullanınca yumurtaya olumlu etkisi oluyomuş çörek otu bal tarçın macunuymuş araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…