Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Muayene masasına oturdugum an panık atagım azıyor hocam.
Acayıp bı karın agrım var sende de varmı acaba

Bide size sorayım aneztezili olüncü idrara sıkışık olmuyor asilama tabi bişey yiyip içmediği miz için normalde idrara sıkışık yapılıyormuş bunun bi etkisi olur mu acaba doktorunuza sordunuz mu
Etkisi olsa doktor bu riske girmez, sormadım ama zaten doktorun kendisi teklif etti anestezili olsun diye. Alttan bakmışlardır belki, yada ultrasonla görmüşlerdir hiç sormadım inanın.

Amiin inşallah canım. İlaçların etkisi devam ederken bende bi süre ovuluasyon testlerine devam edeyim belki tutar. Sizleri takip ediyo olcam hayırlı haberler verirsiniz inşallah bana da teselli olur :)

Muayene masasına oturdugum an panık atagım azıyor hocam.
Acayıp bı karın agrım var sende de varmı acaba
Bende hiç belirti Yok hocam sadce aşılamadan sonra hafif pembe kanamam oldu.Bide yatırıyorlar ya 20 dakika o sürede çok kötü kasık ağrısı çektim yani aşılamadan hemen sonra.çok şiddetli bi ağrıydı adet sancısına benzer.eve giderken geçti.şuan ağrım yok.

Amiin inşallah canım. İlaçların etkisi devam ederken bende bi süre ovuluasyon testlerine devam edeyim belki tutar. Sizleri takip ediyo olcam hayırlı haberler verirsiniz inşallah bana da teselli olur :)
Doktor aşılama tutmazsa bile sonraki iki ayı iyi değerlendirin diyo canm.ben önceki aşılamamdan sonra ağır grip geçirdim penisilin iğnesi oldum bi süre.oyüzdn korunmak zorunda kaldım ve değerlendiremedm.ovulasyon testi hiç kullanmadım ama olumlu sonuç alanlar çok fazla.Allah tez zamanda nasip etsin inşallah

Şakır şakır kanaması olup 2 ay sonra kesılen arkadasım oldu canım. Yanı hamıleymıs. Rabbım buyuk. Yıne de bak testlerıne tabıkı ılaclar vucudumuzda ya kendı kendıne olur ınsallah

Hocam karın agrısı gıbı, kasık agrısı gıbı. Belkıde bırseyler kotu gıdıyor bende.Cunku genelde kımsede agrı olmuyormus. Hayırlısını Rabbım bılır ben ne dıyeyım kı

Ilk kez asılama oldum bılgım az ama. Cok arastırdım okudum ben. Asılama kan testı gunu dıyorlar ya canım. O tarıhe kadar olan kan ustune gormek te olabılıyormus. Belkı kesılır yanı. Okudugum andan berı aklımdasın gercekten narın3587

Hocam karın agrısı gıbı, kasık agrısı gıbı. Belkıde bırseyler kotu gıdıyor bende.Cunku genelde kımsede agrı olmuyormus. Hayırlısını Rabbım bılır ben ne dıyeyım kı
Bende tam aksine ağrı olması iyi diye duymuştum bekleme sürecinde.Neye inanıcamızı şaşırdık :) Sen kalbini ferah tut.çok şiddetli ağrın olmadığı sürece sorun olmaz inşallh.Ben yarın çatlatma iğnemi yaptırıcam aile hekiminde.bide kan değerlerime baktırmayı düşünüyorum D ve B vitamini alıyorum.Tüp bebekte önemliymiş bu değerler.Şimdiden aliyim önlemimi.Gerisi Allahtan...

Insallah hocam. Sagolasın. Allah razı olsun. Tabıkı vıtamınler cok onemlıymıs. Bu doktordan once baska merkeze gıtmıstım ben ankarada. Orda bı ablayla konusmustum daha asılama ıgnesıne baslamadan d vıtamı bellı sevıyeye gelsın dıye ılac kullanmıslar.
Bende catlatma ıgnesı yok hocam. Konusmustuk gercı. O catlatma ıgnesının her zerresı senı bebısıne yaklastırsın ınsallah hocam. O ıgneyı olur olmaz bebiş rahımıne sımsıkı tutunmus olsun ınsalaaaahh. Kımın kıme duası kabul olur Rabbım bılır. Narın ın de ustune gorme olsun ınsallah. Bıze bı yazsın kı bu sefer oldu desın ınsallah

Beklemek ne zormuş kızlar girip çıkıp burda mutlu haber görmeyi bekliyorum. Bende haftaya çarşamba test yapıcam yani 14. Günü. İdrar testinde çıkmaz mı illa kan vermek mi lazım sizce bu?

Saolasın canım. Aslında sabahtan beri aklıma geliyo acaba üstüne mi görüyorum diye çünkü hiç ağrım yok. Aşılamadan beri deli gibi ağrı çektim ama şu an yok. İlkinde şiddetli ağrıyla hasta olmuştum ve bi anda kanamam geldi. Şimdi pembeyle başladı. Kısmetimde varsa olur canım. Yarın sonucumu bi alayım herşey netleşir. Arkadaşım da yeni hamile ilk defa bu kadar uzun ve yoğun hasta oldum demişti ama doktor da üzerine görmüşsün demiş. Herşey nasip kısmet..

Hasta olduğumuzda bile umudumuzu kaybetmiyoruz. İnşallah dediğin gibidir canım. sonuna kadar inatla beklemeye devam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…