Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
doktorun ilgili olmasi cok onemli. ikna kabiliyeti yuksek olmli. ama nerde kadin dogumcular pazar gibi simdi para kapma derdindeler

Allah razı olsun. Sagolasın canım.asılama gunu bana verılen.
Total sperm sayısı; 61,5
Progresıve (+4) ; 16
Yavas 4/3 ; 25
Non progresıve; 14

Morfolojı; 2 (bu oncekı merkezde olan test sonucu)
Bence sonuçlar gayet güzel mesela benim eşimin +4 yok sıfır. Zaten o yüzden sıkıntı yaşıyoruz. Seninki yüksek inşallah tutar canım içini rahat tut

Bu arada hala adetten ses yok yarın ola hayrola
doktorun ilgili olmasi cok onemli. ikna kabiliyeti yuksek olmli. ama nerde kadin dogumcular pazar gibi simdi para kapma derdindeler
Aynen canım. İlkini süleyman güven diye bi doktor yaptı çok ilgi görüyodu ama hiç memnun kalmadım. Rastgele bakıp geçiyodu. Şimdiki harika ya :))

Bence sonuçlar gayet güzel mesela benim eşimin +4 yok sıfır. Zaten o yüzden sıkıntı yaşıyoruz. Seninki yüksek inşallah tutar canım içini rahat tut
Insallah canım. Cevap yazdıgın ıcın Allah razı olsun. Bı daha zaman ayırdın. Rabbım gonlundekını hayırlı kılsın ınsallah sana. Morfolojı 2 denen sey olumsuzmus sanırım. Hayırlısı bakalım.bır arkadasım demıstı kendısı karından ıgnelere basladıgında eşine kecı boynuzu pekmezı ıcırmıs gunde 3 kez. Tabıkı bılgılısın sen ama belkı bır destegım olur dıye yazdım

Susmayan doktor ne güzel:) biz de cımbızla laf alıyoruz.Buarada inşallah yerleşme kanaması falandır yaşadığın.Güzel haberlerini bekliyoruz canm

Senden de allah razı olsun canım inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz Rabbim yardım etsin. Keçi boynuzunu denedik uzun süre canım ama pek faydasını görmedik ha belki olmuştur ama olmuşsa da az oldu diyim. Havuç kürüne başlıcam canım oda hızı arttırıyormuş. Bizde sayıda sıkıntı yok ama hızı düşük ve yarısı ölü maalesef

Susmayan doktor ne güzel:) biz de cımbızla laf alıyoruz.Buarada inşallah yerleşme kanaması falandır yaşadığın.Güzel haberlerini bekliyoruz canm
İnşallah canım ya valla bende merakla bekliyorum. Sabah ilk işim 10.günkü sonucu almak olcak. Gerek duyulursa tekrar kan vericem mecburen..

Kuzum ben kendiliğinden adet olamıyorum gittiğimde herşey hazır olsun die ilaçlı.kullansam dusundum
Canım instagramda c life diye ballı bitkisel bir macun var istersen takip edip bi incele geri dönüşlere bak. İlaçsız adet olamayan birinin 1 kutuda adeti gelmiş.

Canım instagramda c life diye ballı bitkisel bir macun var istersen takip edip bi incele geri dönüşlere bak. İlaçsız adet olamayan birinin 1 kutuda adeti gelmiş.
Bende aylardır takip ediyorum. Baya olumlu dönüşler olmuş. Almayı düşünüyorum. Bi süre kapalıydı ama tekrar satışlara başladılar.. yanlış hatırlamıyosam 1 kutu 65 tl..

Bende aylardır takip ediyorum. Baya olumlu dönüşler olmuş. Almayı düşünüyorum. Bi süre kapalıydı ama tekrar satışlara başladılar.. yanlış hatırlamıyosam 1 kutu 65 tl..
Evet bende 1 aydır takip ediyorum bu ay aldım sifanin nereden geleceği belli olmaz bu ay 2. asilamam olcak. Sebepsiz infertilite ama herşey daha iyi olsun diye çabalıyorum işte.

Ben kullandım canım bi kavanoz.Bikaç ay prolaktinim yüksek çıkmıştı ilk zamanlar.hormon hapı kullanmak istemedim araştırırken karşıma çıktı ve kullandığım ay etkisini gösterdi.Tabi sonra bıraktım zaten bitkisel kürlerin 3 aydan fazla kullanılması karaciğer tahribatına yol açıyo diye biliyrum.bunu dikkate alarak kullan canım.inşallah şifa olur

Ama dur ya inşallah hamilesindir de gerek kalmaz macuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…