- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
Amin hocam aminnn.inşallah seninde ilk seferde tutar aşılama tüp bebek falan uğraşmazsın bidaha.çektiğin ağrılar bebiş ağrılarıdır inşallahhhh.Insallah hocam. Sagolasın. Allah razı olsun. Tabıkı vıtamınler cok onemlıymıs. Bu doktordan once baska merkeze gıtmıstım ben ankarada. Orda bı ablayla konusmustum daha asılama ıgnesıne baslamadan d vıtamı bellı sevıyeye gelsın dıye ılac kullanmıslar.
Bende catlatma ıgnesı yok hocam. Konusmustuk gercı. O catlatma ıgnesının her zerresı senı bebısıne yaklastırsın ınsallah hocam. O ıgneyı olur olmaz bebiş rahımıne sımsıkı tutunmus olsun ınsalaaaahh. Kımın kıme duası kabul olur Rabbım bılır. Narın ın de ustune gorme olsun ınsallah. Bıze bı yazsın kı bu sefer oldu desın ınsallah
Benim ki de 15 gün sonra dedi .Benim 15 ekimde yapıldı hocam aşılamam.30 ekim sonuç istedi.benimki biraz geç istemiş
Evet canım özelden giriyorum Prof. Ege Nazan tavmergen.ege unv ozel hocayami gidiosun cnm
nasil memnunmusun. bende erol tavmergene gidigordum. memnun kalmadim.Evet canım özelden giriyorum Prof. Ege Nazan tavmergen.
Ben tavsiye üzerine gittim yoksa irenbe düşünüyodum.eşimin kuzeni 9 yıl sonra tüp bebek yoluyla bebek sahibi oldu.ege hocaydı doktorları.ilk aşılamam da güya doktorum Ege hoca olmasına rağmen bi kere gördüm sadce Ege hocayı o da ilk muayenemde.aşılamamı da başka doktor yapmıştı zaten.çok moral bozukluğu olmuştu.hatta eşime dedim ben burda devam etmek istemiyorum tedaviye diye o da bi kez daha denemek istedi.bide tekrar tahlil vs. Gözüm yemedi başka biyere yaptırmaya.ikincide sekreteriyle özellikle konuştum Ege hoca aşılamamda bulunmucaksa isteniyorum diye.yine garanti vermiyolar ama programına baktı.büyük ihtimal bulunur sesi.o şekilde işte canım çok mu memnunum hayır.aşılamam tutmazsa zaten tüp bebek konusunda kararsızım Ege üniv.konusundanasil memnunmusun. bende erol tavmergene gidigordum. memnun kalmadim.
Erol hocaya giden bi arkadaşım vardı okuldan.o da memnun değildi yarıda bıraktı hatta tedavisininasil memnunmusun. bende erol tavmergene gidigordum. memnun kalmadim.
bende cnm ayni problmleri yasamisiz. bende eskiden irenbenin kurucusu olan israel eeuha randevu aldim asilama mi tul bebek mi,cok,kararsizim. bakalim hayirlisi ins. isyerinden surekli izin almam zor oluoBen tavsiye üzerine gittim yoksa irenbe düşünüyodum.eşimin kuzeni 9 yıl sonra tüp bebek yoluyla bebek sahibi oldu.ege hocaydı doktorları.ilk aşılamam da güya doktorum Ege hoca olmasına rağmen bi kere gördüm sadce Ege hocayı o da ilk muayenemde.aşılamamı da başka doktor yapmıştı zaten.çok moral bozukluğu olmuştu.hatta eşime dedim ben burda devam etmek istemiyorum tedaviye diye o da bi kez daha denemek istedi.bide tekrar tahlil vs. Gözüm yemedi başka biyere yaptırmaya.ikincide sekreteriyle özellikle konuştum Ege hoca aşılamamda bulunmucaksa isteniyorum diye.yine garanti vermiyolar ama programına baktı.büyük ihtimal bulunur sesi.o şekilde işte canım çok mu memnunum hayır.aşılamam tutmazsa zaten tüp bebek konusunda kararsızım Ege üniv.konusunda
inan degmio gitmene. gidiyorum saatlerce bekletio. zsten kendisi muayene etmio. hersey normal dedi. ilk klomenden sonra hwmen tup bebek dedi.Erol hocaya giden bi arkadaşım vardı okuldan.o da memnun değildi yarıda bıraktı hatta tedavisini
Arkadaş da şuan İsrael aruha gidiyo canm.memnun şuan için.irenbe de Ümit hoca var bide.bayan doktor.Benim rahim filmimi o çekti anestezili.o süreçte çok memnun kaldım kendisinden.çok ilgilendi bizimle.Bu süreçte en çok ihtiyacımız olan şey biliyosun.Benim aklımda o da bi seçenek.bende cnm ayni problmleri yasamisiz. bende eskiden irenbenin kurucusu olan israel eeuha randevu aldim asilama mi tul bebek mi,cok,kararsizim. bakalim hayirlisi ins. isyerinden surekli izin almam zor oluo
Aşılama yapmadanmı tüp bebeğe geçti Erol hocainan degmio gitmene. gidiyorum saatlerce bekletio. zsten kendisi muayene etmio. hersey normal dedi. ilk klomenden sonra hwmen tup bebek dedi.
memnunmu o harika o zaman. doktorun tavri benim icin onemli. psikolojik olarak cokuorum.Arkadaş da şuan İsrael aruha gidiyo canm.memnun şuan için.irenbe de Ümit hoca var bide.bayan doktor.Benim rahim filmimi o çekti anestezili.o süreçte çok memnun kaldım kendisinden.çok ilgilendi bizimle.Bu süreçte en çok ihtiyacımız olan şey biliyosun.Benim aklımda o da bi seçenek.
asilamada da garanti vermiorum dedi. dogal olrk tup,bebek daha iyi dediler. bende kbl etmedimAşılama yapmadanmı tüp bebeğe geçti Erol hoca
Benimki de aşılama yapmadan tüp bebeğe geçmek istemedi.Bana kalırsa sonuç olumsuz olursa bırakmak istiyorum Ege Ünv.ni.ama eşim bayan doktor konusunda biraz ısrarcı oyüzden de bırakmak istemiyo Ege hocayı.İnan özel hasta olmanın hiç bi ayrıcalığı Yok.hatta geçen devletten giren bayanın biri niye para veriyosunki boşa sanki size bizden farklı mi tedavi uyguluyolar dedi.haklı :)asilamada da garanti vermiorum dedi. dogal olrk tup,bebek daha iyi dediler. bende kbl etmedim
ben ilk tedavimde ege unv. ahmet mete die bi doktora gittim. ilk alttan muayenemdi. beynim dondu hastanede. mahremiyete hemsireleri hic onem vermedi cok utanmistim. o yuzden bi daha oraya gitmek istemedimBenimki de aşılama yapmadan tüp bebeğe geçmek istemedi.Bana kalırsa sonuç olumsuz olursa bırakmak istiyorum Ege Ünv.ni.ama eşim bayan doktor konusunda biraz ısrarcı oyüzden de bırakmak istemiyo Ege hocayı.İnan özel hasta olmanın hiç bi ayrıcalığı Yok.hatta geçen devletten giren bayanın biri niye para veriyosunki boşa sanki size bizden farklı mi tedavi uyguluyolar dedi.haklı :)
Sen Erol hocanın kahramanlardaki özel kliniğine mi gittin ?ben ilk tedavimde ege unv. ahmet mete die bi doktora gittim. ilk alttan muayenemdi. beynim dondu hastanede. mahremiyete hemsireleri hic onem vermedi cok utanmistim. o yuzden bi daha oraya gitmek istemedim
tavmergen hastanesine cnmSen Erol hocanın kahramanlardaki özel kliniğine mi gittin ?
Anladım canm sen aşılama yada tüp bebek hiçbirini denemedin demi henüztavmergen hastanesine cnm
denemedim. bakalim bu doktor ne derse onu yapicam. adliyede calisiyorum. cok zor izin,aliorum. acaba tup bebek yapsamda gel gitten kurtulsammi. kafam.karisik yniAnladım canm sen aşılama yada tüp bebek hiçbirini denemedin demi henüz
Bu merkez dısında ılk gıttıgım, sonradan ordan vazgectıgım doktor ıdrara sıkısık oldugunda rahım yoluna daha rahat gırıs yapıldıgını, zarar verılmedıgını soylemıstı, fakat benım asılama oldugum merkezde anestezılı yada uyanık her ıkısınde de ıdrara sıkısıklık ıstemıyorlardı
Belkide aneztezili olduğu için alttan daha rahat bakıyorlar dır teşekkürler cevabınız için insanın aklına takılıyorEtkisi olsa doktor bu riske girmez, sormadım ama zaten doktorun kendisi teklif etti anestezili olsun diye. Alttan bakmışlardır belki, yada ultrasonla görmüşlerdir hiç sormadım inanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?