Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gunaydın herkese buz gıbı bır ankara sabahından
Hayırlı sabahlar
Bugun tum hayallerımıze ıyıce yaklastıgımız bır gun olsun ınsallah
Kanamasız, agrısız, can sıkıntısız, korkusuz bır gun yasayalım. Aramızda bugun kan testı olan yok sanırım, eger varsa da hamiş sonucu yazsınlarrrr ınsallahhhh

Hayırlı sabahlar canım tüm iyi dileklerini için tşk ederim inşaallah olur bugün kan vercem bakalım artık nasip

Günaydın kızlar.. malesef kan sonucu 2.30larda ve kırmızılar da geldi. Doktor genelde arı ürünlerini önerdi. Polen arı sütü karışık bal kestane balı vs. Sil baştan başlıyoruz bakalım hayırlısı olsun :))

Gebelik yok canım bhcg 5ten küçük bi değer..
Sımdı anladım ozur dılerım. Bılmıyorum 5 ten kucuk olayını
Rabbım uygun gormemıs demekkı. Sabırla yolumuza devam. Soylemek kolay dıyebılırsın ama hepımız aynı durumdayız. Bol bol ya evvel oku. Bu son uzgunlugun olsun ınsallahh. Sıkıldıkca yaz bıze dertleselım

Tabiki yazarım canım zamanını bekliyo işte sıpa gelecek de bize eziyet ediyo iğneleri saklıyorum zamanı gelince göstercem 5dk zevk için yaptınız beni deme hakkı yok malesef

Hayırlısı olsun kuzum çok.zor ben çatlama üzreyim hayırlısıyla bu çıksaydı rabbim yardımcımiz olsun inşaallah bi sonraki ay olur

Hayırlısı olsun kuzum çok.zor ben çatlama üzreyim hayırlısıyla bu çıksaydı rabbim yardımcımiz olsun inşaallah bi sonraki ay olur
Bu sefer çok rahattım canım ya. Aynı şeyleri yaşayınca tecrübe oluyo. Sonraki aylara plan yapmaya başladım hemen üzülmek yerine :)) senden ve sizlerden gelecek güzel haberleri bekliyorum. İnşallah sonraki ayları bebişle planlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…