- 22 Şubat 2018
- 222
- 105
- 23
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
Aynen eminim öyledir ben daha asilama olmadım bile stres bastı şimdiden siz mikrocip yöntemi ile mi oldunuz asilamayiEvet inşallah güzel haberler alırız kızlar beklemesi çok zor
Evet ben bu kürle olumlu sonuç almıştım fakat kansızlık yüzünden tutunamamisti metabolizmanız acisindan bir probleminiz yoksa deneyebilirsinizMerhaba önümüzdeki ay benim de aşılama tedavim başlıcak bildiğim kadarıyla adet olunca ariyosun dr u o sana gidiceğin günü söylüyo iğne veriyo yumurtalar için ama ben bi kür ögrendim aşılama tedavisinde kullanınca yumurtaya olumlu etkisi oluyomuş çörek otu bal tarçın macunuymuş araştır istersen
Kansızlığın bebekle bi ilgisi var mı bende aşırı kansızlık var ve sorduğum her dr alakası yok dediEvet ben bu kürle olumlu sonuç almıştım fakat kansızlık yüzünden tutunamamisti metabolizmanız acisindan bir probleminiz yoksa deneyebilirsiniz
Yok normal şekilde oldum bu yöntemi duydum ama sanırım sadece özellerde oluyorAynen eminim öyledir ben daha asilama olmadım bile stres bastı şimdiden siz mikrocip yöntemi ile mi oldunuz asilamayi
Dr bana zaten bize bir tane yumurta yeter biz birini istiyoruz demişti rabbim ol dedikten sonra herşey olurKizlar tek yumurtayla asilama tutma sansi dusuk mu
Ben doktoruma başladığımdan beri kan ilacı kullandırıyo bana ve aile hekimi de kansizligimı görünce böyle bebek tutunamaz zaten demişti istersen bir başka doktora daha danış canım yine kendin bilirsin tabiKansızlığın bebekle bi ilgisi var mı bende aşırı kansızlık var ve sorduğum her dr alakası yok dedi
Canım sen kendiligindemi adet oluyodum bana bisey demediler adetle ilgili of şimdi erteler adetsiz giderkende eğer adet gerekliyseMerhaba önümüzdeki ay benim de aşılama tedavim başlıcak bildiğim kadarıyla adet olunca ariyosun dr u o sana gidiceğin günü söylüyo iğne veriyo yumurtalar için ama ben bi kür ögrendim aşılama tedavisinde kullanınca yumurtaya olumlu etkisi oluyomuş çörek otu bal tarçın macunuymuş araştır istersen
Canım doktorlar genelde adetin 2.günü çağırıyo. Alttan muayene ediyo. İğne ya da hapla tedavine başlatıyo. Öncesinde ilaç vs kullanmana gerek yok tabi doktor bişey demediyse. Sadece adetin 2.günü gitmen yeterli.Kızlar kafama çok takılıyor doktor beni ertelemesin önümüzdeki aya adeti nasıl ayarlayabilirim aşılama için tedaviye başlayacağız ben ilaç kullanayimmi yoksa adet olmadanmi gideyim
He evt olabilir hakkımızda hayırlısı inşallah hayırlı sonuç alirizYok normal şekilde oldum bu yöntemi duydum ama sanırım sadece özellerde oluyor
Ben kendiliğimden oluyorum o yuzden adet olunca ara dedi herhalde 2. Günü gel dicek tedavi baslicak senin durumun farkliysa arayip dr una sor o yönlendirir seniCanım sen kendiligindemi adet oluyodum bana bisey demediler adetle ilgili of şimdi erteler adetsiz giderkende eğer adet gerekliyse
Oyle canim ana 4 tane yumurtam vardi digerleri arkadan geliyor doktor buyuk olana gore asilama yapicakDr bana zaten bize bir tane yumurta yeter biz birini istiyoruz demişti rabbim ol dedikten sonra herşey olur
Ben de Zeynep Kamil de geçen hafta aşılama yaptırdım . Hiç acı sızı yok . Sen İnfertilite 1 de misin 2 de mi ?Merhabalar önümüzde hafta aşılama yapıtırıcam Zeynep kamilde ama çok korkuyorum çünkü normal muanede bile zorlanıyor, kasılıyorum devlet hastanesinde anesteziyle yaparlar mı bilginiz var mı?
1 deyim canim ikbal hemşire biraz ilgili ama doktor pek rahatlatmıyor normal muanem bile sıkıntı nasıl yaptırcam aşılama korkuyorumBen de Zeynep Kamil de geçen hafta aşılama yaptırdım . Hiç acı sızı yok . Sen İnfertilite 1 de misin 2 de mi ?
Ben de 1 deyim . İkbal hemşire candır . Doktordan da ben memnun kaldım . Ben genel olarak kasmıyorum ama çok şükür .1 deyim canim ikbal hemşire biraz ilgili ama doktor pek rahatlatmıyor normal muanem bile sıkıntı nasıl yaptırcam aşılama korkuyorum
Ben kastığım için sorunlu ya hsg yide anezteziyle yaptırmıştım aşılama yaptırınca noluyor beklemede oluyorsun artık demi gel dedilermi kaçıncı aşılaman sonraki süreç nasıl işleyecek?Ben de 1 deyim . İkbal hemşire candır . Doktordan da ben memnun kaldım . Ben genel olarak kasmıyorum ama çok şükür .
Bende 18 ekımde ılk asılamamı oldumArkadaşlar merhaba ben mayıs ayında ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı malesef.ikinci aşılamamı 15 Ekim'de Ege ünivde oldum.Ama bu sefer aşılamadan sonra hafif pembe kanamam oldu.Başına böyle bişey gelen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?