Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gunaydın. Hayırlı sabahlar herkese
Hep morallı guclu olmaya calıssamda bende psıkolojık düşüş basladı yavastan. Belkı beklemek belkı agrılarım tam bılmıyorum ama dun gece tup bebek arastırdım bıraz. Narın35 bılgılendırdı Allah razı olsun, bırazda arastırdım. Karnım son ıgnelerden o kadar taş gıbı kı sankı her gun enerjım tukenıyor. Benım hıssettıklerım bu. Tabıkı kımseyı etkılemek ıcın yazmıyorum fakat 35 yasında olunca daha hızlı hareket etmem gerektıgı fıkrıne kapılıyorum. Eşim bu konularda fazlaca duyarsız bu yuzden daha zor oluyor benım ıcın. Hepımız ıcın hayırlısı ınsallah

ah.cnm esler malesef hep ayni. bekle olur. bekle hersey daha iyi olck.,ama biz beklemek ustemiorz artk

Günaydın canım. Benimde karnım acayip şişmişti ve çok gergindi yemek yemeye bile çekiniyordum. Aldığım 2.lokma baskıyı arttırıyordu. Tabiki çektifim ağrılar da cabasıydı. Bu dönemde en çok desteğe ihtiyacımız oluyo. Dediğin gibi eşler bu konuda ilgisiz. Halimizden ancak bizim gibi yaşayanlar anlıyo. Bende şimdi internetten ovulasyon testi ve şu arı sütü polen vs karışımı bal siparişi veriyorum. Öldürmeyen acı güçlendirir. Kimi zaman psikolojik olarak yoruluyoruz ama her seferinde daha dirayetli olmaya başlıyoruz. Allah evladın da hayırlısını sağlıklısını versin.. geç olsun güç olmasın..

Narın gercekten oyle canım. Ben hıc boyle forumlar falan bılmezdım, sızınle paylasıyorum ıste. Tup bebege baslamadan bendr yapayım o arı sutu yarıyorsa .

Narın gercekten oyle canım. Ben hıc boyle forumlar falan bılmezdım, sızınle paylasıyorum ıste. Tup bebege baslamadan bendr yapayım o arı sutu yarıyorsa .
Bende ilk defa denicem canım. Zamanla anlicaz faydası var mı yok mu :) arkadaşım da hadi hamile kal da bana eşlik edersin halimden anlayan olur diyo :)) gerçekten halimizden anlayan insan yok çevremizde. Bunu ancak yaşamış olmak gerekiyor.. bu forum bana çok iyi geldi. Uzun zamandır takipteydim ve üye oldum. Sizleri tanımak konuşmak dertleşmek gerçekten rahatlatıyo. Bazı şeyleri içimizde tutmaktansa burada paylaşmak iyi geliyor..

Günaydın dostlar . Aşılamanın 7. Günü . Bugün eskisi kadar kasıklarım ağrımıyor çok şükür ama midem çok tatsız . Acayip huysuzum siz nasılsınız ?

cnm senin tup bebekmi

Kizlarr ben geldim aşılma yaptırdım bugun hic agri sizi yok bitince lekelenme oldu sadece bide idrara sıkışık olunca kasiklarim agridi inşallah hayirli sonuclar aliriz

Kullandım canm onuda 1 kutu ama bana fayda etmedi:/çokta umutla.almistim çok uzuldum
Ben de dün yumurta takibine gittim gonal f 500 ml kullanıp aynı zamanda c life kullanmistim yine eskisi gibi 2 yumurta olmuş bi değişiklik olmadı bende de her bünyeye etki etmiyo demekki canım yaa

Kızlar benim sonucumu almama bir hafta kaldı.hiiiçççç ama hiç ağrı batma kramp falan yok.umutsuzum sizlerde durum nasıl?

Kizlarr ben geldim aşılma yaptırdım bugun hic agri sizi yok bitince lekelenme oldu sadece bide idrara sıkışık olunca kasiklarim agridi inşallah hayirli sonuclar aliriz
Hadi inşallah canım güzel haberler alırız. Benim ilki de senin gibi olmuştu ağrım yoktu lekelenmem vardı. 2.de tamtersi leke yoktu acayip ağrı vardı. Durumlar değişiyor bazen :)

Kızlar benim sonucumu almama bir hafta kaldı.hiiiçççç ama hiç ağrı batma kramp falan yok.umutsuzum sizlerde durum nasıl?
Canım hiç ağrı sızıyı dinleyip kendini yorma. İnan bu işler ağrıya bakmıyor.. olacağı varsa günü gelince minnoş minnoş geliyor takma kafana bunlara kimisi ağrılı kimisi ağrısız değişiyor.. sadece ağır kaldırma kendine dikkat et yeterli canım..

Ben de dün yumurta takibine gittim gonal f 500 ml kullanıp aynı zamanda c life kullanmistim yine eskisi gibi 2 yumurta olmuş bi değişiklik olmadı bende de her bünyeye etki etmiyo demekki canım yaa
Bencede oysa çok fayda görenlerde vardı ama kısmet bana olmadı sanada inşallah kısmet olur

Kizlae merhaba benim bildiginiz gibi 2 ilacli asilamamda tutmadi dun adetin 3 gunu doktora gittim ve 3. Asilamaya basladim igneli olucak gonal f 900 ilac verdi 2 gunu vuruldum cuma sabah kontrole gidicem bakalim rabbim buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…