- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
Kendini oyle hazirlamasana canım sonuçta belirtiler birbirine benziyo belki hamile oldugun içindir olumsuz düşünerek çağırma canım benim olmazsa da dünyanın sonu değil sonuçta Allaha bir kul dünyaya getirmek değil mi amacımız inşallah bir gün bizleri de vesile kılar bu güzel amaç icinBenım ılk gun basladı dıyebılırım. Ilk 6/7 gunu o kadar agrılı sıkıntılı gecırdım kı devamlı lavaboya gıdıp kesın regl oldum dıyordum.ama sımdı gectı agrılar.ama yuzum sıvılce doldu olmazfı boyle. Regl yolda demekkı
Hangi iğneleri canım progestan mi yoksa gonal f mi. Bir de bizim bu karın agrilarimiz afedersin kabizliktan olabilir mi iki ağrı birbirine çok benziyo daBen bu iğneleri vurulmaya başladığımdan beri göğüs hassasiyetim var .şuan hala daha yoğun bir şekilde ve sol kasığıma ara ara sancı giriyor . O yoğun karın ağrım geçti . Cuma adet geliyor gibi karın ağrım vardı .şimdi Yok. Göğüslerim okadar hassaski dokunamıyorum . Vücudum iyice dengesizleşti .
Kız test yapsana ben olsam catlarim meraktan. Bence biz doğal yolla hamile kalmadığımiz için yani hamile kaldığımız günler hemen hemen belli olduğu için asilamanın 12. Gününden sonra kesin sonucu alırız istisna durumlar hariç tabiGünaydın kızlar bugün çatlatma iğnesinin 15.günü aşılamanın 13.günü daha hiç test yapmadım çünkü olmadı gibi geliyor bana yine. Bu ilk aşılamam ama şuan belirti yok sadece göğüslerim açıyor o da her adet olmadan önce olur
Fostimon 75 vuruluyordum ben . O iğneye başladığımdan beri göğüs hassasiyetim var . Tedavideki konuştuğum bir kaç arkadaşta da durum aynı . Ama şuan ki hassasiyetim feci . Benim de adet gelmeye yakın göğüs hassasiyetimin geçmesinden anlıyorum . Bugün hiç karın ağrım yok.Hangi iğneleri canım progestan mi yoksa gonal f mi. Bir de bizim bu karın agrilarimiz afedersin kabizliktan olabilir mi iki ağrı birbirine çok benziyo da
Ben olursam bugün olurum gibi geliyor adetim düzenlidir çünkü geçen ay iğneden 14 gün sonra 15.gün oldum çünkü. Inşallah olursam bugün olayım da salı günü doktora giderimBenim de aynı gün olarak adet olcakmışım gibi kasık ağrım var yarın gidip kan vericem artık gerçekle yüzleşmem lazım
Gecen ay test yaptım pozitif çıktı canım ama adet oldum o yüzden pek yapmak istemiyorum.Kız test yapsana ben olsam catlarim meraktan. Bence biz doğal yolla hamile kalmadığımiz için yani hamile kaldığımız günler hemen hemen belli olduğu için asilamanın 12. Gününden sonra kesin sonucu alırız istisna durumlar hariç tabi
Benim yumurta catladiktan 2 ya da 3 gun sonra acimaya başlıyo adetten 1 gün önce tamamen bitiyo ben de öyle anlıyorum aynı mı acaba diye sordum canımFostimon 75 vuruluyordum ben . O iğneye başladığımdan beri göğüs hassasiyetim var . Tedavideki konuştuğum bir kaç arkadaşta da durum aynı . Ama şuan ki hassasiyetim feci . Benim de adet gelmeye yakın göğüs hassasiyetimin geçmesinden anlıyorum . Bugün hiç karın ağrım yok.
Yine 14. Gün mü yapmıştın canım testi doktor ne dedi bu durumaGecen ay test yaptım pozitif çıktı canım ama adet oldum o yüzden pek yapmak istemiyorum.
Belirtilerim de aynı adet belirtisi bugün de olmazsam belki yarın test yaparım. 4 senedir olumsuzu göre göre olumlu olucak gibi gelmiyor sanki
Silik çıkmıştı çizgi canım hemde ilk 5dk da cıktı.Yine 14. Gün mü yapmıştın canım testi doktor ne dedi bu duruma
Amın canım Rabbım ne eylerse guzel eyler. Bıraz sıkıntılarım var bu ara dıs etkenlerden dolayı. O kadar duygusal hassas oldum kı ıyıce amaaann ıste ne bıleyımKendini oyle hazirlamasana canım sonuçta belirtiler birbirine benziyo belki hamile oldugun içindir olumsuz düşünerek çağırma canım benim olmazsa da dünyanın sonu değil sonuçta Allaha bir kul dünyaya getirmek değil mi amacımız inşallah bir gün bizleri de vesile kılar bu güzel amaç icin
Belkı o ay bu aydır ınsallah.Gecen ay test yaptım pozitif çıktı canım ama adet oldum o yüzden pek yapmak istemiyorum.
Belirtilerim de aynı adet belirtisi bugün de olmazsam belki yarın test yaparım. 4 senedir olumsuzu göre göre olumlu olucak gibi gelmiyor sanki
Korkarım kı hamıle kalsak bıle ınanamayacagız. Elımızde devamlı test. Insanın yasadıkları, deneyımlerı umutsuz edıyır ıste. Cogu ınsan dısardan anlamasa da ne kadar zorluklar cekıyofuz ısteSilik çıkmıştı çizgi canım hemde ilk 5dk da cıktı.
Adet günümde hiç gecikme yaşamadım ama günümde oldum
Ben arastırmalarımı aktarayım umarım yardımı olur sana canım. Ben memurum ama ayrıca allıanz tamamlayıcı paketım var yanı saglık sıgortam. Hangı sırket olursa olsun odemıyorlar. Polıce yenılememden once hepsını arastırdım. Zaten allıanzdan hıc memnun degıldım ama sırketler bunun luks tuketım oldugunu dusunuyor !! Soylekı hastanenın estetık bolumunde yaptıgın ıslem nasıl gecmıyırsa bebekte oyle..ne kadr anlamsız ve sacma. Asılamadan once polıp amelıyatı oldum tamamını karsıladı. Hatta dedım kı asılama bu amelıyattan daha ucuz. O kadar sınır oldum kı anlatamam. Sacma sapan yok luks tuketım yok bılmem ne. En son bır sıgortacıya dedım kı bobrek hastası bakılıyor bende rahım hastasıyım. Bak organ ayırımı yapmayın :)Kizlar selam bu asilama ucretleri hakkinda bilgi almak istiyorum. Ben yaptirdim ancak banka calisaniyim ozel saglik sigortam var ve karsilamiyor allianz. Hastane asilama raporu cikartmasi gerekmiyormuydu ? Ozel hastanede yaptirdim ve ozel hastane ucreti 1400 tl bide klinik var orda yikama islemi olursa 700 tl dedilee bende klinigi sectim ayni islem nasilsa diye ama devlet karsilamasi vs oyle bisey olmadi senin sigortan karsilamiyor dendi sadece hastaneden. Bu konuda benimle ayni durumda olan varmi ?
10. Gün yaptıysan canım catlatma ignesinin etkisi devam ediyomus belki senin daha da uzun sürmüştür bilmiyorum ki niye öyle oldu acabaSilik çıkmıştı çizgi canım hemde ilk 5dk da cıktı.
Adet günümde hiç gecikme yaşamadım ama günümde oldum
Anlıyorum canım seni ayakta durmaya çalışmak yoruyor insanı Allah im sana dayanma gücü sabir versin inşallah da bu günlerin kolaylıkla üstesinden gelAmın canım Rabbım ne eylerse guzel eyler. Bıraz sıkıntılarım var bu ara dıs etkenlerden dolayı. O kadar duygusal hassas oldum kı ıyıce amaaann ıste ne bıleyım
Hayırlı olsun oncelikle inşallah tutunmustur bebeğin. Benim aşılamanın 14. Günü geldi adetim asilama gününü de sayarsak demekki asilamadan 1 gün önce yumurtam çatlamış. Yumurta catladiktan 14 gün sonra adet geliyor canım inşallah senin gelmezBide 2.sormak istedigim :) asilama yaptirip tutmadiysa kac gun sonra regli oldunuz ? Benim suan 14.gun beklemedeyim doktor israrla test yapma sali gununu bekle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?