Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kuzum ben kendiliğinden adet olamıyorum gittiğimde herşey hazır olsun die ilaçlı.kullansam dusundum

Arkadaslar ılk asılamam demıstım ya
Bu sperm analızını bılen var mı aranızda. Morfolojı falan +4 falan yardımcı olabılırmısınız bana

Arkadaslar ılk asılamam demıstım ya
Bu sperm analızını bılen var mı aranızda. Morfolojı falan +4 falan yardımcı olabılırmısınız bana
Hocam aşılama sırasında sperm şırıngasını getiren hemşire doktora hızlıca sperm değerleri konusunda yüzde olarak bişeyler söyledi ama ben nolduğunu anlamadım.doktor da tamam deyip gönderdi.sonra da sormayı unuttum heyecandan.çok anlamıyorum gerçi sperm değerlerinden bide onu takıntı yapmak istemiyorum

Tamam hocam sagolasın
Cantama koymusum da asılama sonrası verılen test sonuclarını. Az once fark ettım de. Cok haklısın.
Mesela asılama yada tup bebek ıcın ılerı hızlı denılen sonuclar belırlıyormus. Bazı bıtkısel kurler kullanıyormus erkekler

Ben anlıyorum. +4 ileri hızlı oluyor +3/+4 hızlı oluyor. Yani sana yarayan +3/+4 kısmı.

Allah razı olsun. Sagolasın canım.asılama gunu bana verılen.
Total sperm sayısı; 61,5
Progresıve (+4) ; 16
Yavas 4/3 ; 25
Non progresıve; 14

Morfolojı; 2 (bu oncekı merkezde olan test sonucu)

Hocam bana test sonucu bile vermediler aşılama sonrası.Sadce ilk testler yapıldıktan sonra doktor eşinin sonuçları iyi dedi.Ben de çok irdelemedim. Morfoloji hakkında hiç bilgim Yok yani

Hocam bana test sonucu bile vermediler aşılama sonrası.Sadce ilk testler yapıldıktan sonra doktor eşinin sonuçları iyi dedi.Ben de çok irdelemedim. Morfoloji hakkında hiç bilgim Yok yani
Hocam aslında bılmememız en ıyısı gıbı. Bende hıc bılmıyorum.. cunku benım yapımda evhamlı. Ama bu sonuclar belırlıyor sonucta dıye dusundum. Yanı sperm belırlıyor. Ve hıc bırsey soylemedı dr. Yapmam gereken bırsey varsa yqpayım dıye dusundum.

Bence de hocam bilmemek en iyisi ben ilk aşılamada da bilmiyodum.Doktor morfolojiyi bırak ben sormadan yumurta gelişimi hakkında bile bilgi vermiyo.Biz zaten yumurta gelişimi olmazsa ya dozu yükseltiyoruz ya da tedaviyi sonlandırıyoruz sen takılma dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…