- 6 Ağustos 2018
- 442
- 248
- 18
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
Zeynep hocam amın ınsallah canım hepımız ıcınMerhaba canm benimde 15 ekimde oldu aşılamam ve salı günü sonuç alıcam.tabi ozmana kadar regl olmazsam.hayırlısı olsun hakkımızda ama daha testler için çok erken
Haklısınız. Şehire gore degısıo mu bılemıyorum ama ankarada asılama ıcın 1750 tl verdım mesela ben. Tup bebek gercekten cok pahalı bır surec. Rapor cıkartrıbız mı sızYa bisey sorabilir miyim bende ege hanimin ozel hastasiyim ege universitesinde. Tup bebege baslama karari verildi ama ucretler dudagimi ucuklatti ozel hastameden pek farki yok doktor degistirme nasil oluyor yani normal ucret odemeden yapabilecegim bi yol. Siz naptiniz ege hanimda mi devam ettiniz pazar gunu regl olucam gel dedi pts napcam cok pahali ya etimiz ne budumuz ne ne anlafim devlet desteginden hayit bide hastane parasi cikariyolar ne alaka anlamadim hic
Hocam benim bugün kasık ağrılarım başladı göğüslerim de sızlıyor.benim adet belirtilerim yani.reglimin 11.günüde aşılamam olduğu için test gününden önce adet olma ihtimalim fazla.Tutmadı galiba yineZeynep hocam amın ınsallah canım hepımız ıcın
Bi ballı macun karışım cnmC lıfe dedıgınız bu arı sutumu
Dur hocam kotu dusunmeyelım. Senın 2.asılama. 2 asılamada sans 40 lara kadar cıkıyormus. Bebıs var ınsallah ondan agrılar ınsallah ınsallah.Hocam benim bugün kasık ağrılarım başladı göğüslerim de sızlıyor.benim adet belirtilerim yani.reglimin 11.günüde aşılamam olduğu için test gününden önce adet olma ihtimalim fazla.Tutmadı galiba yine
Yasmın ben onları hoc bılmıyorum. Narın35 bılgılıydı sanırım o konudaIçinizde hayit tohumu içen varmı
Hmm tamam canım duydum da bi sorayım dedimYasmın ben onları hoc bılmıyorum. Narın35 bılgılıydı sanırım o konuda
Tüplerim gecen ay baglandi ege universitesinde. Bugun ki muayenemde de ilk reglinde baslayalim artik dedi doktor tedaviye. Raporlu olmam lazim tespit sonucu alindi tüplerim. ama rapor falan gormedim tabiki bana bisey verilmedi yani onu talep edebiliyor muyuz ege universitesi raporu disari vermiyor diye okumustum forumlarda ama net bilmiyorum yani kendimin duydugu bir sey degil. Ege hanimin ozel hastasiyim ama bana sekreteri teledonda dediki bugun ilaclarin yuzde 50sini devlet karsilicak raporlu olmasam bunu soylemezdi diye dusunuyorum.Haklısınız. Şehire gore degısıo mu bılemıyorum ama ankarada asılama ıcın 1750 tl verdım mesela ben. Tup bebek gercekten cok pahalı bır surec. Rapor cıkartrıbız mı sız
Ege hanimin normal hastasi mi yoksa ozel hastasimiydiniz peki.. bir de asilama sonucu nasil oldu iyi haber var miTüp bebek hakkında hiç bilgim Yok canm.ben ikinci aşılamamı yaptırdım Ege ünivde.ikisinde de Ege hoca doktorumdu ama sadce ikinci aşılamamı o yaptı.ikincide ekstradan Ege hoca yaptığı için işlemi 200 lira gibi bişey verdik.Tabi muayene ilaç ücretleri Yok.size ne kadar fiyat verdiler tüp bebek için?
Ben denedim canım denemesinin bişey kalmamış sanırımIçinizde hayit tohumu içen varmı
Özel hastasıyım canım.test tarihim 30 ekimEge hanimin normal hastasi mi yoksa ozel hastasimiydiniz peki.. bir de asilama sonucu nasil oldu iyi haber var mi
Inanamiyorum ucret cok makul e nasil olabilir. Bu kadar fark yoktur ya. Tup bebek icin hastane 1000 doktor 3500 ilaclarda 3000 civri tutar yarisini devlet oduyomus yarisini ben etti sana 6000tlÖzel hastasıyım canım.test tarihim 30 ekim
Tamam canım tşk ederim ne biliyim duyduğum herşeyi denemek istiyorum sifanin nereden geleceği belli olmaz allah hepimizin yardımcısı olsunBen denedim canım denemesinin bişey kalmamış sanırımbir hafta kadar sabah akşam kaynatıp içtim.bir hafta daha içmem gerkiyodu ama gözümde kanlanma oldu.internnettn araştırdığımda hayıtın yan etkisi olduğunu görüp bıraktım.bitkisel kürler bile bi tarafı onanırken diğer tarafı bozabiliyo.dikkatli ol kürler konusunda eğer yapacaksan.vücudunda yolunda gitmeyen bişeyler olursa bırak ya da ara ver
Sen iğneli aşılama yaptırdınmı hiç Ege de yada herhangi bi devlet hastanesinde raporlu?Inanamiyorum ucret cok makul e nasil olabilir. Bu kadar fark yoktur ya. Tup bebek icin hastane 1000 doktor 3500 ilaclarda 3000 civri tutar yarisini devlet oduyomus yarisini ben etti sana 6000tl
2 aşılaman yoksa devlette yapılan fiyatlar değişiyo diye biliyorum.Bide sigorta prim günü evlilik yılı falan da çok etkiliyomuş canm.Sana Ege ünivde direkt tüp bebekmi dedilerInanamiyorum ucret cok makul e nasil olabilir. Bu kadar fark yoktur ya. Tup bebek icin hastane 1000 doktor 3500 ilaclarda 3000 civri tutar yarisini devlet oduyomus yarisini ben etti sana 6000tl
Canım ben hayıtı fsh ım 9.36 sınırda diye kullanmıştım ve 7 lere düştü. Günde 1 bardak içiyodum ama tadı çok kötüydü 1 kaşık bal koyuyordum.Tamam canım tşk ederim ne biliyim duyduğum herşeyi denemek istiyorum sifanin nereden geleceği belli olmaz allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben varım canım ama uzun bi süre tedaviyle bıraktım. Sonra geri başladım. Az içiyodum. Bugün itibariyle tekrar bıraktım :)))Arkadaslar aranızda sıgara ıcen varmı
Sorucaktım unuttum
Ben bırakmadımBen varım canım ama uzun bi süre tedaviyle bıraktım. Sonra geri başladım. Az içiyodum. Bugün itibariyle tekrar bıraktım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?