Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar benim sonucumu almama bir hafta kaldı.hiiiçççç ama hiç ağrı batma kramp falan yok.umutsuzum sizlerde durum nasıl?
Zeynep hocam hayırlı haberler alaım ınsallah senden. Bende de agrı sızı var bu daha cok canımı sıkıyor. Bugunu bıraz daha rahat gecırdım gıbı oncekı gunlere gore. Aynı umutsuzluk bende de var. Sabah yazmıstım hatta. Bugun ne yaptım bılıyormusun hocam, bebek ayakkabısı aldım ) en kucugunden beyaz. Bırgun gıydırmek nasıp olur ınsallah dıyerek. Bır tekını anneme verdım dıgerı benım evde. Insallah bır gun bır araya gelır dedım :)))

İnşallah biran önce giydirmek nasip olur hocam.Ben bu sefer kimseye haber vermeden yaptırdım aşılamamı.sadce eşim ve ben biliyoruz.Çnkü geçen sefer sonuç öğrendiğim gün telefonlarım susmadı ve ağlamaktan kimseyle konuşamadım.annem de dahil.Bu sefer onları da üzmemek adına böyle karar verdik.inşallah sen mutlu haberi verirsin annene

Ben de hiç kimseye haber vermedim kardeşim , ben ve eşim biliyoruz . Bir de millet strese sokuyor söyleyince

Kizlae merhaba benim bildiginiz gibi 2 ilacli asilamamda tutmadi dun adetin 3 gunu doktora gittim ve 3. Asilamaya basladim igneli olucak gonal f 900 ilac verdi 2 gunu vuruldum cuma sabah kontrole gidicem bakalim rabbim buyuk
Hayırlısı olsun canım ama neden 3.aşılamayı istedi tüp bebeğe yönlendirme yapmadı mı? 2 aşılamadan sonra 3.yü gereksiz görüyolar ve tüp bebek tedavisine başlamanı istiyolar.. bende istemiştim ama gereksiz dedi. 2 defa yaptık olmadı demekki başka bişey var tüp yapalım demişti..

Aynen canm kayınvalidem her dakka soruyodu.daha çok stres yaptım.
Bak kv oturuyorum sağolsun her gördüğüne söylemiş aşılama oldu diye bu seferde herkes aradimi sonuç ne diye bu seferde elaleme dert anlatmak zorunda kaldım kendi sıkıntım varken bi de onlarla uğraşıyorum şimdi bi tüp bebek düşünüyorum dedim onu bile şimdiden herkese söylemeye başladı hevesim kursağımda kaldı allah yardımcımiz olsun

Amın hocam ınsallah. Cok haklısın. Benım ılk olunca pek bı saskın saskın ortalalıkta gezer oldum :) annem anladı tabı. En dogrusu soylememek uzulmesınler dıye. Bu da tecrube oldu bana

Benimkinin başkalarına söyleme huyu yok ama kendi sorularıyla bunaltıyo.kontrolden geliyorum ee nezamn yapılacak aşılama diyo.kendileri uğraşmadan bebek sahibi oldukları için yumurtlamaymış spermmiş anlamıyorlar.bizim zamanımızda yumurta falanmı vardı olcağı zaman olurdu diyo:)) ben de sıkıldım sürekli sorulardan saçma sapan yorumlardan.eşimle paylaştım o da konuşmuş annesiyle biz tedavimize devam ediyoruz ihmal etmiyoruz bunu bilmen yeterli eğer olursa güzel haberi veririz demiş.artık konusunu bile açmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…