Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin hocam aminnn.inşallah seninde ilk seferde tutar aşılama tüp bebek falan uğraşmazsın bidaha.çektiğin ağrılar bebiş ağrılarıdır inşallahhhh.
Çok iyi geldi beni anlayan birileriyle konuşmak.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tez zamanda hayırlı zamanda

nasil memnunmusun. bende erol tavmergene gidigordum. memnun kalmadim.
Ben tavsiye üzerine gittim yoksa irenbe düşünüyodum.eşimin kuzeni 9 yıl sonra tüp bebek yoluyla bebek sahibi oldu.ege hocaydı doktorları.ilk aşılamam da güya doktorum Ege hoca olmasına rağmen bi kere gördüm sadce Ege hocayı o da ilk muayenemde.aşılamamı da başka doktor yapmıştı zaten.çok moral bozukluğu olmuştu.hatta eşime dedim ben burda devam etmek istemiyorum tedaviye diye o da bi kez daha denemek istedi.bide tekrar tahlil vs. Gözüm yemedi başka biyere yaptırmaya.ikincide sekreteriyle özellikle konuştum Ege hoca aşılamamda bulunmucaksa isteniyorum diye.yine garanti vermiyolar ama programına baktı.büyük ihtimal bulunur sesi.o şekilde işte canım çok mu memnunum hayır.aşılamam tutmazsa zaten tüp bebek konusunda kararsızım Ege üniv.konusunda

bende cnm ayni problmleri yasamisiz. bende eskiden irenbenin kurucusu olan israel eeuha randevu aldim asilama mi tul bebek mi,cok,kararsizim. bakalim hayirlisi ins. isyerinden surekli izin almam zor oluo

bende cnm ayni problmleri yasamisiz. bende eskiden irenbenin kurucusu olan israel eeuha randevu aldim asilama mi tul bebek mi,cok,kararsizim. bakalim hayirlisi ins. isyerinden surekli izin almam zor oluo
Arkadaş da şuan İsrael aruha gidiyo canm.memnun şuan için.irenbe de Ümit hoca var bide.bayan doktor.Benim rahim filmimi o çekti anestezili.o süreçte çok memnun kaldım kendisinden.çok ilgilendi bizimle.Bu süreçte en çok ihtiyacımız olan şey biliyosun.Benim aklımda o da bi seçenek.

memnunmu o harika o zaman. doktorun tavri benim icin onemli. psikolojik olarak cokuorum.

asilamada da garanti vermiorum dedi. dogal olrk tup,bebek daha iyi dediler. bende kbl etmedim
Benimki de aşılama yapmadan tüp bebeğe geçmek istemedi.Bana kalırsa sonuç olumsuz olursa bırakmak istiyorum Ege Ünv.ni.ama eşim bayan doktor konusunda biraz ısrarcı oyüzden de bırakmak istemiyo Ege hocayı.İnan özel hasta olmanın hiç bi ayrıcalığı Yok.hatta geçen devletten giren bayanın biri niye para veriyosunki boşa sanki size bizden farklı mi tedavi uyguluyolar dedi.haklı :)

ben ilk tedavimde ege unv. ahmet mete die bi doktora gittim. ilk alttan muayenemdi. beynim dondu hastanede. mahremiyete hemsireleri hic onem vermedi cok utanmistim. o yuzden bi daha oraya gitmek istemedim

Tesekkurler cevabınız için kimi öyle demişte aklıma takıldı

Etkisi olsa doktor bu riske girmez, sormadım ama zaten doktorun kendisi teklif etti anestezili olsun diye. Alttan bakmışlardır belki, yada ultrasonla görmüşlerdir hiç sormadım inanın.
Belkide aneztezili olduğu için alttan daha rahat bakıyorlar dır teşekkürler cevabınız için insanın aklına takılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…