Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben hiç öyle hissedemiyorum . Kasıklarım sürekli hatırlatıyor . Romatizma gibi ayaklarım da ağrıyor .

Dr ilk aşılama dediğinde ne kadar ağrısından acısından korksamda tamam demiştim çok yaklaştım muradıma demiştim ama burda tecrübeleri okudukça iyice umutsuzluğa düştüm aşilama ile hamile kalan çok çok azmış

Kesınlıkle oyle dususunmeyın. Tutan kişilerde cok cok var

Kizlar benimde tutmamış betam 2.0 çıktı adet olursam direk tup bebeğe başlıcam allah hakkımızda hayirlisini versin

Mucıze
Zeynep
Ben
Mı kaldık gun bekleyen. Bıraz once prolutex ıgnenın 3.nu vurdurdum. Cok agırlık yapıyor karnımda. Elımı degemıyorum 3 saat ıgne yerıne
Acaba bosuna mı olıyorum demeden edemedım.

Bende öyle düşünüyorum canım adet olursam bu acıyla nasıl olsa alıştık her tarafimizin delik deşik olmasına
Yasmın bende senın gıbı dusunuyorum. Mesela vucutta o gonal f ler otrıvele falan sonucta depolanıp en az 2 ay kalıyormus ya
Mesela doktor daha az ıgneyle daha az mg la yapabılır tedavıyı. Tabıkı cok bılgılı degılım ama okuduklarımdan gozlemım bu.
Yqsmın acaba bende mı test yapsam mı?
18 ınde oldum asılama. Zaten agrılarım bı yandan mucıze de benım gıbıymıs. Belim cok agrıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…