Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim Benimde suanda kontrollerim,hamilelik testlerim yani kanda fln Sigorta tarafindan karsilaniyor,Ama bana söylemen hamilelik basladiktan sonra karsilanmiyacagi...
Ben ozel sektor calisaniyim canim bankanin vermis oldugu sigorta arkadaslarimin hepsi gidiyor hamisler o konuda sikintim yok sigortadanda memnunum aslinda dogumu %100 karsiliyor cocuk %100 bedava kontrolleri vs benim ozel yaptirmis oldugum sigorta degil bu tamamlayici degil yani genel.Sorun asilama raporunun cikartilmamis olmasi aslinda

Anladim canim farkli birseymis.

Ama bu ufacık seylerı bılmek ınsanı bılınclı yapıyor canım benım. Bende hayatımda hıc ıse yaramayacak bır suru bılgıyle doldurum kafamı :) hatırımda kalır yanı. Anladım tatlım yanı test yaptırıcaz bıde adet olmazsak yıne yaptırıcaz en dogrusu bu demekkı. Bugun eşim kaynanama dıokı salı gunu sana harıka bır haberımız var. Dedım kı saklıyorduk hanı. Ya olumsuz olursa. Dıyokı bosuna mı asılama yaptık?dıyo Kendı kendıme dedım ku bazen bılmemek ne kadar ıyı mutlu mutlu yasıo kocam, benım dusunduklerım kaygılarım tutmadı hıssım hıc yok onda masallah

15 ekim sali gunu yaptirdim canim ilk asilamam asilama gununu sayarsam 14.gun ama 13 aslinda :) beklemedeyim hala
Bende 19.da yaptirdim, bugün asilama gündüde sayarsam 10.günüm. Aceba kan testi yaptirsammi diyorum,varsa cikar yoksa en azindan ümitlenmeyi birakirim diye düsünüyorum.hsyirlisi insallah hepimiz hakkinda ins Hepimizin bu Ay tutar!

10.gun cikar diyorlar ben doktoruma watsaptan hergun nerdeyse yaziyorum bekle sabret diyip duruyor cok tez canliyiz galiba :)

Hastanlerın acıklama ısıne gelmıo bence. Devlette yaptıran proseduru bılen arkadaslar var burdan yazarlar sana okuyunca. Ikı asılama sonra tup e gecıs hakkı falan. Ama ozelde elınden gelse hemen tup olmadımı yıne tup

10.gun cikar diyorlar ben doktoruma watsaptan hergun nerdeyse yaziyorum bekle sabret diyip duruyor cok tez canliyiz galiba :)
Evt öyle diyorlar canim yani Ben daha fazla ümitlwnmek istemiyorum.varsa var yoksa yok olsun diyorum,Tabiki yine negatif görmekten cok korkuyorum ama korkununda Acele faydasi yok.hayirlisi eger yaptirirsam sizede hbr veririm

Evt öyle diyorlar canim yani Ben daha fazla ümitlwnmek istemiyorum.varsa var yoksa yok olsun diyorum,Tabiki yine negatif görmekten cok korkuyorum ama korkununda Acele faydasi yok.hayirlisi eger yaptirirsam sizede hbr veririm
Insallah canim napalim hersey bizim icin denicez gorcez evet cok yipratici surec beklenti icine giriyoruz beklemek cok zor. Ama ben inaniyorum burdaki herkes elbet birgun kucagina bebisini alcak teknoloji ilerledi ya cokta uzulmeyelim bende dunden beri bunalim durumundayim ama boyle birbimizi durtmezsek olmaz :)

Ay ne mutlu benım doktorumun numaraso bıle yok bende. Tekrar gıtsem tanırmı acaba benı ınan bılmıyorum. Ustelık ankaradakı en pahalı merkezlerden bırı

Benım allıanz
2.polıcem
Ilk polıceye dogum koyma hakkı yok
Ancak 1 yıl gecınce
Benım bu polıcemde dogum var. Sıgortacım koyalım dedı ıyımadem dedım
Insallah o gunlere gelelım de..

Saol canim cok tsk ederim.ilki tutmadi ikincisinden insallah daha umutluyum. Sizde varmi belirtiler?
Benım ılk
Bakalım hayırlısı. Agrı sızı derken 1 hafta gectı
Salı gunu test gunum. Hayırlısı Allahtan
2.asıkamada yuzdelıj oranı daha fazlaya. Insallah gonlunuzce olsun

Aa anladım 15 gune cıkar ama oyle demıstı arkadas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…