Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen onu başta gonal f lerle vermişlerdi dolapta bekletiyorum yarın akşam sanırım vur diyecekler
Yanlıs yere yazmısım sanırım :)
Ben hıc bır ıgnemı kendım yapmadım.evımın yakınında bır hastane var kucuk. Orda yaptırdım. Ama sanırım tup bebege gecıs yapmam gerekıcek, artık kendım yapmalıyım.gunde 2/3 ıgne olurs mecbur

En dogrusu bu hocam. Zaten stresımız kendımıze yetıo. Anlamaz yasamayan

Amın hocam ınsallah. Cok haklısın. Benım ılk olunca pek bı saskın saskın ortalalıkta gezer oldum :) annem anladı tabı. En dogrusu soylememek uzulmesınler dıye. Bu da tecrube oldu bana
Canım hiçbiri biz kadar üzülemez eşlerimiz de dahil.o süreci birebir yaşayan biziz.onların üzülmesi bizi daha çok yıpratıyo.

Alışcaz artık iğne yapmalarada eskiden hiç bilmediğim şeyleri başıma gelince öğrenir oldum uğraşıyoruz inşallah emeklerimizin beklentilerimizin karşılığını alırız

Ben bütün iğnelerimi kendim yaptım hocam.bikaç kez yaptınmı alışıyosum.hatta ilk aşılamamda bi fostimon fazla almıştım beceremzsem diye ki öyle oldu:)) tabi sana gerek kalmaz inşaalllh bidaha

Ben bütün iğnelerimi kendim yaptım hocam.bikaç kez yaptınmı alışıyosum.hatta ilk aşılamamda bi fostimon fazla almıştım beceremzsem diye ki öyle oldu:)) tabi sana gerek kalmaz inşaalllh bidaha
Insallah hıc bırımıze gerekmesın canımm. Bıraz evhamlımıyım detaycımıyım bılmem. Yanlıs yaparsam dıye korktum aslında. Ama hemsıreden gordukce ogrendım. Bugun oldugum ıgne bıraz degısık ama. Verılme hızı bıraz degısıkmıs oyle dedı hemsıre hanım. Gonal f ler ınce ve akıskan onlarda sorun yok

Senin ilkti dimi aşılaman gittiğimde sorarım tekrar aşılama %10 şans veriyorlar tüp bebek öncesi prosödür gibi olmuş aşılama tabi tutanda vardır ama bir tüp bebek gibi ihtimali fazla değil malesef
Benim 1.aşılamamdı . 2 diyen de var 3 diyen de . Aynen prosedür gibi . Kurban olduğum Allah doğrusunu bilir ama o çektiğimiz zorluklar gün gelir mükâfatımız olur inş .

Benim 1.aşılamamdı . 2 diyen de var 3 diyen de . Aynen prosedür gibi . Kurban olduğum Allah doğrusunu bilir ama o çektiğimiz zorluklar gün gelir mükâfatımız olur inş .
Insallah. Hayırlısı Rabbımden. Tutmadımı tup bebekte de tutmuyor kısmet. Keske tup de yüz de yüz olsa hıc bırımız bu kadar yıpranmasak.

Selam arkadaslar 15 ekim pazartesi asilama yaptirdim. Onun oncesi soyle 3 senelik evliyiz hic korunmadik cocuk olmadi. Rahim filmi sperm testi yumurtlama rahim derken hersey normal hicbir sorun cikmadi. En son asilama oldu bugun 9.gunum idrar testi yaptim negatif cikti doktoruma yazdim cok erken oldugunu soyledi ve sali gunu kan testi yaptirmami aoyledi haftaya sali yani ama bu sekilde olupta pozitif alan varmi

Merhaba evet geç döllenmede olabiliyormuş. Mesala 11.gün negatif çıkan 17.gününde hamilelik öğrenen kişiler var bence doktorunu dinle.

Merhaba . Arkadaslar yazmıslardı. Idrar dogru sonuc vermıyor kan testıne guvenın dıye. Hep bırlıkte beklıyoruz ıste. Benımde 30 unda kan testım

Ben de 17 ekim de aşılama oldum Canım . 31 ekimde kan testi yaptıracağım . Acele etme biraz daha bekle bence . Hem henüz çok erken diye düşünüyorum .

Canlar günaydın bugün nasılsınız ? Benim ara ara bi sağ bir de sol kasığıma sancı giriyor ? Göğüsler zaten gün geçtikçe anne göğsünü andırıyor . Çok büyüdüler . Verilen hormonlar feci değiştiriyor vücudu .

Merhaba canm benimde 15 ekimde oldu aşılamam ve salı günü sonuç alıcam.tabi ozmana kadar regl olmazsam.hayırlısı olsun hakkımızda ama daha testler için çok erken

Ya bisey sorabilir miyim bende ege hanimin ozel hastasiyim ege universitesinde. Tup bebege baslama karari verildi ama ucretler dudagimi ucuklatti ozel hastameden pek farki yok doktor degistirme nasil oluyor yani normal ucret odemeden yapabilecegim bi yol. Siz naptiniz ege hanimda mi devam ettiniz pazar gunu regl olucam gel dedi pts napcam cok pahali ya etimiz ne budumuz ne ne anlafim devlet desteginden hayit bide hastane parasi cikariyolar ne alaka anlamadim hic

Tüp bebek hakkında hiç bilgim Yok canm.ben ikinci aşılamamı yaptırdım Ege ünivde.ikisinde de Ege hoca doktorumdu ama sadce ikinci aşılamamı o yaptı.ikincide ekstradan Ege hoca yaptığı için işlemi 200 lira gibi bişey verdik.Tabi muayene ilaç ücretleri Yok.size ne kadar fiyat verdiler tüp bebek için?

Benım agrılar azaldı sukur bugun ıyı uyandım. Sag kasıgım da batma var. Karından ıgne 5.oldu bugun benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…