- 5 Ağustos 2016
- 1.559
- 2.504
- 133
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
Ben hiç öyle hissedemiyorum . Kasıklarım sürekli hatırlatıyor . Romatizma gibi ayaklarım da ağrıyor .Günaydın kızlar bende geçen hafta pazartesi günü asılama oldu inşallah hepimiz güzel heberler veririz. Ben hiç oldu gibi hissetmiyorum. Kendimi negatif olucak gibi alıştırıyorum hep daha çok üzülmemek için. Rabbim kimseyi bekletmesin gerçekten çok zor beklemek
Birmucize aynen bende. Belımın agrısından duramıyorumBen hiç öyle hissedemiyorum . Kasıklarım sürekli hatırlatıyor . Romatizma gibi ayaklarım da ağrıyor .
Allah yardumcınız olsunMerhaba benim tek yumurtam gelişti az sonra aşılama olacak.
Rabbim yardimcin olsun inşaallah tutarMerhaba benim tek yumurtam gelişti az sonra aşılama olacak.
Kesınlıkle oyle dususunmeyın. Tutan kişilerde cok cok varDr ilk aşılama dediğinde ne kadar ağrısından acısından korksamda tamam demiştim çok yaklaştım muradıma demiştim ama burda tecrübeleri okudukça iyice umutsuzluğa düştüm aşilama ile hamile kalan çok çok azmış
Allah yardımcın olsun inşallah .Merhaba benim tek yumurtam gelişti az sonra aşılama olacak.
Birmucize aynen bende. Belımın agrısından duramıyorum
Sanırım bana olumsuz ornekler denk geldiKesınlıkle oyle dususunmeyın. Tutan kişilerde cok cok var
Hayırlısı böyleymiş demek. İnşallah tüp bebekte yüzün Güler .Kizlar benimde tutmamış betam 2.0 çıktı adet olursam direk tup bebeğe başlıcam allah hakkımızda hayirlisini versin
Yasmin gercketen mı?Kizlar benimde tutmamış betam 2.0 çıktı adet olursam direk tup bebeğe başlıcam allah hakkımızda hayirlisini versin
Benımde 20 18 14 du yumurtalar. 1 tane vuruldum bende. Allah yuzunu guldursunBenim aşılamam yapıldı ,tek yumurta 25 mm henüz çatlamamış, bir tane daha ovitrelle vuruldum.
Evet canım tutmamisYasmin gercketen mı?
Yanı gercketn mı derken. Bır anda yazdım. Olucak dıye dusunmustum deYasmin gercketen mı?
Yasmın bende senın gıbı dusunuyorum. Mesela vucutta o gonal f ler otrıvele falan sonucta depolanıp en az 2 ay kalıyormus yaBende öyle düşünüyorum canım adet olursam bu acıyla nasıl olsa alıştık her tarafimizin delik deşik olmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?