- 6 Ağustos 2018
- 442
- 248
- 18
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
ah.cnm esler malesef hep ayni. bekle olur. bekle hersey daha iyi olck.,ama biz beklemek ustemiorz artkGunaydın. Hayırlı sabahlar herkese
Hep morallı guclu olmaya calıssamda bende psıkolojık düşüş basladı yavastan. Belkı beklemek belkı agrılarım tam bılmıyorum ama dun gece tup bebek arastırdım bıraz. Narın35 bılgılendırdı Allah razı olsun, bırazda arastırdım. Karnım son ıgnelerden o kadar taş gıbı kı sankı her gun enerjım tukenıyor. Benım hıssettıklerım bu. Tabıkı kımseyı etkılemek ıcın yazmıyorum fakat 35 yasında olunca daha hızlı hareket etmem gerektıgı fıkrıne kapılıyorum. Eşim bu konularda fazlaca duyarsız bu yuzden daha zor oluyor benım ıcın. Hepımız ıcın hayırlısı ınsallah
Günaydın canım. Benimde karnım acayip şişmişti ve çok gergindi yemek yemeye bile çekiniyordum. Aldığım 2.lokma baskıyı arttırıyordu. Tabiki çektifim ağrılar da cabasıydı. Bu dönemde en çok desteğe ihtiyacımız oluyo. Dediğin gibi eşler bu konuda ilgisiz. Halimizden ancak bizim gibi yaşayanlar anlıyo. Bende şimdi internetten ovulasyon testi ve şu arı sütü polen vs karışımı bal siparişi veriyorum. Öldürmeyen acı güçlendirir. Kimi zaman psikolojik olarak yoruluyoruz ama her seferinde daha dirayetli olmaya başlıyoruz. Allah evladın da hayırlısını sağlıklısını versin.. geç olsun güç olmasın..Gunaydın. Hayırlı sabahlar herkese
Hep morallı guclu olmaya calıssamda bende psıkolojık düşüş basladı yavastan. Belkı beklemek belkı agrılarım tam bılmıyorum ama dun gece tup bebek arastırdım bıraz. Narın35 bılgılendırdı Allah razı olsun, bırazda arastırdım. Karnım son ıgnelerden o kadar taş gıbı kı sankı her gun enerjım tukenıyor. Benım hıssettıklerım bu. Tabıkı kımseyı etkılemek ıcın yazmıyorum fakat 35 yasında olunca daha hızlı hareket etmem gerektıgı fıkrıne kapılıyorum. Eşim bu konularda fazlaca duyarsız bu yuzden daha zor oluyor benım ıcın. Hepımız ıcın hayırlısı ınsallah
Aynen oyle canım. Hayat yeteınce zor zatenah.cnm esler malesef hep ayni. bekle olur. bekle hersey daha iyi olck.,ama biz beklemek ustemiorz artk
Narın gercekten oyle canım. Ben hıc boyle forumlar falan bılmezdım, sızınle paylasıyorum ıste. Tup bebege baslamadan bendr yapayım o arı sutu yarıyorsa .Günaydın canım. Benimde karnım acayip şişmişti ve çok gergindi yemek yemeye bile çekiniyordum. Aldığım 2.lokma baskıyı arttırıyordu. Tabiki çektifim ağrılar da cabasıydı. Bu dönemde en çok desteğe ihtiyacımız oluyo. Dediğin gibi eşler bu konuda ilgisiz. Halimizden ancak bizim gibi yaşayanlar anlıyo. Bende şimdi internetten ovulasyon testi ve şu arı sütü polen vs karışımı bal siparişi veriyorum. Öldürmeyen acı güçlendirir. Kimi zaman psikolojik olarak yoruluyoruz ama her seferinde daha dirayetli olmaya başlıyoruz. Allah evladın da hayırlısını sağlıklısını versin.. geç olsun güç olmasın..
Bende ilk defa denicem canım. Zamanla anlicaz faydası var mı yok mu :) arkadaşım da hadi hamile kal da bana eşlik edersin halimden anlayan olur diyo :)) gerçekten halimizden anlayan insan yok çevremizde. Bunu ancak yaşamış olmak gerekiyor.. bu forum bana çok iyi geldi. Uzun zamandır takipteydim ve üye oldum. Sizleri tanımak konuşmak dertleşmek gerçekten rahatlatıyo. Bazı şeyleri içimizde tutmaktansa burada paylaşmak iyi geliyor..Narın gercekten oyle canım. Ben hıc boyle forumlar falan bılmezdım, sızınle paylasıyorum ıste. Tup bebege baslamadan bendr yapayım o arı sutu yarıyorsa .
Maalesef arama şansım yok cnmAnladım canım o zaman ilaç kullanıp adet olunca gitcen. Doktorunu arayıp sorma şansın var mı? Bende bilemedim şimdi..
Kullandım canm onuda 1 kutu ama bana fayda etmedi:/çokta umutla.almistim çok uzuldumCanım instagramda c life diye ballı bitkisel bir macun var istersen takip edip bi incele geri dönüşlere bak. İlaçsız adet olamayan birinin 1 kutuda adeti gelmiş.
cnm senin tup bebekmiBende ilk defa denicem canım. Zamanla anlicaz faydası var mı yok mu :) arkadaşım da hadi hamile kal da bana eşlik edersin halimden anlayan olur diyo :)) gerçekten halimizden anlayan insan yok çevremizde. Bunu ancak yaşamış olmak gerekiyor.. bu forum bana çok iyi geldi. Uzun zamandır takipteydim ve üye oldum. Sizleri tanımak konuşmak dertleşmek gerçekten rahatlatıyo. Bazı şeyleri içimizde tutmaktansa burada paylaşmak iyi geliyor..
Ben de dün yumurta takibine gittim gonal f 500 ml kullanıp aynı zamanda c life kullanmistim yine eskisi gibi 2 yumurta olmuş bi değişiklik olmadı bende de her bünyeye etki etmiyo demekki canım yaaKullandım canm onuda 1 kutu ama bana fayda etmedi:/çokta umutla.almistim çok uzuldum
Hayır canım 10 ekimde 2.aşılamamı yaptırdım ama 12.gün adet oldum. Tüp bebeği baharda yaptırmayı istiyoruz. O zamana kadar da kürlere karışımlara yumurta testlerine devam :)cnm senin tup bebekmi
Hadi inşallah canım güzel haberler alırız. Benim ilki de senin gibi olmuştu ağrım yoktu lekelenmem vardı. 2.de tamtersi leke yoktu acayip ağrı vardı. Durumlar değişiyor bazen :)Kizlarr ben geldim aşılma yaptırdım bugun hic agri sizi yok bitince lekelenme oldu sadece bide idrara sıkışık olunca kasiklarim agridi inşallah hayirli sonuclar aliriz
Canım hiç ağrı sızıyı dinleyip kendini yorma. İnan bu işler ağrıya bakmıyor.. olacağı varsa günü gelince minnoş minnoş geliyor takma kafana bunlara kimisi ağrılı kimisi ağrısız değişiyor.. sadece ağır kaldırma kendine dikkat et yeterli canım..Kızlar benim sonucumu almama bir hafta kaldı.hiiiçççç ama hiç ağrı batma kramp falan yok.umutsuzumsizlerde durum nasıl?
Hayırlı olsun canm inşallah seninledir bebişim artkKizlarr ben geldim aşılma yaptırdım bugun hic agri sizi yok bitince lekelenme oldu sadece bide idrara sıkışık olunca kasiklarim agridi inşallah hayirli sonuclar aliriz
Bencede oysa çok fayda görenlerde vardı ama kısmet bana olmadı sanada inşallah kısmet olurBen de dün yumurta takibine gittim gonal f 500 ml kullanıp aynı zamanda c life kullanmistim yine eskisi gibi 2 yumurta olmuş bi değişiklik olmadı bende de her bünyeye etki etmiyo demekki canım yaa
İnşallah Allah hepimizin yuzumüze gülsün gönlümüze göre versin inşallah.Bencede oysa çok fayda görenlerde vardı ama kısmet bana olmadı sanada inşallah kısmet olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?