- 14 Ekim 2018
- 158
- 72
- 13
- 37
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
İlk aşılamada fsh 9.30 lardaydı yani sınırdaydı. Şimdi 7lerde şükür. Başka da sıkıntımız yok ama biraz uyumu arttırsın istiyorumAma dur ya inşallah hamilesindir de gerek kalmaz macuna
Aynen öyle yoksa acı çekecem stresi olur du bende bide. Zaten stresli bi olay uyuyun uyanayım bitsin en azindanNe demek yardımcı olmak güzel oluyor birbirimize. Bende çok düşünmüştüm ama çok rahatladım böyle anestezili rahat oluyor
Olabilir bilemiyorum inşallah hepimizin tutar da çektiklerimızı hemen unuturuz sevinçleEstf.. belkı kısısel bır sey olabılır. Yanı kanal dar yada genıs gıbı
Hayırlı sabahlar canım tüm iyi dileklerini için tşk ederim inşaallah olur bugün kan vercem bakalım artık nasipGunaydın herkese buz gıbı bır ankara sabahından
Hayırlı sabahlar
Bugun tum hayallerımıze ıyıce yaklastıgımız bır gun olsun ınsallah
Kanamasız, agrısız, can sıkıntısız, korkusuz bır gun yasayalım. Aramızda bugun kan testı olan yok sanırım, eger varsa da hamiş sonucu yazsınlarrrr ınsallahhhh
Sahımı... ayyyy hadı ınsallah..guzel haberler beklıyorumHayırlı sabahlar canım tüm iyi dileklerini için tşk ederim inşaallah olur bugün kan vercem bakalım artık nasip
Amın amınOlabilir bilemiyorum inşallah hepimizin tutar da çektiklerimızı hemen unuturuz sevinçle
Narın 2.30 ne demwj canımGünaydın kızlar.. malesef kan sonucu 2.30larda ve kırmızılar da geldi. Doktor genelde arı ürünlerini önerdi. Polen arı sütü karışık bal kestane balı vs. Sil baştan başlıyoruz bakalım hayırlısı olsun :))
Gebelik yok canım bhcg 5ten küçük bi değer..Narın 2.30 ne demwj canım
Sımdı anladım ozur dılerım. Bılmıyorum 5 ten kucuk olayınıGebelik yok canım bhcg 5ten küçük bi değer..
Tabiki yazarım canımSımdı anladım ozur dılerım. Bılmıyorum 5 ten kucuk olayını
Rabbım uygun gormemıs demekkı. Sabırla yolumuza devam. Soylemek kolay dıyebılırsın ama hepımız aynı durumdayız. Bol bol ya evvel oku. Bu son uzgunlugun olsun ınsallahh. Sıkıldıkca yaz bıze dertleselım
Inşaallah canım saolSahımı... ayyyy hadı ınsallah..guzel haberler beklıyorum
Hayırlısı olsun kuzum çok.zor ben çatlama üzreyim hayırlısıyla bu çıksaydı rabbim yardımcımiz olsun inşaallah bi sonraki ay olurGünaydın kızlar.. malesef kan sonucu 2.30larda ve kırmızılar da geldi. Doktor genelde arı ürünlerini önerdi. Polen arı sütü karışık bal kestane balı vs. Sil baştan başlıyoruz bakalım hayırlısı olsun :))
Bu sefer çok rahattım canım ya. Aynı şeyleri yaşayınca tecrübe oluyo. Sonraki aylara plan yapmaya başladım hemen üzülmek yerine :)) senden ve sizlerden gelecek güzel haberleri bekliyorum. İnşallah sonraki ayları bebişle planlarsınızHayırlısı olsun kuzum çok.zor ben çatlama üzreyim hayırlısıyla bu çıksaydı rabbim yardımcımiz olsun inşaallah bi sonraki ay olur
Teşekürler hocam.Narinin olumsuz olmuş malesef ama pes etmek.Diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız inşallah.Herkese hayırlı günlerNarın bıze ses yok de lutfen
Zeynep hocam ıyı dersler
Tuha tekrar tesekkur ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?