Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen canım benimde kendiliğinden 22m e kadar ulaşıyo çatlıyo ama iğnelerle daha geç büyüdü 12 gün iğne kullandım. Bende anlamadım bu işi
Acaba benim büyümekte olan yumurtam solda ki gelişip büyüdü mü ? Kafamda deli sorular . Bu arada aşılama yapmadan önce çatlamış mı çatlamamış mı bakmadılar niye bakmadılar o da garibime gitti . Halbuki iki dakikalık iş yani

Bana da bakmadılar canım iki aşılamamda direkt işleme geçtiler.ben hiç yumurta takibi de yaptırmadım.bazen düşünüyorum belki çatlama problemim var niye bakmıyolar diye.aşılamanın doktorlar için prosedür olduğuna inanıyorum.hele ki tüp bebek merkezleri için.

ozele gidince insan psikolojik olarak ilgi,bekliyor.

İnşallah canım. Arkadaşlar en azından bana teselli oluyo. Hem tecrübelerinden de faydalanmış olurum:) ben hem maddi hem manevi açıdan beklemek istiyorum. Yeterince kilo da aldım biraz vereyim:)) Ankaradan misafirlerim gelecek yakında . Morale da ihtiyacım var. Burda kimsem yok bi nevi gurbetteyim bu da yoruyo beni...

Benim ilkinde bakmadılar. 2.de 2 defa masaya yatınca baktılar. Sadece yumurtanın dışındaki sıvıyı gösterdi çatlamış dedi.. çatlatma iğnesini vuracağım gün 2 tane 16.5m olmuştu yumurta. Biraz ufak gibi geldi bana..

ozele gidince insan psikolojik olarak ilgi,bekliyor.
Aynen canm sen naptın randevu almıştın demi israel aruhtan.buarada bugün bi hoca işe tanıştım 8 sene önce kent hastanesinde israel aruha yaptırmış tüp bebek tek seferde hamile kalmış.hatta o da Erol hocanın hastasıymış.bana Ege üniv vakit kaybı.kent hastanesine git dedi.baya dertleştik.bakalım benimde kafamda bikaç seçenek oluşuyo.sen de gidersen fikrini alırım

cnm israel beyin ozel burosu vr. kentte degil. 31 ekim randevm cnm. asilama derse kbl edicm. esimin spermleri cok iyi. bende pcosum

cnm israel beyin ozel burosu vr. kentte degil. 31 ekim randevm cnm. asilama derse kbl edicm. esimin spermleri cok iyi. bende pcosum
Biliyorum canm eskiden kentteymiş.arkadaş hala öyle zannediyo.yıllar geçmiş tabi.randevuyu ne zaman almıştın canm.ben Ege hocadan aldığımda bi buçuk ay sonrasına vermişlerdi

cnm bende de tukenmeye basladi. ama bu,doktora yillar once teyzem gitmisti. memnun kaldi. sperm olusmuodu. oldu. simdide ben fidicm.
Canm ben ikinci aşılamamı yaptırdım ya onun sonucu olarak olumsuz olucak diye öyle dedim.yoksa senin umudum tükenmesin daha dur.yolun çok başındasın.daha aşılaman bile olmadı.motivasyonun düşmesin lütfen

korkuorum cnm isyerim cok stresli. irdan oraya joker gibi calistiriolr. moralim bozuluo boyle olunca

Kızlar biz hatayı stres yaparak yapıyoruz. Ben ne hikayeler duydum sperm sayısı binlerde ama tutan. Sebebi ise sakinlik ve kafaya takmamak. Ben bunu hem dualarla hem meditasyon yaparak sağlıyorum. Size de tavsiye ederim. Ne kadar az bilgi bilirsek o kadar iyi aslında. Sakin ve bilgisiz normal hayatınızda yaşamalısınız. İnşallah Rabbim nasip ettiyse zaten öyle yada böyle olacak. Bir canlı yaratılıyor kolay birşey değil. İyi düşünelim olumlu şeyler yapalım

korkuorum cnm isyerim cok stresli. irdan oraya joker gibi calistiriolr. moralim bozuluo boyle olunca
Anlıyorum seni canm ben de joker öğretmen gibiyim.nerde boşluk var ben oradayım.3-5 hafta çalış sonra hooop başka okul başka insanlar başka ortam.Allah yardımcımız olsun

amin cnm ins. sen netlestir bakalm. hangi doktora gidicksn
Belli değil canım şu aşılama sonucu belli olsun ondan sonraki adetimde başlamayı düşünüyorum .irenbedeki Ümit hoca var aklımda kent hastanesinde Dilek hanımı çok duydum.bide İsrael aruh.üçünden biri olur heralde.ama eşim bayan doktor konusunda sabit fikirli.bakalım kısmet nereye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…