Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Teşekkür ederim canım ilgin için. Sizleri takibe devam ediyorum. Yeni arkadaşlara da hayırlı olsun diyorum. İnşallah aranızdan hamişler çıkacak inanıyorum

Teşekkür ederim canım ilgin için. Sizleri takibe devam ediyorum. Yeni arkadaşlara da hayırlı olsun diyorum. İnşallah aranızdan hamişler çıkacak inanıyorum
Insallah canım. Hayırlısı. Beklemek zormus gercekten, Rabbım sabretmemızın mukafatını nasıp wyler ınsallah
Canım tup bebekte te karından ıgne olup, sonra catlatma, sonra toplama seklınde oluyır degıl mı ?
Mesela benım 3 yumurtam vardı asılama yapıldıgında, yetıyor mu ?
Tup te kan falan kontrol daha sık olmuor mu

Bugün kontrollüm vardı 20 gündür gonal f iğne kullanıyorum doktorların roporlu olarak yazdığı 3 kutu ona 300 vermiştim nekadar pahalıymış derken yetmedi ikinciye raporsuz aldım 400 lira 4 gün kullandım bugün gene 300 verdim baştan roporlu olarak daha fazla yazsalar daha uyguna almış olurdum Yanı diyeceğim şu ki Maddi ve manevi çok zor bir süreç çok şükür varki gene ilaçları alabildim ucu ucuna geçinenler nasıl alsın Allah harkesin yardımcısı olsun Çarşamba muanem var muhtemelen aşılamamda cuma olucak

Devlet asılama ıcın 2 kutu oduyor dıye bılıyorum. Bende raporluyum. Oyle demıslerdı. 20 gun bırz uzun degıl mı? Benımde gec buyudu gercı 2 kutu bıtırmıstım ge

Devlet asılama ıcın 2 kutu oduyor dıye bılıyorum. Bende raporluyum. Oyle demıslerdı. 20 gun bırz uzun degıl mı? Benımde gec buyudu gercı 2 kutu bıtırmıstım ge
Yumurtam büyümedi ondan uzattılar roporlu olarak verdiklerinde 300 lük 3 kutu almıştım sonrasında kendimden iki kutu daha aldım bugün yumurtamın biri 11 diğeri 13 bu son dedi hemşire iki akşam daha vuracam icim gonal f doldu :)

Ben toplam fostimon 75’den 10 gün kullandım. 3 kutum kaldı . 18 mm e ulaştı tek bir yumurtam vardı . akşamına da çatlatma iğnesi olmuştum . Ama benim garibime giden ben daha önce yumurta takibi yaptırdım ve zaten bu boyutlara erişip kendiliğinden çatlıyordu yumurtam o Zaman bu iğnenin ne etkisi oldu ?

Yok canım 3 yumurta yetmiyo. Arkadaşım bu ayın sonunda transferini gerçekleştircek ondan biraz öğrendim. Bizim aldığımız ilaçların 3.4 katını kullanıyodu günde 3 defa belirli saatlerde kendine iğne vuruyodu. Yanında bazı hormon ilaçlarını da kullanıyodu. Toplamda 12.13 tane yumurtası toplandı. Çatlatma iğnesi vuruldu ama yumurtaları çatlamadan toplandı.Bunlardan 8 tanesi döllendi ama transfere hazır olan 4 ya da 5 yumurtası kaldı. Bunlar 2 ay önce olmuştu. Bi hormonu yüksek olduğu için transferi bu aya kaldı. 2 ay korunmalı ara vermişti doktoru. Dondurulmuş embriyoyu 30 ekimde transfer edecekler. Tüpleri yapışık olduğu için tüp bebekten başka şansı yoktu. Burda 3 kişi bebek istiyoduk. Çocuğun çok zor olur denilen arkadaşım kendiliğinden hamile kaldı. Biri tüp bebek için tedavi oldu bense aşılamaya başlamıştım. Aralarında hiç sorunu olmayıp hemile kalma şansı yüksek olan ben iken sona ben kaldım. Gerçekten nasipten ötesi yokmuş. Ben bunu anladım..

Benım 475 lıktı ama 600 cıkıyordu ıcınden. Bende aynı sekıldeydım :))) kutusunu gorunce kotu oluyordum

Benim doktorda sarı saçlıydı . Adetimin 9. Günü sol da yumurta gördü 9 mm ve sağa bi nokta koyalım dedi . 11. Günü yumurta sağa dönmüş sola 1 nokta koyalım dedi. En son 18 mm de sağda kaldık :)

Ben hıc bılmıyorum canım.

Aynen canım benimde kendiliğinden 22m e kadar ulaşıyo çatlıyo ama iğnelerle daha geç büyüdü 12 gün iğne kullandım. Bende anlamadım bu işi

Sımdı daha net anladım canım. Allah razı olsun anlattın. Benım amh dusuk gonal f le 20 mm e zor ulastı bırı. Acaba nasıl olur dıye dusunmustum. Internetten okudum ama tam anlayamamıstım. Geecketn nasıpten otesı yok. Sımdı tuttu tutmadı derdındeyız ya hepımız. Aslında hayırlı evlattan otesı yok. Iste bu yuzden senın bebıs 3 ay 6 ay ufak olsun arkadaslarının cocuklarından ama hayırlı saglıklı uzun omurlu olsun ınsallah
Ama karnımız delık desık oldu ya. Hele bu progestan tuzu bıberı oldu bende.. acaba beklemek gerekırmı kı bılemedım

Kızlar bende ilk aşılamamda 11 fostimon 75lik bu sefer 9 tane fostimon 75 kullandım.ikincide adet olduktan sonra çörek otu bal tarçın yedim ara ara.biraz ona bağladım.Ama çok umutsuzum neden bilmiyorum şimdiden tüp bebek planları yapmaya başladım.bugün gittim kan verdim değerlerimi öğreniyim diye.Hakkımızda hayırlısı

Kaç yumurtam kaç mm olduğunu bilmiyorum bile hemşireler bile çok bilgi vermek istemiyo sadce son muayenemde kağıtta 13 mm yazdığını gördüm.iki tane daha iğne verdi sonra çatlatmayı yap dedi ertesi gün de aşılamaydı zaten.13 mm lik yumurta iki iğneyle çatlama seviyesine geldimi onu da bilmiyorum.kafamda deli sorular anlıycanız.güya özelden giriyorum ama hastane prensiplerini herkese aynı şekilde uyguluyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…