- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
Aminnn insallah hepimizinki tutmustur canimMerhaba Kizlar,
Bende bu Ay 2.asilamami oldum.suanda beklemekteyim, 10.günüm.insallah bu sefer tutmustur. Tüm isteyenler ve bekleyenler ins annelik duygusunu en yakin zamanda tatsinlar.
Canim Benimde suanda kontrollerim,hamilelik testlerim yani kanda fln Sigorta tarafindan karsilaniyor,Ama bana söylemen hamilelik basladiktan sonra karsilanmiyacagi...Merhaba canim yok benim genel sigorta onlari karsiliyor asilama tup bebek vs bunlari karsilamiyor bitek.
Sen kacinci günündesin canim?ve ilk asilamanmi?Aminnn insallah hepimizinki tutmustur canim
Ben ozel sektor calisaniyim canim bankanin vermis oldugu sigorta arkadaslarimin hepsi gidiyor hamisler o konuda sikintim yok sigortadanda memnunum aslinda dogumu %100 karsiliyor cocuk %100 bedava kontrolleri vs benim ozel yaptirmis oldugum sigorta degil bu tamamlayici degil yani genel.Sorun asilama raporunun cikartilmamis olmasi aslindaCanim Benimde suanda kontrollerim,hamilelik testlerim yani kanda fln Sigorta tarafindan karsilaniyor,Ama bana söylemen hamilelik basladiktan sonra karsilanmiyacagi...
15 ekim sali gunu yaptirdim canim ilk asilamam asilama gununu sayarsam 14.gun ama 13 aslinda :) beklemedeyim halaSen kacinci günündesin canim?ve ilk asilamanmi?
Anladim canim farkli birseymis.Ben ozel sektor calisaniyim canim bankanin vermis oldugu sigorta arkadaslarimin hepsi gidiyor hamisler o konuda sikintim yok sigortadanda memnunum aslinda dogumu %100 karsiliyor cocuk %100 bedava kontrolleri vs benim ozel yaptirmis oldugum sigorta degil bu tamamlayici degil yani genel.Sorun asilama raporunun cikartilmamis olmasi aslinda
Ama bu ufacık seylerı bılmek ınsanı bılınclı yapıyor canım benım. Bende hayatımda hıc ıse yaramayacak bır suru bılgıyle doldurum kafamı :) hatırımda kalır yanı. Anladım tatlım yanı test yaptırıcaz bıde adet olmazsak yıne yaptırıcaz en dogrusu bu demekkı. Bugun eşim kaynanama dıokı salı gunu sana harıka bır haberımız var. Dedım kı saklıyorduk hanı. Ya olumsuz olursa. Dıyokı bosuna mı asılama yaptık?dıyo Kendı kendıme dedım ku bazen bılmemek ne kadar ıyı mutlu mutlu yasıo kocam, benım dusunduklerım kaygılarım tutmadı hıssım hıc yok onda masallahBende bildiğim kadarını iletiyorum. Yıllarca ufacık şeyleri araştırıp durdum :) idrardan önce kanda çıkmasının sebebi de çöpü kana karışıyor sonra idrarımıza. Çok enteresan şeyler dikkatimi çekiyor hep :) idrarda çıkıp kanda çıkmayan ya da çok düşük çıkan kimyasal gebelik oluyor buna sessiz düşük de deniyor. Adetimizle gidiyormuş bunu çoğu kadın anlamıyormuş. Adetten önce yapılan testlerde çıkıyor bazen. Sağlıklı gebelikler için adetiniz geçsin derler..
Bende 19.da yaptirdim, bugün asilama gündüde sayarsam 10.günüm. Aceba kan testi yaptirsammi diyorum,varsa cikar yoksa en azindan ümitlenmeyi birakirim diye düsünüyorum.hsyirlisi insallah hepimiz hakkinda ins Hepimizin bu Ay tutar!15 ekim sali gunu yaptirdim canim ilk asilamam asilama gununu sayarsam 14.gun ama 13 aslinda :) beklemedeyim hala
Evet ya hastanenin yada doktorun sallamamazligi anlayamadim ki bende iste cunku baska hastanede bi dr sana rapor cikarttirirz falan demisti raporun mantigi devletin bi kismini karsilamasi icn degilmi ben mi yanlis biliyorum?Anladim canim farkli birseymis.
10.gun cikar diyorlar ben doktoruma watsaptan hergun nerdeyse yaziyorum bekle sabret diyip duruyor cok tez canliyiz galiba :)Bende 19.da yaptirdim, bugün asilama gündüde sayarsam 10.günüm. Aceba kan testi yaptirsammi diyorum,varsa cikar yoksa en azindan ümitlenmeyi birakirim diye düsünüyorum.hsyirlisi insallah hepimiz hakkinda ins Hepimizin bu Ay tutar!
Hastanlerın acıklama ısıne gelmıo bence. Devlette yaptıran proseduru bılen arkadaslar var burdan yazarlar sana okuyunca. Ikı asılama sonra tup e gecıs hakkı falan. Ama ozelde elınden gelse hemen tup olmadımı yıne tupAnladimm canimm benim genel sigorta e devlette calisma gunum 35 gun gozukuyor mesela ama 6 senelik banka calisaniyim bizim sandikta birikiyor calismamiz allianz saglik olarak devam ediyor bitek cocukla alakali tedavileri karsilamiyor fakat soyleki ben isyerinden calisma gunumu vs herseyi aldim sgk da telefonda bi adamla konusmustum bana dediki sonucta allianzda olsa sgklida olsan tc vatandasisin hastane bunu bilmesi gerekiyot sigortan karsilamasada devlet karsiliyor dedi hastanede zaten bi an once olsun bitsin derdinde bilmiyoruz biz falan diyince ustelemedim aklim karisti acikcasi
Amın hayırlı olsun.Merhaba Kizlar,
Bende bu Ay 2.asilamami oldum.suanda beklemekteyim, 10.günüm.insallah bu sefer tutmustur. Tüm isteyenler ve bekleyenler ins annelik duygusunu en yakin zamanda tatsinlar.
Evt öyle diyorlar canim yani Ben daha fazla ümitlwnmek istemiyorum.varsa var yoksa yok olsun diyorum,Tabiki yine negatif görmekten cok korkuyorum ama korkununda Acele faydasi yok.hayirlisi eger yaptirirsam sizede hbr veririm10.gun cikar diyorlar ben doktoruma watsaptan hergun nerdeyse yaziyorum bekle sabret diyip duruyor cok tez canliyiz galiba :)
Saol canim cok tsk ederim.ilki tutmadi ikincisinden insallah daha umutluyum. Sizde varmi belirtiler?Amın hayırlı olsun.
Insallah canim napalim hersey bizim icin denicez gorcez evet cok yipratici surec beklenti icine giriyoruz beklemek cok zor. Ama ben inaniyorum burdaki herkes elbet birgun kucagina bebisini alcak teknoloji ilerledi ya cokta uzulmeyelim bende dunden beri bunalim durumundayim ama boyle birbimizi durtmezsek olmaz :)Evt öyle diyorlar canim yani Ben daha fazla ümitlwnmek istemiyorum.varsa var yoksa yok olsun diyorum,Tabiki yine negatif görmekten cok korkuyorum ama korkununda Acele faydasi yok.hayirlisi eger yaptirirsam sizede hbr veririm
Ay ne mutlu benım doktorumun numaraso bıle yok bende. Tekrar gıtsem tanırmı acaba benı ınan bılmıyorum. Ustelık ankaradakı en pahalı merkezlerden bırı10.gun cikar diyorlar ben doktoruma watsaptan hergun nerdeyse yaziyorum bekle sabret diyip duruyor cok tez canliyiz galiba :)
Benım allıanzMerhaba,
Benimde Özel acibadem Sigortam var ve Özel sigortalar ne asilamayi nede tüp bebegi malesef karsilamiyor.hatte hamilelik basladigi günden itibaren Kontrolleride karsilamiyacak, gecen hafta bu konuyu sigortacimla konusmustum. Hamilelik icin ekstra bir police yapiliyormus. En azindan acibadem sigortada bu böyleymis.digerlerindede benzer olsa gerek
Benim 2 3 senedir gittigim bir doktordu canim cok iyidir artik benim sorunlarimdan bikti ama sabirla cevap veriyor :)Ay ne mutlu benım doktorumun numaraso bıle yok bende. Tekrar gıtsem tanırmı acaba benı ınan bılmıyorum. Ustelık ankaradakı en pahalı merkezlerden bırı
Benım ılkSaol canim cok tsk ederim.ilki tutmadi ikincisinden insallah daha umutluyum. Sizde varmi belirtiler?
Aa anladım 15 gune cıkar ama oyle demıstı arkadasBen ozel sektor calisaniyim canim bankanin vermis oldugu sigorta arkadaslarimin hepsi gidiyor hamisler o konuda sikintim yok sigortadanda memnunum aslinda dogumu %100 karsiliyor cocuk %100 bedava kontrolleri vs benim ozel yaptirmis oldugum sigorta degil bu tamamlayici degil yani genel.Sorun asilama raporunun cikartilmamis olmasi aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?