- 6 Ağustos 2018
- 442
- 248
- 18
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
Tabıkı herseyden fayda beklıyoruz halıyle. Ama ben bıtkısel seylerden hep uzak durmusumdır. Yanı yesıl cay bıle ıcmem. Aılemde kanser yasadım 3 kez annem ve ablamd. Bu yuzden o kadar korkuttular kı benı bıtkısel seyletden. Cok emın olmadıkca ıcme canım. Bak zeynep hocanın gozunu kanlandırmıs Allah korusunTamam canım tşk ederim ne biliyim duyduğum herşeyi denemek istiyorum sifanin nereden geleceği belli olmaz allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben ilk aşılamamdan hemen sonra bıraktım. 10 yıldır günde 1 paket içiyodum. Bırakmam imkansız gibiydi. Champix diye bi ilaç var ona başladım ve 17.gün tamamen bırakmıştım. Çevremde kimse inanamamıştı :) 5 ay hiç içmedim son 1..2 aydır içmeye başlamıştım. Evde kalan ilaçtan 2.tane içtim geri bıraktım sigarayı :))Ben bırakmadım( hatta aşılamadan 2 saat sonra yaktım 1 tane
Hala da ıcıom zaten
Hocam aşılamadan sonra özellikle uyarıyorlar içki sigara katkılı yiyecek içecek Yok diye.sana bişey demedilermi.gerçi sigara ha deyince bırakılan bişey değil ama umarım en kısa sürede bırakırsın.herşeyden önce kendi sağlığın için.Ben bırakmadım( hatta aşılamadan 2 saat sonra yaktım 1 tane
Hala da ıcıom zaten
Canim benim gittigim zubeyde hanim dogum hastanesinde 3 ilacli 2 igneli asilama yapiyorlar normalde ama hastasina gore degisiyor bana 2 ilacli yaptilar bu igneli bu tutmazsa insallah tutar bende tup bebek istiycem artik valla cok zor asilama sureciHayırlısı olsun canım ama neden 3.aşılamayı istedi tüp bebeğe yönlendirme yapmadı mı? 2 aşılamadan sonra 3.yü gereksiz görüyolar ve tüp bebek tedavisine başlamanı istiyolar.. bende istemiştim ama gereksiz dedi. 2 defa yaptık olmadı demekki başka bişey var tüp yapalım demişti..
Anladım canım ilk aşılamamda hasta olduğumda Zübeyde hanımda elif hocaya gitmiştim muayene oldum. 2.aşılama dedi ama ilaçlıdan bahsetmedi. Genelde iğneyle tedavi önerdiler. İnşallah bu sefer tutar da tüp bebeğe gerek kalmaz canım..Canim benim gittigim zubeyde hanim dogum hastanesinde 3 ilacli 2 igneli asilama yapiyorlar normalde ama hastasina gore degisiyor bana 2 ilacli yaptilar bu igneli bu tutmazsa insallah tutar bende tup bebek istiycem artik valla cok zor asilama sureci
Kımse bısey demedı canım.ınternetten okuduklarımla ben azalttım. Hıc bır zamdn 1 paket ıcmedım ama asılama sonrasımdada bırakmadımHocam aşılamadan sonra özellikle uyarıyorlar içki sigara katkılı yiyecek içecek Yok diye.sana bişey demedilermi.gerçi sigara ha deyince bırakılan bişey değil ama umarım en kısa sürede bırakırsın.herşeyden önce kendi sağlığın için.
Benım yumurta rezervım dusuk, duzenlı adet oluyoum fakat amh denen yumurta rezervım dusukKızlar yumurtlama problemi olan ve adet olamayıp.asilama yaptıran varmi
Bu ılacı duymustum canım. Oh masallah cok sevındım senın ıcın. Aman baslama canımBen ilk aşılamamdan hemen sonra bıraktım. 10 yıldır günde 1 paket içiyodum. Bırakmam imkansız gibiydi. Champix diye bi ilaç var ona başladım ve 17.gün tamamen bırakmıştım. Çevremde kimse inanamamıştı :) 5 ay hiç içmedim son 1..2 aydır içmeye başlamıştım. Evde kalan ilaçtan 2.tane içtim geri bıraktım sigarayı :))
Bende adet olamıyorum yaBenım yumurta rezervım dusuk, duzenlı adet oluyoum fakat amh denen yumurta rezervım dusuk
Ilaclarla olursun canım. Yanı senın ıcın zor tabı şişkinlik olur sıkıntı olur ama. Tedavını etkılemez dıye dusunuyorumBende adet olamıyorum ya
Doktor bana tek kelıme etmedı. Sadece yatmanq gerek yok gecmıs olsun dedı döndü gıttı. Sımdı anlıyorum kı ne kadar ılgısızmıs. 3 gun dus yapamadım. 72 saat sperm yasıyor dıye okumustum. 72 saat uzandım ama kalktım tabı. Yıyecek konusunu dun zeynep hoca yazmıs Allah razı olsun katkılı yıyecek falan yasakmıs. Ama drmedı. Cınsel ılıskı ıcın bısey demedı. Aradım acmadı soramadım. Sıgara ıctım malesef. Zaten alkol falan kullanmıyorum, katkılıysa bakkaldan aldıgım ekmek bıle oyle malesef. Benım dırumum buKizlar merhaba aşılamadan sonra ne zaman duşa girdiniz ve hangi yiyeceklerden uzak durdunuz doktorum bana bisey demedi bu konuda dinlen bile demedi duşa da girebilirsin dedi
Bende anlamiyorum canim cidden burda okuduklarima gore hareket ediyorum aslinda doktorlarin bilgilendirmesi lazim o kadar igne hormon vucudumuza aliyoruz olumlu bir sonuc almak icin. Ben iliskiyide sordum olsun dedi sadece yarin mi olsun bugun mu olsunu yok dusada girmedim dinleniyorumDoktor bana tek kelıme etmedı. Sadece yatmanq gerek yok gecmıs olsun dedı döndü gıttı. Sımdı anlıyorum kı ne kadar ılgısızmıs. 3 gun dus yapamadım. 72 saat sperm yasıyor dıye okumustum. 72 saat uzandım ama kalktım tabı. Yıyecek konusunu dun zeynep hoca yazmıs Allah razı olsun katkılı yıyecek falan yasakmıs. Ama drmedı. Cınsel ılıskı ıcın bısey demedı. Aradım acmadı soramadım. Sıgara ıctım malesef. Zaten alkol falan kullanmıyorum, katkılıysa bakkaldan aldıgım ekmek bıle oyle malesef. Benım dırumum bu
İlk gün dinlenmen yeterli canım. 2 gün sonra duşa gir ve ayakta yıkan. Genelde bunu öneriyolar. İlişki konusunda da ilk 3 gün aşı günü de dahil ilişki .1 hafta da 2 günde bir. Yiyecek konusunda sıkıntı yok canım.. ananas yemek faydalı diye duymuştum..Kizlar merhaba aşılamadan sonra ne zaman duşa girdiniz ve hangi yiyeceklerden uzak durdunuz doktorum bana bisey demedi bu konuda dinlen bile demedi duşa da girebilirsin dedi
Tamam canim cok tesekkur ederim, bende ananas ve havuc suyunu duymustum ama burdan okuduklarimda maydonoz paketli gida sucuk sosis salam falan tuketilmemeliymis yazmışlardıİlk gün dinlenmen yeterli canım. 2 gün sonra duşa gir ve ayakta yıkan. Genelde bunu öneriyolar. İlişki konusunda da ilk 3 gün aşı günü de dahil ilişki .1 hafta da 2 günde bir. Yiyecek konusunda sıkıntı yok canım.. ananas yemek faydalı diye duymuştum..
Rica ederim canım. Havuç suyu yumurta çatlatıyo. Salam sosis zaten hayatımda yok bizimki gıda müh. kesinlikle önermiyor. Krem peynir paketli gıdalar elinden geldigince tüketmemeye çalış. Gerçi fabrikasyon olan herşey zararlı...Tamam canim cok tesekkur ederim, bende ananas ve havuc suyunu duymustum ama burdan okuduklarimda maydonoz paketli gida sucuk sosis salam falan tuketilmemeliymis yazmışlardı
Inşallah etkilemez düşünmekten yoruldum daha bi ilaç bile kullanmadimIlaclarla olursun canım. Yanı senın ıcın zor tabı şişkinlik olur sıkıntı olur ama. Tedavını etkılemez dıye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?