- 14 Ekim 2018
- 158
- 72
- 13
- 37
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
Bana da 15.gün test yap dediler ama 2 aşılamamda da 12.gün adet oldum. 10.gün kan verdim tabiki negatif.. 15 günü bi türlü bulamadığım için erken test yapmıştım. Eğer tutunduysa şimdiye çıkabilir diye düşünüyorum..Bide 2.sormak istedigim :) asilama yaptirip tutmadiysa kac gun sonra regli oldunuz ? Benim suan 14.gun beklemedeyim doktor israrla test yapma sali gununu bekle diyor
Zaten bizi en çok yoran bu dış etkenler :/Amın canım Rabbım ne eylerse guzel eyler. Bıraz sıkıntılarım var bu ara dıs etkenlerden dolayı. O kadar duygusal hassas oldum kı ıyıce amaaann ıste ne bıleyım
Anın canım amın hepımıze ınsallah sagolasınAnlıyorum canım seni ayakta durmaya çalışmak yoruyor insanı Allah im sana dayanma gücü sabir versin inşallah da bu günlerin kolaylıkla üstesinden gel
Aynen öyle sanki hiç olmayacakmış gibi geldiği için inanamam ben herhaldeKorkarım kı hamıle kalsak bıle ınanamayacagız. Elımızde devamlı test. Insanın yasadıkları, deneyımlerı umutsuz edıyır ıste. Cogu ınsan dısardan anlamasa da ne kadar zorluklar cekıyofuz ıste
Acaba senin catlatma ignesi vurulduğu anda yumurtalarin çatlıyor olabilir mi canım. Hiç doktorunla konuştun mu? Cünlü ben bütün kadinlarda sabit diye biliyorum yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olursunBana da 15.gün test yap dediler ama 2 aşılamamda da 12.gün adet oldum. 10.gün kan verdim tabiki negatif.. 15 günü bi türlü bulamadığım için erken test yapmıştım. Eğer tutunduysa şimdiye çıkabilir diye düşünüyorum..
Forumda okumuştum ikiz üçüz gebeliklerde aşılamadan birkaç gün sonra döllenme olmuş iki bebek arası birkaç gün fark oluyormuşOnu ben de çok merak ediyorum acaba sonradan catlamayan yumurtalar catlar mi ki diye
Bilemedim ki canım ağrı devam ediyor tek taraflı bu sefer belimin sağ kısmında lavaboya da sık çıkmaya başladım inşallah idrar yolları iltihabı falan değildirBenım bılgım yok canım bu konuda, bel de vurur ama hanı tutuldu falansa
Benim aşılamalarım adetin 17.günü ve 16.günü olmuştu. 2.de ultrasonla bakmıştı çatlamış dedi sıvıyı gösterdi. Daha önce çatlamış olsa sıvı kalmazdı heralde bilmiyorum. Çatlatma iğnesi vuracağım gün 2 yumurtam da 16.5mmdeydi. Erken değildir heralde..Acaba senin catlatma ignesi vurulduğu anda yumurtalarin çatlıyor olabilir mi canım. Hiç doktorunla konuştun mu? Cünlü ben bütün kadinlarda sabit diye biliyorum yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olursun
Progesteron rahim kalınlığı bebeğin tutunması için ortam hazırlayan bir hormon kadına dişiliğini sağlayan hormon diye biliyorum. Hcg ise bebeğin anneye tutunduktan sonra kana bıraktığı çöpü diye okumuştum. Kan yoluyla anneden faydalı besinleri alıyor. Geri kalanını da kakası gibi anneye gönderiyor. Bu da hem kanda hem idrarda gebelik göstergesi oluyor.. yanlış bilmiyorsam bu şekildeydi :))Arkadaslar kafama bısey takıldı
Sızden bılgı almak ıstedım
Ben karından progesteron oluyorum, bı baskası fıtıl kullanıo falan
Bu kan testınde yanlıs sonuc cıkarmaz mı?
Sonucta hcg denılen sey hanı hamılelık gostergesı ya ama progesteron dısardan alıyoruz kanda var zaten belkı bebek yok
Her zaman oldugu gıbı en anlasılır sekılde anlattın canım yaa..Allah razı olsun. Kan verıcem ya o zaman cıkan deger yalancı olur mu dıye ıdrar testınde oluyormus ya kızlar yazmıstı ondan dedım tamamdır sımdıProgesteron rahim kalınlığı bebeğin tutunması için ortam hazırlayan bir hormon kadına dişiliğini sağlayan hormon diye biliyorum. Hcg ise bebeğin anneye tutunduktan sonra kana bıraktığı çöpü diye okumuştum. Kan yoluyla anneden faydalı besinleri alıyor. Geri kalanını da kakası gibi anneye gönderiyor. Bu da hem kanda hem idrarda gebelik göstergesi oluyor.. yanlış bilmiyorsam bu şekildeydi :))
Bende bildiğim kadarını iletiyorum. Yıllarca ufacık şeyleri araştırıp durdum :) idrardan önce kanda çıkmasının sebebi de çöpü kana karışıyor sonra idrarımıza. Çok enteresan şeyler dikkatimi çekiyor hep :) idrarda çıkıp kanda çıkmayan ya da çok düşük çıkan kimyasal gebelik oluyor buna sessiz düşük de deniyor. Adetimizle gidiyormuş bunu çoğu kadın anlamıyormuş. Adetten önce yapılan testlerde çıkıyor bazen. Sağlıklı gebelikler için adetiniz geçsin derler..Her zaman oldugu gıbı en anlasılır sekılde anlattın canım yaa..Allah razı olsun. Kan verıcem ya o zaman cıkan deger yalancı olur mu dıye ıdrar testınde oluyormus ya kızlar yazmıstı ondan dedım tamamdır sımdı
Anladimm canimm benim genel sigorta e devlette calisma gunum 35 gun gozukuyor mesela ama 6 senelik banka calisaniyim bizim sandikta birikiyor calismamiz allianz saglik olarak devam ediyor bitek cocukla alakali tedavileri karsilamiyor fakat soyleki ben isyerinden calisma gunumu vs herseyi aldim sgk da telefonda bi adamla konusmustum bana dediki sonucta allianzda olsa sgklida olsan tc vatandasisin hastane bunu bilmesi gerekiyot sigortan karsilamasada devlet karsiliyor dedi hastanede zaten bi an once olsun bitsin derdinde bilmiyoruz biz falan diyince ustelemedim aklim karisti acikcasiBen arastırmalarımı aktarayım umarım yardımı olur sana canım. Ben memurum ama ayrıca allıanz tamamlayıcı paketım var yanı saglık sıgortam. Hangı sırket olursa olsun odemıyorlar. Polıce yenılememden once hepsını arastırdım. Zaten allıanzdan hıc memnun degıldım ama sırketler bunun luks tuketım oldugunu dusunuyor !! Soylekı hastanenın estetık bolumunde yaptıgın ıslem nasıl gecmıyırsa bebekte oyle..ne kadr anlamsız ve sacma. Asılamadan once polıp amelıyatı oldum tamamını karsıladı. Hatta dedım kı asılama bu amelıyattan daha ucuz. O kadar sınır oldum kı anlatamam. Sacma sapan yok luks tuketım yok bılmem ne. En son bır sıgortacıya dedım kı bobrek hastası bakılıyor bende rahım hastasıyım. Bak organ ayırımı yapmayın :)
Sonuc olumsuz gelcek diye hic yaptirasim yokBana da 15.gün test yap dediler ama 2 aşılamamda da 12.gün adet oldum. 10.gün kan verdim tabiki negatif.. 15 günü bi türlü bulamadığım için erken test yapmıştım. Eğer tutunduysa şimdiye çıkabilir diye düşünüyorum..
Daha gelmedi ama hic umudum yok canim yaaa dun feci agri oldu oluyorum sandim bugun yok ama ben en son 3 ekimde regli oldum 3 kasimda olabilirim belki bilemedimki bugun 13.gun zaten bekleyeyim en iyisiHayırlı olsun oncelikle inşallah tutunmustur bebeğin. Benim aşılamanın 14. Günü geldi adetim asilama gününü de sayarsak demekki asilamadan 1 gün önce yumurtam çatlamış. Yumurta catladiktan 14 gün sonra adet geliyor canım inşallah senin gelmez
Ben hap şeklinde klomen kullandım bi çatlatma iğnesi oldum karından doktora dedim neden iğne degil sende direk iğneye geçemeyiz dedı ağır mı olurmuş anlamadım bende ailem den uzaktayım evlendim başka şehire geldim eşim destek ama annem olsun isterdim yanım daAmın amın . Benım ılk asılamam bılgı sahıbı degılım ıgne vurma bıle benı yordu. Tek basıma savasıyorum ben. Yaprıgım tek sey dua etmek esmaul husna okumak.
Merhaba,Kizlar selam bu asilama ucretleri hakkinda bilgi almak istiyorum. Ben yaptirdim ancak banka calisaniyim ozel saglik sigortam var ve karsilamiyor allianz. Hastane asilama raporu cikartmasi gerekmiyormuydu ? Ozel hastanede yaptirdim ve ozel hastane ucreti 1400 tl bide klinik var orda yikama islemi olursa 700 tl dedilee bende klinigi sectim ayni islem nasilsa diye ama devlet karsilamasi vs oyle bisey olmadi senin sigortan karsilamiyor dendi sadece hastaneden. Bu konuda benimle ayni durumda olan varmi ?
Allianzdan umudu kestim artik bankanin sandigina fakslicam cunku ozel sektorde calismakmi sucum anlamadim. Devlette calisanlarimi devlet karsiliyor anlamadimki.
Merhaba canim yok benim genel sigorta onlari karsiliyor asilama tup bebek vs bunlari karsilamiyor bitek.Merhaba,
Benimde Özel acibadem Sigortam var ve Özel sigortalar ne asilamayi nede tüp bebegi malesef karsilamiyor.hatte hamilelik basladigi günden itibaren Kontrolleride karsilamiyacak, gecen hafta bu konuyu sigortacimla konusmustum. Hamilelik icin ekstra bir police yapiliyormus. En azindan acibadem sigortada bu böyleymis.digerlerindede benzer olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?