Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kabızlık iğneleri yaparken bende de oldu canm mide ağrısı falan da yaptı şişkinlik yüzünden sanırım ilaçları etkisi.30 yaşındayım bende öğretmenim bulunduğum okulda Suriyeli çok fazla.Nerdeyse her gelen velinin karnında kucağında elinde bitane.İsyan etmek istemiyorum ama neden demeden de geçemiyorum.Yapmadığım kür kalmadı 2 yıldır.Dualar zaten sürekli dilimde kalbimde.ilk aşılamam tutmayınca çok büyük hayal kırıklığı yaşadım.Bu sefer kendimi her türlü sonuca hazırladım.Daha dirayetliyim diye düşünüyorum.Güçlü olmak moralli olmak çok önemli gerçekten ama işte keşke beynime de tam anlamıyla dinletebilsem bunları

Canım bende ogretmenım. Ankarada. Benımde oyle benden 10 yaş kucuk velılerımın Allah bagıslasın 4 cocugu var. Hele kı surıyelı ıraklı velılerım cocuklarını hıc onemsemıyorlar bıle. Nasılsa kendı kendıne bakar djye. Ama ben saglıkla bı cocugum olsun dıye gozune bakarım sanırım. Benım sonucum ne olacak bılmıyorum ama hep umutlu olmaya calısıyorum. Senı gercekten anlıyorum umutlar hayaller korkular..etrafın soruları..esımde ılgısız oldugu ıcın tek basıma savasıyorum ama hep guclu ve dımdık olmalıyız. Bak daha 30 yasındasın Allah neler verır hemen oluverır

Aa hem senın 2.asılamaymıs. Ondan sansın daha yuksek

Bende 30 yaşındayım 2 yıldır çocuk istiyoruz ve sebepsiz infertilite. İlk aşılamamda bende çok yıkılmıştım denemediğim kürler kalmamıştı. 2.aşılamaya bi anda karar verdim. Bi kaç güne hasta olurum. Tüp bebek için baharı bekliyorum. Bu sürede olması tek isteğim. hastane falan uğraşmak istemiyorum artık. Ne kadar düşünmemeye çalışsak da hep aklımızın bi köşesinde kalıyo mutlaka. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..

Amın hepımız ıcın oyle olsun ınsallah. Su an 2.asılama surecındemısın? Belkı de hasta olmazsın

Meslektaşız demek çok memnun oldum.Birbirimizi anlamak daha kolay sanırım.Ben norm fazlasıyım izmirde.Okulum bile belli değil her gittiğim yerde dert anlatmak zorunda kalıyorum izin almak çok sıkıntı.eşlere gelince keşke biz de onlar kadar rahat olabilsek.bazen eşime diyorum sendeki rahatlığın binde biri bende olsa keşke diye ama Allah öyle yaratmamış.Bilmiyorum bunun adı ilgisizlikmi gamsızlıkmı ama rahat oldukları kesin.Benim 30 ekimde belli olucak sonuç.tabi regl olmazsam ozmana.sana hangi tarihi verdiler ?

Benımde 30 ekım hocam norm fazlalıgını 4 yıldır yasıyorum. Zaten iş stresı bı yandan.

İnşallah canım hepimiz için hayırlısı.Ben tam tersi düşünüyorum eğer tutmazsa biran önce istiyorum tüp bebek tedavisi çnkü ara verince daha zor oluyo.benim ilk aşılamam mayıstaydı doktor ikinciyi Temmuz'da yapalım dedi ama istemedim.erteledim.

Hay
Benımde 30 ekım hocam norm fazlalıgını 4 yıldır yasıyorum. Zaten iş stresı bı yandan.
Hayırlı haberler veririz inşallah birbirimze.benim kafama takılan bişey var gerçi çok şey var da :) ah bi silebilsem herşeyi.doktor benim iki aşılamamda da yumurtaların çatlayıp çatlamadığını kontrol etmeden işlemi yaptı.bide kesinlikle ilişki yasak deri.nedenini sordum tatmin edici cevap vermedi.sende de durum aynımı ?

Insallah ınsallah
Amın
Catlatma ıgnesınden 36 saat sonra catlama baslamıs oluyor hocam. Zaten ıslemı yaparken vajınal ultrasonla bakıyor ya. Orda gorup yapıyorlar. Benım bılgım bu yonde
Bana ilişki konusundan hıc soz etmedı bıle. Hatta uyandıgımda dedıkı olduysa tuttuysa su an tutmustur dedı
Ilıskı konusunda her dr baska sey soyluyor kımı zaten uyarılmıs bır kac yumurta varya ılacla normalden fazla ıyarılmıs. Cogul gebelık olmasın dıye ıstemeyen doktorlar var

Sen

Amın hepımız ıcın oyle olsun ınsallah. Su an 2.asılama surecındemısın? Belkı de hasta olmazsın
Evet 10 ekimde 2.yi oldum. Bugün 11.günüm. ilk aşılamamda ( şubatta ) 12.gün hasta olmuştum. Cuma sağlık ocağında kan verdim ama yetişmemiş. P.tesiye kaldı ama o zamana kadar hasta olmuş olurum. İdrar testi yapayım bari dedim ama negatif. Tutmadı gibi geliyo bana. Kışın hastane yolları pek çekilmiyo kollarım kan vermekten delik deşik oldu zor geliyo artık. o yüzden beklemek istiyorum bi süre daha. Bu aralar çok şiştim doğru düzgün yemiyorum bile acayip gerginim. Hasta olup rahatlasam diyorum:/

Bide size sorayım aneztezili olüncü idrara sıkışık olmuyor asilama tabi bişey yiyip içmediği miz için normalde idrara sıkışık yapılıyormuş bunun bi etkisi olur mu acaba doktorunuza sordunuz mu

Bu merkez dısında ılk gıttıgım, sonradan ordan vazgectıgım doktor ıdrara sıkısık oldugunda rahım yoluna daha rahat gırıs yapıldıgını, zarar verılmedıgını soylemıstı, fakat benım asılama oldugum merkezde anestezılı yada uyanık her ıkısınde de ıdrara sıkısıklık ıstemıyorlardı

Kendını ne zaman hazır hıssedıyorsan en uygun zaman o dur canım. Kendım ıcın en dogrusunu sen bılırsın. Kendı kendıme dıyorum kı yumurtalar buyutuluyor, sprem tam yerıne bırakılıyor. Bu asılama neden tutmuyor anlamıyorum.
Benımde karın agrım cok. Ilk asılamam oldugu ıcın bılmıyorum da regl agrım boyle olmuyor benım ama karnım bı degısık agrıyor

Size güzel haberler vermek isterdim ama tahmin ettiğim gibi yine 12.günüm ve adetim başladı. Yine tutunamadı malesef. Yıllarca evli olup çocuğu olmayan çiftlerden bazıları boşanıyorlar ve başkalarıyla evlendiklerinde çocukları oluyor. Bu hikayeyi çok duyuyorum. Bence bu biraz da uyum meselesi. Dün bi teyze sordu kaç yıllık evlisin diye 2 yıl dedim. Daha çok erken olur olur zamanla dedi. Ama pes etmek yok. Önümüzdeki maçlara bakcaz artık ☺ umarım sizlerden güzel haberler alırız..

Hayırlısı canm.Bende duymuştum bi abladan eşlerde uyum çok önemli diye.Onunda 3yıl çocuğu olmamış bi teyze vücutlarınız birbirini kabul etmemiştir daha demiş.Bi nevi ten uyumu galiba :)

Estafrullah hocam ne hakkı.Burda birbirimze destek olmak bilmediklerimizi öğrenmek için varız.dediğin gibi her doktorun yoğurt yiyişi farklı.bize ne denirse onu yapıyoruz.Ben rahim filmi çekilirken anestezili yaptırdım ama iki aşılamamda anestezi almadım.Bilmiyorum hangi sebeple anestezili istediğini ama eğer korkudansa İnan çokkk kolay.muayeneden bile kolay geldi bana.ki benim acı eşiğim çok düşük.

Soylemek kolay dıyebılırsın ama gercekten bende bunu yazabılırım her an buraya canım. Regl oldum dıye.Rabbım demekkı uygun gormedı. Hanı hep dıyoruz ya hayırlısı dıye gercekten yurekten ; bırsey olmuyorsa ya hayırlısı degıldır ya da vaktı tamamlanmamıstır. Bız elımızden gelenı yapalım gerısı takdır ı ılahı. Rabbım kucagını doldursun tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…