Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba ,bende pazartesi günü 2.aşılamamı oldum ve beklemedeyim.bu sefer pek dikkat etmedim ilk asilamam da 3 gün kalkmadan yattım yavaş hareket ettim vs.ama Allah ol derse oluyor bu sefer akışına bıraktım. Kafa olarakta kendimi yormuyorum ilk asilamam da hergün araştırıyordum deli gibi.beklemedeyiz hayırlısı.

Tesekkur ederim canim dikkat edicem insallah tutunurlar bebeklerimiz

Bende senin ilk asilamandaki gibiyim takmiycam diyorum ama engel olamıyorum

Hayırlısı olsun canım. Dediğin gibi Allah ol dedikten sonra her türlü oluyor. Kafayı başka seylerle meşgul etmek çok önemli. Biz sürekli düşündükçe vücut yabancı hücreyi kabul etmekte zorlanıyor ona odaklanıyor. Kafası rahat olanlar bi nevi odağı değiştirip vücudu kandırmış gibi oluyor. Bu sayade bebeğin tutunma olasılığı artıyor.. o yüzden hiç BEKLEMEDiĞİN anda geliyor bebiş..

Anlamadım ben aşılama sonrası ilişki yasakmı serbest mi? Bide merak ettiğim örneğin aşılamadan önceki durumda hamile kaldık aşılama ona zarar verirmi veya aşılamada tutarsa ne olur?

Bugun canım cok sıkkın. Bı sebepten dolayı. Idrar gebelık testı yaptım. Yapmayacaktım aslında, ama bu gergınlıkte aldım işte yaptım negatıf. Dedım kı bu kadar hormona bıle negatıf cıktıysa yok demekkı. Yalancı pozıtıflıge bıle psıkolojık olarak ıhtıyacım vardı su an. Arastırmalarımla 5 gun ıcerısınde varsa idrarda cıkar, belkı kanda olmaz ama ıdrarda cıkar dıolardı, o bıle cıkmadı yanı.

Umudumu kesme cnn yinede insan hep böyle bi yani.umut dolu binyanimizda kapkaranlik"://

Kızlar bugün az bi.kanamam olmuş afet gibi ama ben adet olamıyorum yumurtlamam olmadığı için bu kanama ne olabilirki

Ya canım yapma kendine bunu. Kafanı dağıtmaya çalış gününü bekle. Kanda çıkmayan idrarda hiç çıkmaz üzme kendini boşuna. Ailen yanındaysa onlarla vakit geçir telefonda birilerini ara. Son zamanlar telefonda annemin kafasını çok şişirmiştim :)) emin ol ki bu günler de geçecek allahın izniyle kucağına bebişini aldığında hatırlarsın bu günleri ve boşuna kendini üzdüğünü. Ben şimdiden geçen sene ne kadar da evham yapmışım diyorum hamiş olmamama rağmen. İnşallah aşılaman tutar canım. Seni rahatlatan şeylere odaklanmaya çalış lütfen..

Merhaba, aşılama olmadan önce kaçta yumurta oluşması ve ne kadar büyüklükte olması gerekiyor arkadaşlar tecrübesi bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?

Bugun kacinci gunun canim

Kizlarrrrrr toplanıñnnnn. Keseyi gördük,haftaya kalp atışı için davet etti doktor. Sadece herşey yolunda dedi ve kan testleri istedi yine tüm değerlere bakmak için. Acayip bir sürü anlamadığım tıbbi testler. Işin özü yine kan testleri ile başbaşayım. Neyin nesidir??? Tansiyonumda yüksek cikti nasil düsürürüzzz

Merhaba, aşılama olmadan önce kaçta yumurta oluşması ve ne kadar büyüklükte olması gerekiyor arkadaşlar tecrübesi bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?
Canim benim doktorum ikiden fazla yumurta istemiyoruz dedi o yuzden igne dozunu en dusuk verdi tabi bende bide pko olunca 4 yumurtam olustu bir tanesi buyuktu digerleri 14mm falan oyleydi bir tane bize yeter dedi oyle asilama yaptirdim fakat bazi doktorlar bir tane yumurta istemiyor daha fazla olsun diyor bazilari 4den fazlasinda asilamayi iptal ediyor gecen forumda okudum 10 yumurtayla asilama yaptirmis ve tutmamis

Canim masallah stres yapma bence minigine kavusmussun saglikla kucagina alirsin insallah

Bugün kontrole gittim sağda 2 solda 1 tane yumurtam oluşmuş bugün ve yarın da iğne olucam cumartesi kontrol edilip aşılama günü karar verilecek . Yani yumurta ne kadar çoksa çoğul gebelikte oluşabilir sonuçta büyüyen yumurtalar çatlıcak iğne ile onu merak ettim de . ÇOk teşekkür ederim :)

Kac mm canin yumurtalarin

Gözün aydın tebrik ederim canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…