- 24 Ekim 2018
- 438
- 539
- 23
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
Tesekkur ederim canim dikkat edicem insallah tutunurlar bebeklerimizRica ederim canım. Havuç suyu yumurta çatlatıyo. Salam sosis zaten hayatımda yok bizimki gıda müh. kesinlikle önermiyor. Krem peynir paketli gıdalar elinden geldigince tüketmemeye çalış. Gerçi fabrikasyon olan herşey zararlı...
Bende senin ilk asilamandaki gibiyim takmiycam diyorum ama engel olamıyorumMerhaba ,bende pazartesi günü 2.aşılamamı oldum ve beklemedeyim.bu sefer pek dikkat etmedim ilk asilamam da 3 gün kalkmadan yattım yavaş hareket ettim vs.ama Allah ol derse oluyor bu sefer akışına bıraktım. Kafa olarakta kendimi yormuyorum ilk asilamam da hergün araştırıyordum deli gibi.beklemedeyiz hayırlısı.
Merhaba ,bende pazartesi günü 2.aşılamamı oldum ve beklemedeyim.bu sefer pek dikkat etmedim ilk asilamam da 3 gün kalkmadan yattım yavaş hareket ettim vs.ama Allah ol derse oluyor bu sefer akışına bıraktım. Kafa olarakta kendimi yormuyorum ilk asilamam da hergün araştırıyordum deli gibi.beklemedeyiz hayırlısı.
Umudumu kesme cnn yinede insan hep böyle bi yani.umut dolu binyanimizda kapkaranlik"://Bugun canım cok sıkkın. Bı sebepten dolayı. Idrar gebelık testı yaptım. Yapmayacaktım aslında, ama bu gergınlıkte aldım işte yaptım negatıf. Dedım kı bu kadar hormona bıle negatıf cıktıysa yok demekkı. Yalancı pozıtıflıge bıle psıkolojık olarak ıhtıyacım vardı su an. Arastırmalarımla 5 gun ıcerısınde varsa idrarda cıkar, belkı kanda olmaz ama ıdrarda cıkar dıolardı, o bıle cıkmadı yanı.
Ya canım yapma kendine bunu. Kafanı dağıtmaya çalış gününü bekle. Kanda çıkmayan idrarda hiç çıkmaz üzme kendini boşuna. Ailen yanındaysa onlarla vakit geçir telefonda birilerini ara. Son zamanlar telefonda annemin kafasını çok şişirmiştim :)) emin ol ki bu günler de geçecek allahın izniyle kucağına bebişini aldığında hatırlarsın bu günleri ve boşuna kendini üzdüğünü. Ben şimdiden geçen sene ne kadar da evham yapmışım diyorum hamiş olmamama rağmen. İnşallah aşılaman tutar canım. Seni rahatlatan şeylere odaklanmaya çalış lütfen..Bugun canım cok sıkkın. Bı sebepten dolayı. Idrar gebelık testı yaptım. Yapmayacaktım aslında, ama bu gergınlıkte aldım işte yaptım negatıf. Dedım kı bu kadar hormona bıle negatıf cıktıysa yok demekkı. Yalancı pozıtıflıge bıle psıkolojık olarak ıhtıyacım vardı su an. Arastırmalarımla 5 gun ıcerısınde varsa idrarda cıkar, belkı kanda olmaz ama ıdrarda cıkar dıolardı, o bıle cıkmadı yanı.
Bugun kacinci gunun canimBugun canım cok sıkkın. Bı sebepten dolayı. Idrar gebelık testı yaptım. Yapmayacaktım aslında, ama bu gergınlıkte aldım işte yaptım negatıf. Dedım kı bu kadar hormona bıle negatıf cıktıysa yok demekkı. Yalancı pozıtıflıge bıle psıkolojık olarak ıhtıyacım vardı su an. Arastırmalarımla 5 gun ıcerısınde varsa idrarda cıkar, belkı kanda olmaz ama ıdrarda cıkar dıolardı, o bıle cıkmadı yanı.
Canim benim doktorum ikiden fazla yumurta istemiyoruz dedi o yuzden igne dozunu en dusuk verdi tabi bende bide pko olunca 4 yumurtam olustu bir tanesi buyuktu digerleri 14mm falan oyleydi bir tane bize yeter dedi oyle asilama yaptirdim fakat bazi doktorlar bir tane yumurta istemiyor daha fazla olsun diyor bazilari 4den fazlasinda asilamayi iptal ediyor gecen forumda okudum 10 yumurtayla asilama yaptirmis ve tutmamisMerhaba, aşılama olmadan önce kaçta yumurta oluşması ve ne kadar büyüklükte olması gerekiyor arkadaşlar tecrübesi bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?
Canim masallah stres yapma bence minigine kavusmussun saglikla kucagina alirsin insallahKizlarrrrrr toplanıñnnnn. Keseyi gördük,haftaya kalp atışı için davet etti doktor. Sadece herşey yolunda dedi ve kan testleri istedi yine tüm değerlere bakmak için. Acayip bir sürü anlamadığım tıbbi testler. Işin özü yine kan testleri ile başbaşayım. Neyin nesidir??? Tansiyonumda yüksek cikti nasil düsürürüzzz
Canim benim doktorum ikiden fazla yumurta istemiyoruz dedi o yuzden igne dozunu en dusuk verdi tabi bende bide pko olunca 4 yumurtam olustu bir tanesi buyuktu digerleri 14mm falan oyleydi bir tane bize yeter dedi oyle asilama yaptirdim fakat bazi doktorlar bir tane yumurta istemiyor daha fazla olsun diyor bazilari 4den fazlasinda asilamayi iptal ediyor gecen forumda okudum 10 yumurtayla asilama yaptirmis ve tutmamis
Kac mm canin yumurtalarinBugün kontrole gittim sağda 2 solda 1 tane yumurtam oluşmuş bugün ve yarın da iğne olucam cumartesi kontrol edilip aşılama günü karar verilecek . Yani yumurta ne kadar çoksa çoğul gebelikte oluşabilir sonuçta büyüyen yumurtalar çatlıcak iğne ile onu merak ettim de . ÇOk teşekkür ederim :)
Benim asilamadan iki gun once kucukler 14du canim masallah insallah hayirli sonuclanirsağ 2 adet 15mm sol 1 adet 14mm canım
Aminnn bol bol dua edin ben hepimize dua ediyorumCanim masallah stres yapma bence minigine kavusmussun saglikla kucagina alirsin insallah
Kizlarrrrrr toplanıñnnnn. Keseyi gördük,haftaya kalp atışı için davet etti doktor. Sadece herşey yolunda dedi ve kan testleri istedi yine tüm değerlere bakmak için. Acayip bir sürü anlamadığım tıbbi testler. Işin özü yine kan testleri ile başbaşayım. Neyin nesidir??? Tansiyonumda yüksek cikti nasil düsürürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?