Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar önümüzde hafta aşılama yapıtırıcam Zeynep kamilde ama çok korkuyorum çünkü normal muanede bile zorlanıyor, kasılıyorum devlet hastanesinde anesteziyle yaparlar mı bilginiz var mı?
Aynı doktor degıl fakat ben anestezıyle yaptırdım aşılama. Uyandıgımda bıtmıstı

Merhaba, benimde ilk aşılamamda pembe leke gelmişti sonra geçti normal bu durum

Benimki aşılama öncesi çatlatma iğnesi verdi ama aşılamadan bir hafta sonra yapılması için bi tane daha verdi.pazartesi yaptırıcam ama nedenini anlayamadım
Doktorum bana vermedı. Ben ankarada tedavı goruyorum. HEr doktorun sıstemı farklı gercekten. Sadece doktorun ne dıyorsa onu yap. Hıc bırseye takılma

Forumlarda kanama olunca tutma şansı az diye okudum moralim bozuldu oyüzden sormak istedim.hakkımızda hayırlısı
Bende o kadar cok okudum kı forumları. Ama regl kanaması gıbı cok ve uzun surelı degılse sorun yok dıye bılıyorum. Hıc moralını bozma bence

Doktorum bana vermedı. Ben ankarada tedavı goruyorum. HEr doktorun sıstemı farklı gercekten. Sadece doktorun ne dıyorsa onu yap. Hıc bırseye takılma
Bize sebepsiz infertilite denildi. Çok kafaya takıyorum ve stres yapıyorum.ama elimde değil.Allah en kısa zamanda bize de hayırlısıyla nasip eder inşallah.senin ilk aşılamamı?

Bize sebepsiz infertilite denildi. Çok kafaya takıyorum ve stres yapıyorum.ama elimde değil.Allah en kısa zamanda bize de hayırlısıyla nasip eder inşallah.senin ilk aşılamamı?
Ben forumu pek ogrenemedım. Kusura bakma sanırım bana sordun. 1,5 yıllık evlıyım bende de eşim de sorun yok ama asılama yapmam gerektı. Ilk aşılamam evet canım

Aslında stres en onemlı sorun. Allah ol derse olur. Kanama olsada agır kaldırsak ta her sekılde olur. Tabıkı elınde degıl zaten elımızde olsa sebepsız olmazdı hıc bırımızın kı. Lutfen rahatlamaya calıs kendıne bır kahve yap muzık ac

Ben kastığım için sorunlu ya hsg yide anezteziyle yaptırmıştım aşılama yaptırınca noluyor beklemede oluyorsun artık demi gel dedilermi kaçıncı aşılaman sonraki süreç nasıl işleyecek?
Aşı tüp bebek bölümünde hazırlanıyor. Sabah gidip ismi yazdırıyorsun eşim verdi diyorsun , sana bi saat söylüyorlar . Ben içeri girdim aşımda gelmişti . Normal muayane olur gibi yattım . Normal bakıyorkenkinden bile daha az acı oluyor . Doktor seni yönlendiriyor. 2 dakikalık bir işlem . Sonra koltuğu yatırıyorlar 15 dakika yatıyorsun . Bana kullanmam için jel yazmıştı . Tarif ediyor . Aşılamanın ertesi günü başla bi hafta ilişki olsun dedi ama biz ilişki yaşayamadık . Hem benim biraz kasıklarım ağrıyordu . Hem de eşim korktu tutmaz diye . Yapmadık hala kasıklarım ağrıyor. 15 gün sonra kan da baktır . İstersen burdada ücretsiz baktırabilirsin dedi. Gel felan demedi .

Yapıyorum canm elimden geldiğince başka şeylerle uğraşıyorum düşünmemeye çalışıyorum.2 buçuk yıl oldu bizim.bu aşılama da olmazsa vakit kaybetmeden tüp bebek düşünüyorum ama o da çözüm değil dediğin gibi Allah ol derse olucak.Biz sadce elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.inşallah ilk aşılaman tutar

Doktor olarak şarışın bayanmı vardı hafif toplu adini bilmiyorum

Ne kadar rahat olursan o kadar ıyı oluyor hersey. Kotu bır sekılde kabızlık yasıyorum, acayıp karın agrım var. Sanıyorum bırseyler kotu gıdıyor bende. Sankı regl agrısı gıbı
Ama asla kotu dusunmuyorum. Ustelık yaşım 35. Ve amh degerım dusuk.
Belkıde sen kendını bu kadar sıkmasan bır anda hamıle kalıcaksın canım
Bırseylerle oyalansan da aklın hep bebekte olunca beyın asla atamıyor
O kadar cok ornegı var kı gercek anlamda dusunmeyıp, bu sureclerden vazgecıp ılk ay hamıle kalan
O yuzden kendı kendıme sunu dıyorum
Duam bellı
Duyan bellı
Gerısı takdır ı ılahı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…