Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet ben bu kürle olumlu sonuç almıştım fakat kansızlık yüzünden tutunamamisti metabolizmanız acisindan bir probleminiz yoksa deneyebilirsiniz

Kansızlığın bebekle bi ilgisi var mı bende aşırı kansızlık var ve sorduğum her dr alakası yok dedi
Ben doktoruma başladığımdan beri kan ilacı kullandırıyo bana ve aile hekimi de kansizligimı görünce böyle bebek tutunamaz zaten demişti istersen bir başka doktora daha danış canım yine kendin bilirsin tabi

Canım sen kendiligindemi adet oluyodum bana bisey demediler adetle ilgili of şimdi erteler adetsiz giderkende eğer adet gerekliyse

Kızlar kafama çok takılıyor doktor beni ertelemesin önümüzdeki aya adeti nasıl ayarlayabilirim aşılama için tedaviye başlayacağız ben ilaç kullanayimmi yoksa adet olmadanmi gideyim

Kızlar kafama çok takılıyor doktor beni ertelemesin önümüzdeki aya adeti nasıl ayarlayabilirim aşılama için tedaviye başlayacağız ben ilaç kullanayimmi yoksa adet olmadanmi gideyim
Canım doktorlar genelde adetin 2.günü çağırıyo. Alttan muayene ediyo. İğne ya da hapla tedavine başlatıyo. Öncesinde ilaç vs kullanmana gerek yok tabi doktor bişey demediyse. Sadece adetin 2.günü gitmen yeterli.

Canım sen kendiligindemi adet oluyodum bana bisey demediler adetle ilgili of şimdi erteler adetsiz giderkende eğer adet gerekliyse
Ben kendiliğimden oluyorum o yuzden adet olunca ara dedi herhalde 2. Günü gel dicek tedavi baslicak senin durumun farkliysa arayip dr una sor o yönlendirir seni

Merhabalar önümüzde hafta aşılama yapıtırıcam Zeynep kamilde ama çok korkuyorum çünkü normal muanede bile zorlanıyor, kasılıyorum devlet hastanesinde anesteziyle yaparlar mı bilginiz var mı?

Merhabalar önümüzde hafta aşılama yapıtırıcam Zeynep kamilde ama çok korkuyorum çünkü normal muanede bile zorlanıyor, kasılıyorum devlet hastanesinde anesteziyle yaparlar mı bilginiz var mı?
Ben de Zeynep Kamil de geçen hafta aşılama yaptırdım . Hiç acı sızı yok . Sen İnfertilite 1 de misin 2 de mi ?

Arkadaşlar merhaba ben mayıs ayında ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı malesef.ikinci aşılamamı 15 Ekim'de Ege ünivde oldum.Ama bu sefer aşılamadan sonra hafif pembe kanamam oldu.Başına böyle bişey gelen varmı?

Ben de 1 deyim . İkbal hemşire candır . Doktordan da ben memnun kaldım . Ben genel olarak kasmıyorum ama çok şükür .
Ben kastığım için sorunlu ya hsg yide anezteziyle yaptırmıştım aşılama yaptırınca noluyor beklemede oluyorsun artık demi gel dedilermi kaçıncı aşılaman sonraki süreç nasıl işleyecek?

Bende 18 ekımde ılk asılamamı oldum
Bende de acık renklı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…