- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
İZin olayını sorma bende de çok sıkıntı.oyüzden bende tüp bebek istemiştim direkt ama ikinci aşılamayı denedik.bakalım hayırlısı artık.denemedim. bakalim bu doktor ne derse onu yapicam. adliyede calisiyorum. cok zor izin,aliorum. acaba tup bebek yapsamda gel gitten kurtulsammi. kafam.karisik yni
ins iyi sonuclar alirsin cnm. bakiyorum etrafa ebeveynleri tarafindan sahip cikilmayan bir suru cocuk,suc makinesi. allahim bunlardan benim neyim eksik neden vermiyosun die sitem etmeden duramiorum. imtihanimiz cok agir. ins hafiflerİZin olayını sorma bende de çok sıkıntı.oyüzden bende tüp bebek istemiştim direkt ama ikinci aşılamayı denedik.bakalım hayırlısı artık.
Insallah hocam. Hepımızın ıyı sonucları olur ınsallah . Amın amın. Gonlunu ferah tutman cok zor bılıyorum. Bende senın gıbı detaycı bırıyım. Senın ıcın duam su kı hocam Rabbım gonul ferahlıgı verır ınsallah sanaAmin hocam aminnn.inşallah seninde ilk seferde tutar aşılama tüp bebek falan uğraşmazsın bidaha.çektiğin ağrılar bebiş ağrılarıdır inşallahhhh.
Çok iyi geldi beni anlayan birileriyle konuşmak.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tez zamanda hayırlı zamanda
Tup bebekte kan tahlılı ve ultrason ıcın daha sık cagırmıyorlar mı? Hatta ben asılamaya gıttıgımde bır bayan işe yetısmem gerek dedı hemsıreye. 2 gune 1 burdayım gec kalıyorum hep ıse dedıİZin olayını sorma bende de çok sıkıntı.oyüzden bende tüp bebek istemiştim direkt ama ikinci aşılamayı denedik.bakalım hayırlısı artık.
Estf.. belkı kısısel bır sey olabılır. Yanı kanal dar yada genıs gıbıTesekkurler cevabınız için kimi öyle demişte aklıma takıldı
aİZin olayını sorma bende de çok sıkıntı.oyüzden bende tüp bebek istemiştim direkt ama ikinci aşılamayı denedik.bakalım hayırlısı artık.
Özel Doktorlar hemen tup bebege yonlendırıyorlar. Benım gozlemım ve deneyımım bu yonde. Ama devlet hastanesı once asılama dıyor. Benım kısısel gorusum şu kı: bıraz rant kavgası gıbı, hanı su kadar tup bebekte bu kadar basarı sagladık gıbı reklam cumleler oluyor ya. Maddı olarak tup bebek zorlamıyırsa tutma ıhtımalı yuzdesı goze alınınca tup bebegı tercıh edebılırsın. Cunku bırıne yuzde 10 bırıne yuzde 60 dıyorlar. Gercketen buyuk farklar var arada.benım maddı olarak su an boyle olması gerektıgı ıcın boyle oldu. Umarım yardımcı olabılmısımdırdenemedim. bakalim bu doktor ne derse onu yapicam. adliyede calisiyorum. cok zor izin,aliorum. acaba tup bebek yapsamda gel gitten kurtulsammi. kafam.karisik yni
İnşallaah canm Allah daha büyük sınavlardan korusun ne diyelim.inşallah sen de durumunu netleştiresin biran önce.Ben tüp bebekle Başak imkanın varsa derim.çnkü gerçekten yıpratıcı bir süreç bi de çalışıyo olmamız cabası.Olur ya da olmaz Allah'ın takdiri ama en azından şansım arttı diye psikolojik olarak rahat olursunins iyi sonuclar alirsin cnm. bakiyorum etrafa ebeveynleri tarafindan sahip cikilmayan bir suru cocuk,suc makinesi. allahim bunlardan benim neyim eksik neden vermiyosun die sitem etmeden duramiorum. imtihanimiz cok agir. ins hafifler
Ben direttim canm ama problem olmadığı için aşılama taraftarı oldu doktor.dediğin gibi bu olay biraz ranta da dönmüş diyolar.onlar için istatistik önemli.başarı oranı önemli.bizim gibi okadar çok hasta varki işin duygusal boyutundan uzaklaşmışlar malesefAslında aşılamayı ben sordum doktora. Sorun yok olur deneyelım dedı. Rabbım verırse asılamayla da verır dedım. Sımdı dıyorum kı bekleme surecı ve bu yogun karın agrılarım tup bebek dıye mı dıretseydım. Tabıkı Allah bılır olursa boylede olur, hayırlısıysa ve Rabbım bu zamanı yazdıysa, her yerde yuzde 10 tutma ıhtımalı yazılarını okuyunca. Maddı olarak daha zor bır surec tup bebek ama Belkıde yanlıs dusunmusum asılama dıyerek dıyorum kendı kendıme
a
asilamami senin cnmÖzel Doktorlar hemen tup bebege yonlendırıyorlar. Benım gozlemım ve deneyımım bu yonde. Ama devlet hastanesı once asılama dıyor. Benım kısısel gorusum şu kı: bıraz rant kavgası gıbı, hanı su kadar tup bebekte bu kadar basarı sagladık gıbı reklam cumleler oluyor ya. Maddı olarak tup bebek zorlamıyırsa tutma ıhtımalı yuzdesı goze alınınca tup bebegı tercıh edebılırsın. Cunku bırıne yuzde 10 bırıne yuzde 60 dıyorlar. Gercketen buyuk farklar var arada.benım maddı olarak su an boyle olması gerektıgı ıcın boyle oldu. Umarım yardımcı olabılmısımdır
iste bende psikolojik olrak tup dusunuyorum. catlatma ignesi bile benim psikolojimi bozdu mahvetti. asilamada olmazsa tekrar uzulcmİnşallaah canm Allah daha büyük sınavlardan korusun ne diyelim.inşallah sen de durumunu netleştiresin biran önce.Ben tüp bebekle Başak imkanın varsa derim.çnkü gerçekten yıpratıcı bir süreç bi de çalışıyo olmamız cabası.Olur ya da olmaz Allah'ın takdiri ama en azından şansım arttı diye psikolojik olarak rahat olursun
Evet canım. Bugun 4.gunum. Ilk asılamamasilamami senin cnm
Saolasın canım. Aslında sabahtan beri aklıma geliyo acaba üstüne mi görüyorum diye çünkü hiç ağrım yok. Aşılamadan beri deli gibi ağrı çektim ama şu an yok. İlkinde şiddetli ağrıyla hasta olmuştum ve bi anda kanamam geldi. Şimdi pembeyle başladı. Kısmetimde varsa olur canım. Yarın sonucumu bi alayım herşey netleşir. Arkadaşım da yeni hamile ilk defa bu kadar uzun ve yoğun hasta oldum demişti ama doktor da üzerine görmüşsün demiş. Herşey nasip kısmet..
ins arkadasim guzl sonuclarla mutlu olursn. bebislerimiz ardi ardina olsn. mutlulugumuza mutluluk katsinEvet canım. Bugun 4.gunum. Ilk asılamam
Bence de en doğru karar.Allah ilk seferinde yüzüne gülsün inşallhiste bende psikolojik olrak tup dusunuyorum. catlatma ignesi bile benim psikolojimi bozdu mahvetti. asilamada olmazsa tekrar uzulcm
Insallah ınsallah. Amın hepımızın yuzu guler ınsaAllahins arkadasim guzl sonuclarla mutlu olursn. bebislerimiz ardi ardina olsn. mutlulugumuza mutluluk katsin
Iyiyim canım. Sabahtan beri 2 pembe lekem oldu hala gelen giden yok. Son 2 aydır bu şekilde hasta olmaya başlamıştım. 2 gün leke ardından hasta oluyodum. Tabi durum aşılama olunca biraz ümit bağlıyorum işte. Sende durumlar ne kaçıncı günündesinNssılsın narın3587
Iyı dusunelım ıyı. Insallah guzel olucak. Bugun 4. Gunum. Senı merak ettımIyiyim canım. Sabahtan beri 2 pembe lekem oldu hala gelen giden yok. Son 2 aydır bu şekilde hasta olmaya başlamıştım. 2 gün leke ardından hasta oluyodum. Tabi durum aşılama olunca biraz ümit bağlıyorum işte. Sende durumlar ne kaçıncı günündesin
Bende 2 gundur burayq yazıyorum. Karnım degısıkbır sekılde agrıyor. Sag kasıgım agrıyorBenim de bugün 5. Günüm . Saymayacaktım aslında stres olmamak için . Ama umrumda olmaması imkansız . Sürekli kasıklarım ağrıyor . Bazen gece ağrısına uyanıyorum . Sizde de yoğun kasık ağrısı var mı dostlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?