- 6 Ağustos 2018
- 442
- 248
- 18
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
Aynı doktor degıl fakat ben anestezıyle yaptırdım aşılama. Uyandıgımda bıtmıstıMerhabalar önümüzde hafta aşılama yapıtırıcam Zeynep kamilde ama çok korkuyorum çünkü normal muanede bile zorlanıyor, kasılıyorum devlet hastanesinde anesteziyle yaparlar mı bilginiz var mı?
Peki aşılamadan sonra çatlatma iğnesi verdimi doktorBende 18 ekımde ılk asılamamı oldum
Bende de acık renklı oldu.
Merhaba, benimde ilk aşılamamda pembe leke gelmişti sonra geçti normal bu durumArkadaşlar merhaba ben mayıs ayında ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı malesef.ikinci aşılamamı 15 Ekim'de Ege ünivde oldum.Ama bu sefer aşılamadan sonra hafif pembe kanamam oldu.Başına böyle bişey gelen varmı?
Gonal f kullandım 10 gun. Ardından catlatma ıgnesı. Asılama. Sımdıde karından ıgne progrsteronPeki aşılamadan sonra çatlatma iğnesi verdimi doktorPembe Ask
Benimki aşılama öncesi çatlatma iğnesi verdi ama aşılamadan bir hafta sonra yapılması için bi tane daha verdi.pazartesi yaptırıcam ama nedenini anlayamadımGonal f kullandım 10 gun. Ardından catlatma ıgnesı. Asılama. Sımdıde karından ıgne progrsteron
Forumlarda kanama olunca tutma şansı az diye okudum moralim bozuldu oyüzden sormak istedim.hakkımızda hayırlısıMerhaba, benimde ilk aşılamamda pembe leke gelmişti sonra geçti normal bu durum
Doktorum bana vermedı. Ben ankarada tedavı goruyorum. HEr doktorun sıstemı farklı gercekten. Sadece doktorun ne dıyorsa onu yap. Hıc bırseye takılmaBenimki aşılama öncesi çatlatma iğnesi verdi ama aşılamadan bir hafta sonra yapılması için bi tane daha verdi.pazartesi yaptırıcam ama nedenini anlayamadım
Bende o kadar cok okudum kı forumları. Ama regl kanaması gıbı cok ve uzun surelı degılse sorun yok dıye bılıyorum. Hıc moralını bozma benceForumlarda kanama olunca tutma şansı az diye okudum moralim bozuldu oyüzden sormak istedim.hakkımızda hayırlısı
Bize sebepsiz infertilite denildi. Çok kafaya takıyorum ve stres yapıyorum.ama elimde değil.Allah en kısa zamanda bize de hayırlısıyla nasip eder inşallah.senin ilk aşılamamı?Doktorum bana vermedı. Ben ankarada tedavı goruyorum. HEr doktorun sıstemı farklı gercekten. Sadece doktorun ne dıyorsa onu yap. Hıc bırseye takılma
Zeynep kamildemi yaptırdınız acaba anesteziyle ?Aynı doktor degıl fakat ben anestezıyle yaptırdım aşılama. Uyandıgımda bıtmıstı
Ben forumu pek ogrenemedım. Kusura bakma sanırım bana sordun. 1,5 yıllık evlıyım bende de eşim de sorun yok ama asılama yapmam gerektı. Ilk aşılamam evet canımBize sebepsiz infertilite denildi. Çok kafaya takıyorum ve stres yapıyorum.ama elimde değil.Allah en kısa zamanda bize de hayırlısıyla nasip eder inşallah.senin ilk aşılamamı?
Dedıgınız doktor hangı sehırde bılmıyorum fakat ben ankara nova arta oldum. Kendı ıstegımdıZeynep kamildemi yaptırdınız acaba anesteziyle ?
Aslında stres en onemlı sorun. Allah ol derse olur. Kanama olsada agır kaldırsak ta her sekılde olur. Tabıkı elınde degıl zaten elımızde olsa sebepsız olmazdı hıc bırımızın kı. Lutfen rahatlamaya calıs kendıne bır kahve yap muzık acBize sebepsiz infertilite denildi. Çok kafaya takıyorum ve stres yapıyorum.ama elimde değil.Allah en kısa zamanda bize de hayırlısıyla nasip eder inşallah.senin ilk aşılamamı?
Aşı tüp bebek bölümünde hazırlanıyor. Sabah gidip ismi yazdırıyorsun eşim verdi diyorsun , sana bi saat söylüyorlar . Ben içeri girdim aşımda gelmişti . Normal muayane olur gibi yattım . Normal bakıyorkenkinden bile daha az acı oluyor . Doktor seni yönlendiriyor. 2 dakikalık bir işlem . Sonra koltuğu yatırıyorlar 15 dakika yatıyorsun . Bana kullanmam için jel yazmıştı . Tarif ediyor . Aşılamanın ertesi günü başla bi hafta ilişki olsun dedi ama biz ilişki yaşayamadık . Hem benim biraz kasıklarım ağrıyordu . Hem de eşim korktu tutmaz diye . Yapmadık hala kasıklarım ağrıyor. 15 gün sonra kan da baktır . İstersen burdada ücretsiz baktırabilirsin dedi. Gel felan demedi .Ben kastığım için sorunlu ya hsg yide anezteziyle yaptırmıştım aşılama yaptırınca noluyor beklemede oluyorsun artık demi gel dedilermi kaçıncı aşılaman sonraki süreç nasıl işleyecek?
Yapıyorum canm elimden geldiğince başka şeylerle uğraşıyorum düşünmemeye çalışıyorum.2 buçuk yıl oldu bizim.bu aşılama da olmazsa vakit kaybetmeden tüp bebek düşünüyorum ama o da çözüm değil dediğin gibi Allah ol derse olucak.Biz sadce elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.inşallah ilk aşılaman tutarAslında stres en onemlı sorun. Allah ol derse olur. Kanama olsada agır kaldırsak ta her sekılde olur. Tabıkı elınde degıl zaten elımızde olsa sebepsız olmazdı hıc bırımızın kı. Lutfen rahatlamaya calıs kendıne bır kahve yap muzık ac
Doktor olarak şarışın bayanmı vardı hafif toplu adini bilmiyorumAşı tüp bebek bölümünde hazırlanıyor. Sabah gidip ismi yazdırıyorsun eşim verdi diyorsun , sana bi saat söylüyorlar . Ben içeri girdim aşımda gelmişti . Normal muayane olur gibi yattım . Normal bakıyorkenkinden bile daha az acı oluyor . Doktor seni yönlendiriyor. 2 dakikalık bir işlem . Sonra koltuğu yatırıyorlar 15 dakika yatıyorsun . Bana kullanmam için jel yazmıştı . Tarif ediyor . Aşılamanın ertesi günü başla bi hafta ilişki olsun dedi ama biz ilişki yaşayamadık . Hem benim biraz kasıklarım ağrıyordu . Hem de eşim korktu tutmaz diye . Yapmadık hala kasıklarım ağrıyor. 15 gün sonra kan da baktır . İstersen burdada ücretsiz baktırabilirsin dedi. Gel felan demedi .
Bahsettiğim bir devlet hastanesi sanırım sizinki özelde olmuş orda anestezi tercihi vardır sanırım benimkinde öle İmkan yok devletteDedıgınız doktor hangı sehırde bılmıyorum fakat ben ankara nova arta oldum. Kendı ıstegımdı
Yapıyorum canm elimden geldiğince başka şeylerle uğraşıyorum düşünmemeye çalışıyorum.2 buçuk yıl oldu bizim.bu aşılama da olmazsa vakit kaybetmeden tüp bebek düşünüyorum ama o da çözüm değil dediğin gibi Allah ol derse olucak.Biz sadce elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.inşallah ilk aşılaman tutar
Yıne de danısabılırsınız. Aslında benım tedavı oldugum yerde de yok ama ben ıstıyorum dıye dırettım.Bahsettiğim bir devlet hastanesi sanırım sizinki özelde olmuş orda anestezi tercihi vardır sanırım benimkinde öle İmkan yok devlette
Pazartesi muanem var bakalım o zaman sorayımYıne de danısabılırsınız. Aslında benım tedavı oldugum yerde de yok ama ben ıstıyorum dıye dırettım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?