Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sanırım bana olumsuz ornekler denk geldi
Haklısınız. Yuzdelık dılım olarak ta oyle denıyor.ama herkesın sıkıntısı bırbırınden farklı. Kımımız regl olamıyoruz, kımımız yunurtamız az buyuyo, (mesela benım amh degerım 0,40 gercı 35 yasındayım da,) kımımızın eşinden. Yanı olumsuz dusunmeyın. Asılama yapıldınız mı

Mucıze
Zeynep
Ben
Mı kaldık gun bekleyen. Bıraz once prolutex ıgnenın 3.nu vurdurdum. Cok agırlık yapıyor karnımda. Elımı degemıyorum 3 saat ıgne yerıne
Acaba bosuna mı olıyorum demeden edemedım.
Evet canm şimdilik biz kaldık galiba.Ama olumsuz olan arkadaşları görünce büyük bi karamasarlık içindeyim şuan.Bende bugün iğnemi yaptırdım.Ama sana tavsiyem idrar testi yapma ben geçen aşılamada test günüm gelmeden yapmıştım ve bariz görmüştüm ikinci çizgiyi.kullandığımız ilaçların iğnelerin etkisiymiş hep.kan testi en kesin sonuç.

Zeynep hocam sanırım cok benzıyoruz bız bırbırımıze Cunku aynı karamsarlıga bende kapıldım. Pekı bu kanı en erken ne zaman verebılıryoruz. Bu ıgne benı mahvettı cunku. Tamam ıdrar testu yapmam canım

Ben hiç öyle hissedemiyorum . Kasıklarım sürekli hatırlatıyor . Romatizma gibi ayaklarım da ağrıyor .
Benim hiç belirtim yok gibi bata 4 gün var ama büyük ihtimalle 2 3 gün gecikme ile gelir. Benim 4 sene oldu olmuyor olumsuz olmasına o kadar alıştım ki pozitif düşünüp kendimi üzmemek için öyle düşünüyorum. Hatta eşime bile çok umutlanma bu tedavinin de şansı düşük. Sonradan üzülmesin diye

Hocam çatlatma iğnesinin etkisi vücuttan bir hafta on gün içinde atılıyomuş.zaten o iğneler hamile bayanlardan alınan idrar örnekleri ile yapılıyomuş yani erken yapılan kan testleri de bizi yanıltabilir kanımızda bhcg hormonu yüksek çıkabilir.ben bekleyemicem diyosan test gününde bi iki gün önce yaptır ama doktorun dediği günde de mutlaka yaptır ki kesin sonuç al.bu benim fikrim tabi sen için nasıl rahat edecekse oşekilde hareket et.

Canım benim de belirtim hiç Yok.Aramıyorum da zaten artık.ilk aşılamada kaşık ağrısı batma hepsini yaşadım meğer idrar yolu enfeksiyonuymuş :)

Tamam canımm. O catlatma ıgnesının etkısı tabıı haklısın. Bunları pek bılmedıgım ıcın 1 hafta 10 gun oldugunu atılmasının ogrenmıs oldum. Sabredıcem ne yapayım hayırlısı.

Canım benim de belirtim hiç Yok.Aramıyorum da zaten artık.ilk aşılamada kaşık ağrısı batma hepsini yaşadım meğer idrar yolu enfeksiyonuymuş :)
Zeynep hocam benım ıdrar yolları fena o zaman :))) ben bol bol su ıceyım de barı agrılarım gecsın. :))))

Önümüzdeki ay yapılıcak biz de herşey normal görünüyo hatta dr fazla iyi dedi ama biseyler bahane oluyo aslinda zamanı değil demekki daha ben de 32 yaşindayim yaşım ilerliyo diye tedirginim yoksa bebek için acele etmemin başka sebebi yok

Zeynep hocam benım ıdrar yolları fena o zaman :))) ben bol bol su ıceyım de barı agrılarım gecsın. :))))
Ay hocam onu demek istemedim :)) ben Zaten yakın zamanda böbrek taşı düşürdüm ve ara ara nükseden bi enfeksiyonum vardı.bunu bildiğim halde hamileliğe yordum:) sizinki inşallah bebiş ağrılarıdır

Ay hocam onu demek istemedim :)) ben Zaten yakın zamanda böbrek taşı düşürdüm ve ara ara nükseden bi enfeksiyonum vardı.bunu bildiğim halde hamileliğe yordum:) sizinki inşallah bebiş ağrılarıdır
Yok canım benım. Sen yasadıgını yazmıssın. Cok samımı geldı hatta o yuzden guldumde. Bu agrılar pek normal degıl zaten benımkı. Yanı hamıle kalan anneler bu kadar agrı cekse, kımse regl gunu gecınce sasırıp ta aaa hamıleymısım demezdı :)))

Her bünye farklı hocam ama ağrı çeken de var yakın arkadaşımdan biliyorum.şüpheli ilişkiden sonra ağrılarım hiç geçmedi dedi ve ay hamileydi :)

32 yas ıyı merak etmeyın. 1 yıl bıle fark edıyor. Gec kalmıs degılsınız. Ben tam sınırdayım doktora gore mesela. Bızdede bır sorun yok gorunuyor ama ıste kısmet. Hayırlısıysa Allah o zamanda verır zaten. Sadece olumlu dusunun rahat olmaya calısın

Ben 2 yıl önce hamile kaldığımda karnıma öyle bir ağrı saplanmıştı ki dayanamayıp olduğum yerde yere çömelmiştim. gaz sancısı deyip önemsemedim . Belimle ayaklarım da çok ağrıyordu. Hele göğsüm emziren kadınlar gibiydi . O yüzden şüphelenip 3 gün önceden yaptım testi . Kalbi durunca Hevesim kursağımda kaldı ama olsun vardır Rabbimin bir bildiği . Şuanki durumun hormonlardan kaynaklandığını düşünüyorum hamile psikolojim yok hiç . Nasip yılmadan devam edeceğiz .

Her bünye farklı hocam ama ağrı çeken de var yakın arkadaşımdan biliyorum.şüpheli ilişkiden sonra ağrılarım hiç geçmedi dedi ve ay hamileydi :)
Aynen canım. Hepımızde farklı tepkı verıyor aynı ılac bıle. Hayırlısı ınsallah. Allah yuzumuzu guldurur ınsallah hepımızın

Teşekkür ederim ilginiz için dilerim en yakın zamanda 36 olmadan güzel haberinizi alırız burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…